Jakov Milatović

Abazović: Crnogorskoj vladi prihvatljiva Platforma o Crnoj Gori u EU koju je predstavio Milatović

Euronews pre 17 sati
Vladi Crne Gore prihvatljiva je Platforma koju je javnosti predstavio predsednik države Jakov Milatović, rekao je na današnjoj sednici izvršne vlasti, premijer Dritan Abazović. On je istakao da je Platforma prihvatljiva kao i svaka druga inicijativa… »

Abazović: Vladi Crne Gore prihvatljiva Platforma o Crnoj Gori u EU koju je predstavio Milatović

RTV pre 19 sati
PODGORICA - Vladi Crne Gore prihvatljiva je Platforma koju je javnosti predstavio predsednik države Jakov Milatović, rekao je na današnjoj sednici izvršne vlasti, premijer Dritan Abazović. On je istakao da je Platforma prihvatljiva kao i svaka druga… »

Abazović: Vladi u Podgorici je prihvatljiva Milatovićeva Platforma za Crnu Goru u EU

N1 Info pre 18 sati
Premijer Dritan Abazović izjavio je da je Vladi prihvatljiva platforma "Za Crnu Goru u EU", koju je predložio predsednik Crne Gore Jakov Milatović. On je na sednici Vlade istakao da je prihvatljiva svaka inicijativa okupljanja oko evropske agende… »

Abazović: Vladi prihvatljiva platforma „Za Crnu Goru u EU“

Danas pre 18 sati
Premijer Dritan Abazović izjavio je danas da je Vladi prihvatljiva platforma „Za Crnu Goru u EU“ koju je predložio predsednik Crne Gore Jakov Milatović. On je na sednici Vlade istakao da je prihvatljiva svaka inicijativa okupljanja oko evropske… »

Abazoviću prihvatljivi prinicipi iz platforme koju je predložio Milatović

Alo pre 20 sati
Premijer Dritan Abazović kazao je da im je prihvatljiva platforma za Crnu Goru u EU koju je predložio predsednik Crne Gore Jakov Milatović. “Vladi su ti principi potpuno prihvatljivi i pozivamo državni parlament da otvori svoja vrata kako bi doneli… »

Begović: Milatović i Spajić da odustanu od promotera Otvorenog Balkana

IndeksOnline pre 22 sata
PODGORICA – Predsednik Crne Gore Jakov Milatović predstavio je javnosti Platformu za Crnu Goru u Evropskoj uniji, a konsultant za međunarodne odnose i univerzitetski profesor u Norveškoj Marko Begović kaže da je ona skup civilizovanih principa… »

Milatović predstavio platformu o evropskoj budućnosti Crne Gore

Telegraf pre 1 dan
Milatović je rekao da ova platforma može da bude dodatni korak kojim, kako je rekao, želi da da doprinos političko institucionalnoj konsolidaciji zemlje. Predsednik Crne Gore Jakov Milatović predstavio je u Podgorici zajedničku platformu o evropskoj… »

Milatović šalje strankama platformu: Evropska vlada koju biramo sami

Glas Amerike pre 2 dana
Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović najavio je u ponedeljak da će parlamentarnim subjektima u Crnoj Gori uputiti “Platformu za Crnu Goru u EU”, čiji je primarni cilj “vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i… »

Milatović optimista da Crna Gora može zatvoriti poglavlja sa EU do proljeća 2026.

Slobodna Evropa pre 2 dana
Predsjednik države Jakov Milatović predstavio je 2. oktobra "Platformu za Crnu Goru u Evropskoj uniji", predstavivši je kao inicijativu koja bi trebalo da okupi sve parlamentarne partije. "Platformu vidim kao jednu vrstu magistrale, koja je puno veća… »

Milatović predstavio Platformu za Crnu Goru u EU

Al Jazeera pre 1 dan
Cilj dokumenta je vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju evropskog puta. Predsjednik Jakov Milatović predstavio je u ponedjeljak Platformu za Crnu Goru u Evropskoj uniji, čiji je… »

Vesti dana »