javni dug

Bezobrazno! Izvršitelji masovno ne dostavljaju rešenja dužnicima da bi uzeli više para: Ovo je mehanizam nezakonitog rada!

Kurir pre 8 sati
Građani Srbije masovno se žale da im javni izvršitelji nisu dostavili rešenje o tužbi, opomeni ili izvršenju te ne samo da su izgubili pravo da ospore dug, za čije postojanje su saznali tek kad je počelo da im se odbija od plate, već su primorani… »

Nikezić: Pojeftinjenje hleba Sava je najbolji dokaz kako se živi u zlatnom dobu

Nova pre 8 sati
Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić bio je gost emisije "Među nama" u kojoj je komentarisao ekonomsku situaciju u zemlji i koliko će nas koštati povećanje plata i penzija. „Od predsednika smo čuli gomilu brojeva, a ja ću vam… »

Skupština ap Vojvodine usvojila izveštaj o izvršenju budžeta: Javni dug pod kontrolom, investicije realizovane po planu

Večernje novosti pre 1 dan
SKUPŠTINA Vojvodine usvojila je danas završni račun i izveštaj o izvršenju pokrajinskog budžeta za prošlu godinu koji je, posle dva rebalansa i s neutrošenim sredstvima od ranije, dostigao rekordni iznos od 99,8 milijardi dinara. Z. Grumić… »

Dejan Šoškić: Nemamo novca za Vučićeva obećanja

Vreme pre 1 dan
Intervju "Ova mera je možda politički popularna i neko možda misli da može kratkoročno da pod ignedomaću tražnju. Međutim, s obzirom na strukturu i slabosti naše ekonomije, ova mera će u praksi uglavnom samo povećati javne rashode i javni dug i… »

Srbija prodala dvanaestogodišnje obveznice u iznosu od 5,55 milijardi dinara

Biznis i finansije pre 2 dana
Reotvorena je emisija dvanaestogodišnjih državnih obveznica Republike Srbije, koja dospeva 20. avgusta 2032. godine, prvi put emitovana 18. februara 2020. godine Republika Srbija je danas na aukciji prodala dvanaestogodišnje državne obveznice u iznosu… »

Država na aukciji prodala obveznice za 5,55 milijardi dinara

B92 pre 3 dana
Republika Srbija je danas na aukciji prodala dvanaestogodišnje državne obveznice u iznosu od 5,55 milijardi dinara, objavila je Uprava za javni dug. Reotvorena je emisija dvanaestogodišnjih državnih obveznica Republike Srbije, koja dospeva 20. avgusta… »

Država na aukciji prodala 12-godišnje obveznice za 5,55 milijardi dinara

Euronews pre 3 dana
Republika Srbija je danas na aukciji prodala dvanaestogodišnje državne obveznice u iznosu od 5,55 milijardi dinara, objavila je Uprava za javni dug. Reotvorena je emisija dvanaestogodišnjih državnih obveznica Republike Srbije, koja dospeva 20. avgusta… »

Prodate dvanaestogodišnje državne obveznice za 5,55 milijardi dinara

Telegraf pre 3 dana
Obim aukcije iznosio je 10.648.300.000 dinara. Republika Srbija prodala je danas na aukciji dvanaestogodišnje državne obveznice u iznosu od 5,55 milijardi dinara, objavila je Uprava za javni dug. Reotvorena je emisija dvanaestogodišnjih državnih… »

Država prodala obveznice, novo zaduženje od 5,5 milijardi dinara

Nova ekonomija pre 3 dana
Država je na aukciji prodala dvanaestogodišnje državne obveznice vredne 5,5 milijardi dinara, čime se zadužila oko 47 miliona evra, objavila je Uprave za javni dug. Prema podacima Uprave, reotvorena je emisija dvanaestogodišnjih državnih obveznica… »

Prodato nešto više od polovine ponuđenih 12-godišnjih obveznica

Biznis.rs pre 3 dana
Država prikupila 5,55 milijardi dinara. U utorak je reotvorena je emisija dvanaestogodišnjih državnih obveznica Republike Srbije, koja dospeva 20. avgusta 2032. godine, prvi put emitovana 18. februara 2020. godine. Obim aukcije iznosio je 10,65… »

Vesti dana »