Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta objavila lepe vesti: Organizovana velika proslava (foto)

Alo pre 6 dana
Nerado dele detalje iz privatnog života sa javnošću. Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić su pre dva dana ćerki Petri proslavili prvi rođendan. Iako ne objavljuju pričaju previše o svom privatnom životu u medijima, glumica… »

Slavlje u domu jelisavete i Tea: Glumica van sebe od sreće, emotivna fotografija puna ljubavi

Blic pre 8 dana
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić danas proslavljaju prvi rođendan ćerke Petre. Popularna glumica i košarkaš nerado dele detalje iz privatnog života sa javnošću, međutim Jelisaveta nije odolela da se ne oglasi povodom najvažnijeg datuma u… »

Prskalice, latice od ruža, roze torta: Jelisaveta i Teo napravili pravu bajku za ćerkin 1. rođendan

Telegraf pre 8 dana
Njihova mezimica danas proslavlja prvi rođendan. Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić proslavili su 1. rođendan svojoj mezimici Petri. Glumica se tim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram i svojim pratiocima pokazala… »

Svi detalji gala proslave petrinog prvog rođendana! Jelisaveta i Teo spremaju prava bajka u srcu Italije za ćerkicu

Kurir pre 9 dana
Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić spremaju se da svojoj mezimici Petri naprave slavlje povodom prvog rođendana u Italiji, gde će okupiti najbliže prijatelje i rodbinu. Od kada je u njihov svet došla Petra, glumica Jelisaveta… »

Jelisaveta Orašanin otkrila porodičnu tajnu: Bez pardona o intimi

Alo pre 13 dana
Ponovo bi uradila isto! Jelisaveta Orašanin otkrila da su ona i Miloš Teodosić pomoću vantelesne oplodnje dobili ćerku Petru. Glumica i košarkaš venčali su se u junu 2017. i želeli su što pre da postanu roditelji, a ta želja im se ostvarila pre… »

Ljude je sramota da govore o tome Jelisaveta bez blama o bračnoj intimi sa Teom! Otkrila porodičnu tajnu

Srbija danas pre 13 dana
Presrećna! Jelisaveta Orašanin otkrila da su ona i Miloš Teodosić pomoću vantelesne oplodnje dobili ćerku Petru. Glumica i košarkaš venčali su se u junu 2017. i želeli su što pre da postanu roditelji, a ta želja im se ostvarila pre godinu… »

Sneg i led: Jelisaveta sa ćerkom po Srbiji, a kada je videla prizor - nije se pokolebala (video)

Blic pre 14 dana
Jelisaveta Orašanin otputovala je na Divčibare, a tamo je sa ćerkicom Petrom sa kojom uživa u zimskim radostima. Uprkos tome što je na planini ogroman sneg, to nije pokolebalo glumicu da je prošeta, a sve je potom i snimila.… »

Ovi parovi su u 2019. godini postali roditelji: Jedna beba je trenutno najpopularnija na svetu (foto)

Alo 31.12.2019
Neki su se porodili u tajnosti! Mnogi parovi ostvarili su se u 2019. godini, u najvažnijoj ulozi u životu - u ulozi roditelja! Neki potpuno bez iskustva, drugi koji već imaju decu, svima im je zajedničko što su u godini na izmaku doživeli veliku… »

Jelisaveta Orašanin otkrila planove: Narednih godina neće živeti u Srbiji

Alo 27.12.2019
Opa! Za Jelisavetu Orašanin Teodosić porodica je trenutno važnija od karijere. Glumica odnedavno živi u Bolonji i prati supruga Miloša Teodosića, a u Beograd dolazi povremeno zbog predstave „Hotel 88“ i obaveza u matičnom Beogradskom dramskom… »

Jelisaveta Orašanin za Kurir o karijeri i porodici: Italija je moja baza u naredne tri godine

Kurir 27.12.2019
Za Jelisavetu Orašanin Teodosić porodica je trenutno važnija od karijere. Glumica odnedavno živi u Bolonji i prati supruga Miloša Teodosića, a u Beograd dolazi povremeno zbog predstave „Hotel 88“ i obaveza u matičnom Beogradskom dramskom… »

Vesti dana »