Jelisaveta Orašanin

"Volim da snimam kada sam trudna": Jelisaveta Orašanin otkrila detalje iz privatnog života, evo da li planira treće dete…

Blic pre 15 dana
Glumica Jelisaveta Orašanin progovorila je o svojoj porodici, ali i karijeri. - Ako niste gledali seriju "Drim tim", odgledajte je obavezno. Ja igram pedikirku koja ništa ne radi, a to mnogo naplati imali smo slobodu da improvizujemo i sjajno smo se… »

"Volim da snimam trudna, svi me paze": Jelisaveta Orašanin otvoreno o privatnom životu, otkrila i da li planira treće dete

Večernje novosti pre 15 dana
GLUMICA Jelisaveta Orašanin progovorila je o svojoj porodici, i istakla da je deci i suprugu košarkašu Milošu Teodosiću više posvećena nego karijeri i glumi. - Trenutno sam više posvećena porodici, nego glumi, što je i prirodno. Shatila sam da… »

Kako je Goran Bogdan na originalan način podržao koleginicu (Foto)

BizLife pre 21 dana
Brojne kolege, među kojima su, između ostalog Mirjana Karanović, Marija Karan, Ivan Mihailović, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin uputile su snažne reči podrške glumici, a u tome im se pridružio i Goran Bogdan. Bogdan je, naime, obukao roze… »

"Kad uhvati ne pušta": Ovo govori sve o odnosu Andrije Miloševića sa devojkom Aleksandrom, evo kako oni uživaju

Blic pre 21 dana
Glumac Andrija Milošević prve dane proleća iskoristio je da sa izabranicom, glumicom Aleksandrom Tomić otputuje do mora. Nakon snimaka kako u Hrvatskoj uživa u suncu i zvuku talasa objavio je i fotografiju na kojoj ga Aleksandra ljubi u obraz, uz… »

Obukao se kao žena i pokazao srednji prst! O objavi Gorana Bogdana bruje mreže - Šta nije jasno?! (foto)

Srbija danas pre 22 dana
Pružio podršku svim damama koje su žrtve zlostavljanja. Poruke podrške upućene Danijeli Štajnfeld nižu se na društvenim mrežama otkako je juče objavljeno da je glumica u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav… »

Ne dam te sestro! Glumac Goran Bogdan obučen u haljinu pružio podršku Danijeli Štajnfeld i uputio jaku poruku!

Kurir pre 22 dana
Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je u Višem tužilaštvu da je misteriozni moćnik iz filmske industrije, za kojeg je tvrdila da ju je silovao, glumac Branislav Lečić. Brojne kolege, među kojima su, između ostalog, Nina Janković, Jelisaveta… »

(Foto): Goran Bogdan podržao Danijelu Štajnfeld i pokazao srednji prst: "Nisam tražila.... šta nije jasno!"

Blic pre 22 dana
Poruke podrške upućeni Danijeli Štajnfeld nižu se na društvenim mrežama otkako je juče objavljeno da je glumica u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je… »

Goran Bogdan pokazao srednji prst: Pružio podršku Danijeli Štajnfeld, poslao poruku koju svi moraju da znaju (foto)

Večernje novosti pre 22 dana
PORUKE podrške upućeni Danijeli Štajnfeld nižu se na društvenim mrežama otkako je juče objavljeno da je glumica u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je… »

"Dajete mi snagu i još veći glas": Danijela Štajnfeld se obratila kolegama nakon brojnih poruka podrške

Blic pre 22 dana
Brojne poruke podrške Danijeli Štajnfeld nižu se na društvenim mrežama otkako je juče objavljeno da je glumica u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je… »

Dajete mi snagu i još veći glas! Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje pa se oglasila i obratila kolegama…

Kurir pre 22 dana
Brojne poruke podrške Danijeli Štajnfeld nižu se na društvenim mrežama otkako je juče objavljeno da je glumica u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je… »

Vesti dana »