Jovana Jeremić

Rasula se u komade Jovana Jeremić uputila snažnu poruku ovom muškarcu, on joj se našao u najgorem periodu života!

Alo pre 12 dana
Voditeljka je na Instagram profilu objavila fotografiju brata, kojg do sada nismo imali prilike da vidimo. Poznato je da se Jovana Jeremić razvela od Vojislava Miloševića, ali da su ostali u najboljim odnosima. Međutim, razvod kao takav, vrlo je… »

Najteži period u životu Jovane Jeremić: Voditeljka prvi put pokazala brata i javno mu se obratila: "Nikad ti to neću…

Blic pre 12 dana
Voditeljka Jovana Jeremić na Instagram profilu objavila je fotografiju brata, kog do sada nismo imali prilike da vidimo, a tom prilikom dotakla se stresnog perioda u svom životu. Naime, poznato je da se Jovana razvela od Vojislava Miloševića, ali da… »

Ovo je najteži period u životu Jovane Jeremić Prvi put pokazala brata i javno mu se obratila: "Nikad ti to neću zaboraviti"

Kurir pre 12 dana
Voditeljka Jovana Jeremić na Instagram profilu objavila je fotografiju brata koga do sada nismo imali prilike da vidimo. Naime, poznato je da se Jovana razvela od Vojislava Miloševića, ali da su ostali u najboljim odnosima. Međutim, razvod kao takav… »

Vrući ples Jovane Jeremić usijao društvene mreže Voditeljka se uvijala pred kamerama, fanovi van sebe (video)

Alo pre 14 dana
Ponovo pokazala umeće. Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama i postupcima iz dana u dan ne prestaje da intrigira domaću javnost. Ona je sada objavila video snimak koji je nastao tokom pauze u Jutarnjem programu, a tom prilikom Jovana je uvijala… »

Jovana Jeremić se utegla u uski kombinezon i obmotala se kaiševima: Dekolte "puca", a piplmetar "eksplodirao"

Telegraf pre 14 dana
Naravno, ni ovo jutro nije prošlo bez "pohvale" plesnim umećima, pa je tako u svom dobrom maniru zavrtela uz neki novi domaći hit. Voditeljka "Novog jutra", Jovana Jeremić i ovog vikenda uspela je da šokira auditorijum kraj malih ekrana svojim… »

(Video) Jovana Jeremić otkopčala kombinezon u Jutarnjem: Voditeljka uvijala kukovima, na njoj se sve ocrtava - zadnjica u…

Blic pre 14 dana
Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama i postupcima iz dana u dan ne prestaje da intrigira domaću javnost, a ovog puta iznenadila gledaoce kombinezonom koji je ocrtao svaku njenu oblinu. Ona je na svom Instagram profilu objavila video snimak koji je… »

Jutarnje razgibavanje sa jovanom Jeremić! U uskom kombinezonu zamešala kukovima i tverkovala, zadnjica u prvom planu! (video)

Kurir pre 14 dana
Jovana Jeremić ne prestaje da intrigira domaću javnost, a već je tradicija da se pre početka emisije snimi i počasti gledaoce jednim performansom. Publika sa nestrpljenjem čeka svaki njen novi korak, jer često pomera granive kada je posao TV lica u… »

Kad se sve stisne i ocrta u 6 ujutru! Dekolte, štikle i kaiševi - ovako je Jovana Jeremić išetala pred kamere!

Mondo pre 14 dana
Voditeljka Jovana Jeremić ponovo iznenadila gledaoce! Voditeljka Jovana Jeremić ponovo iznenadila gledaoce! Taman kad smo pomislili da smo videli sve - od minića, dolara, karnevalskih gaća i bade-mantila za masažu u Jutarnjem, Jovana Jeremić ponovo… »

Jovani Jeremić biće dodata još jedna tužba: Zerina Hećo se oglasila sa novim informacijama i evo šta planira da uradi sa…

Blic pre 16 dana
Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, auditorijumu poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku televizije Pink, Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji, u isti koš sa prostitutkama, stavila starlete i učesnice rijalitija, te… »

Advokat rijaliti učesnice: Jovana Jeremić će morati da plati 450.000 dinara

Telegraf pre 17 dana
On je otkrio da Zerina tužila voditeljku i potražuje taj iznos na račun štete koju je pretrpela. Bivša učesnica Zadruge Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku Jovanu Jeremić za uvredu časti. Naime bivša rijaliti… »

Vesti dana »