Jovana Joksimović

Jovana Joksimović podelila slike sa mužem iz privatnog albuma: "Moja ljubav", ovako nešto ne radi često (foto)

Blic pre 8 sati
Poznata voditeljka Jovana Joksimović podelila je na društvenim mrežama niz fotografija sa suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem. Ove njene objave oduševile su njene pratioce na Instagramu, dok je poznato da Jovana Joksimović fotografije sa… »

Naša spisateljica isprozivala Jovanu Joksimović zbog gostovanja Vedrane Rudan: "Ona joj se još zahvali na vređanju i…

Blic pre 1 dan
Vesna Radusinović prozvala je Jovanu Joksimović nakon emitovanja jedne emisije. Vesna Radusinović prozvala je Jovanu Joksimović, indirektno komentarišući gostovanje Vedrane Rudan u njenoj emisiji "Uranak", u kojoj su tokom gostovanja među… »

Jovana Joksimović na meti Vesne Radusinović: Šta se smeškaš, a samo što te ne biju…

Svet & Skandal pre 1 dan
Vesna Radusinović više nije mogla da ćuti na to što Vedrana Rudan redovno „ispreskače“ srpske voditeljke kad god gostuje u njihovim emisijama. Zbog toga je prozvala Jovanu Joksimović indirektno komentarišući gostovanje hrvatske spisateljice u… »

Gde će biti održan izbor za pesmu evrovizije? Duška nezvanično otkriva - "Ova zemlja bi mogla da bude domaćin"

Mondo pre 1 dan
"I sutra da se prekine ova situacija u Ukrajini, ne verujem da bi godinu dana bilo dovoljno da se sve organizuje" "I sutra da se prekine ova situacija u Ukrajini, ne verujem da bi godinu dana bilo dovoljno da se sve organizuje" Kaluš orkestar iz Ukrajine… »

Od 25. Niste mogli da nađete nekog pastuva da vas oplodi?! Vedrana Rudan "izrešetala" Kilibardu - Vi ste svetska budala!

Mondo pre 2 dana
Marija Kilibarda ugostila je u svojoj emisiji Vedranu Rudan, zbog koje joj je u jednom trenutku bilo veoma neprijatno. Marija Kilibarda ugostila je u svojoj emisiji Vedranu Rudan, zbog koje joj je u jednom trenutku bilo veoma neprijatno. Vedrana Rudan… »

Kako Jovana Joksimović uvek uspe da razbesni gledaoce

Nova pre 5 dana
Poznato TV lice je često na meti kritika. Joksimovićka je karijeru započela davne 2001. godine, a od tada je uspela da se probije do samog vrha medijske scene u Srbiji. Danas je zaštitno lice televizije K1 koja je u vlasništvu njenog supruga Željka… »

Jovana provocirala Vedranu Rudan u jutarnjem, ona joj vratila duplo: "Još kad biste knjigu pročitali"

Telegraf pre 6 dana
- Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame - rekla je Vedrana Rudan u šali. Voditeljka Jovana Joksimović u emisiji je pokušala da isprovocira književnicu Vedranu Rudan, ali je dobila neočekivani povrat. Vedrana je bila Jovanin gost u emisiji… »

Haos u jutarnjem: Vedrana Rudan isprozivala Jovanu Joksimović: "Previše je za tebe da čitaš knjige", voditeljka odmah…

Blic pre 6 dana
Voditeljka Jovanu Joksimović ovog puta isprovocirala je književnica Vedrana Rudan! Vedrana je bila Jovanin gost u emisiji "Uranak", a povod je bila nova knjiga. Jovana je isporvocirala književnicu koja joj je vratila duplo: - Dođite ako nemate šta da… »

Rudan: Da sam ja Putin trava ne bi rasla – dabogda ruski uticaj u Srbiji bio 5 puta jači

Luftika pre 6 dana
„Doživotna robija“ novi je roman Vedrane Rudan, a promocija će biti upriličena 12. maja, u 18 sati u knjižari SKC-a u Beogradu. O romanu, aktuelnoj političkoj situaciji i slobodi književnica je ovog jutra razgovarala sa Jovanom Joksimović u… »

Haos! Vedrana Rudan opet prozivala jovanu Joksimović: Ivana ili Jovana? Previše je za vas da pročitate knjigu!

Mondo pre 6 dana
Vedrana Rudan i Jovana Joksimović su se opet "zakačile" u emisiji. Vedrana Rudan i Jovana Joksimović su se opet "zakačile" u emisiji. Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji na televiziji K1 kod voditeljke Jovane Joksimović gde je… »

Vesti dana »