Jovana Preković

Iz misače na put do olimpa: Jovana Preković u intervju za "Novosti" otkrila kako je pokorila planetu

Večernje novosti pre 11 sati
FOTO: M. Vukadinović Na OI u Tokiju se okitila najsjajnijim odličjem i tako ostvarila nešto što niko pre nje nije, ujedinila tri najvrednije titule. Otud i ne čudi što u šumadijskom gradu ima status božanstva. Već na ulasku u sportsko-rekreativni… »

Humanitarna aukcija za decu u Zvečanskoj, prikupljeno milion dinara

RTS pre 21 dana
Za samo deset dana, koliko je trajala aukcija pod nazivom "Srce za decu iz Zvečanske", za 23 predmeta srpskih olimpijaca koji su se odrekli svojih najdražih uspomena sa Olimpijskih igara u Tokiju izlicitirano je 936,050 dinara, a ostatak do milion… »

Jovana Preković za SK: Zlato je bilo jedina opcija

Sport klub pre 21 dana
Obeležila je sporstsko leto. Jovana Preković je osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju i donela prvo najsjanije odličje u karateu za Srbiju u istoriji na najvećoj smotri svetskog sporta. Lako je moguće da bude i poslednje, jer ova drevna… »

Milion dinara za decu iz Zvečanske: Naši olimpijci se odrekli uspomena iz Tokija za humanitarnu licitaciju

Kurir pre 22 dana
Humanitarna aukcija "Srce za decu iz Zvečanske" ujedinila je ljude velikog srca širom Srbije i inostranstva koji su izlicitirali 23 sportska artkla sa Olimpijskih igara u Tokiju, a naši vrhunski sportisti Novak Đoković, Milica Mandić, Jovana… »

Humanitarna aukcija za decu u Zvečanskoj: Prikupljeno milion dinara

Nova pre 22 dana
U humanitarnoj aukciji "Srce za decu iz Zvečanske", koju su organizovali Blic Fondacija i Olimpijski komitet Srbije, prikupljeno je milion dinara. Za samo deset dana, koliko je trajala aukcija Blic fondacije, srpskih olimpijaca i Olimpijskog komiteta… »

Milion za decu iz Zvečanske: Novak i sportisti donirali medalje za aukciju

Večernje novosti pre 22 dana
FOTO: Olimpijski komitet Srbije Srpski olimpijci Novak Ðoković, Milica Mandić, Jovana Preković, Damir Mikec, Filip Filipović, Branislav Mitrović, Zurabi Datušavili, Dejan Majstorović i drugi donirali su opremu za humanitarnu licitaciju, a sredstva… »

Milion dinara za decu iz Zvečanske u humanitarnoj akciji: Novak i sportisti donirali medalje za aukciju

Telegraf pre 22 dana
Fenomenalna akcija našeg Olimpijskog komiteta. Olimpijski komitet Srbije, u saradnji sa Blic fondacijom, prikupio je milion dinara u humanitarnoj akciji "Srce za decu iz Zvečanske". Srpski olimpijci Novak Ðoković, Milica Mandić, Jovana Preković… »

1.000.000 dinara mališanima iz Zvečanske na dar

Nedeljnik pre 22 dana
Humanitarna aukcija “Srce za decu iz Zvečanske” ujedinila je ljude velikog srca širom Srbije i inostranstva koji su izlicitirali 23 sportska artkla sa Olimpijskih igara u Tokiju, a naši vrhunski sportisti Novak Đoković, Milica Mandić, Jovana… »

1.000.000 dinara mališanima iz Zvečanske na dar!

Srbija danas pre 22 dana
Blic fondacija i Olimpijski komitet Srbije zajedno sa našim olimpijcima i svi plemeniti ljudi koji su učestvovali u ovoj velikoj aukciji na najlepši mogući način dokazali su da svi možemo biti jedna velika porodica! Humanitarna aukcija “Srce za… »

OKS: Milion dinara za decu iz Zvečanske u humanitarnoj akciji

Dnevnik pre 22 dana
BEOGRAD: Olimpijski komitet Srbije, u saradnji sa Blic fondacijom, prikupio je milion dinara u humanitarnoj akciji "Srce za decu iz Zvečanske”. Srpski olimpijci Novak Đoković, Milica Mandić, Jovana Preković, Damir Mikec, Filip Filipović, Branislav… »

Vesti dana »