Jovanjica

Zemlja bajki

Danas pre 22 sata
Drugi deo. Jovanjica? Šta je to? (Braća Grim) CRVENKAPA Ovako zli vuk, ovako šuma. Nakrivi zli vuk kapu i uđe u šumu. Ide on, tako, šumom, tumara, baza i pravi pičvajz: ovde razbuca nezavisno sudstvo, onde rasturi slobodu medija, tamo od skupštine… »

Vojni obaveštajac sarađivao s kriminalcima, pa napredovao

Nova pre 2 dana
“Saša Vujisić, agent Vojnoobaveštajne agencije (VOA), koji je povezan sa slučajem ‘Jovanjica’ je i ranije imao je veze sa organizovanim kriminalom, ali zbog toga nije dobio otkaz, štaviše, napredovao je u službi”, kazala je u emisiji… »

Evropska unija, Fridom haus: Da li izveštaji EU i SAD o stanju u Srbiji zaista mogu nešto da promene

Radio 021 pre 3 dana
Niz izveštaja Evropskog parlamenta, Evropske komisije i Stejt departmenta ukazuje na pogoršanje situacije u Srbiji, ali se postavlja pitanje njihovog učinka. Getty Images Ozbiljna zabrinutost zbog političkog uticaja na pravosuđe, pretnji… »

Evropska unija, Fridom haus: Da li izveštaji EU i SAD o stanju u Srbiji zaista mogu nešto da promene

BBC News pre 3 dana
Niz izveštaja Evropskog parlamenta, Evropske komisije i Stejt departmenta ukazuje na pogoršanje situacije u Srbiji, ali se postavlja pitanje njihovog učinka. Ozbiljna zabrinutost zbog političkog uticaja na pravosuđe, pretnji, uznemiravanja i nasilja… »

Evropska unija, Fridom haus: Da li izveštaji EU i SAD o stanju u Srbiji zaista mogu nešto da promene

Danas pre 3 dana
Ozbiljna zabrinutost zbog političkog uticaja na pravosuđe, pretnji, uznemiravanja i nasilja nad novinarima, umereni napredak u borbi protiv korupcije, zahtev za istragama o aferama Jovanjica i Krušik, kao i slučaju braće Bitići. Sve to deo je… »

Odloženo suđenje za „Jovanjicu“, bolestan član veća

Nova pre 3 dana
Suđenje Predragu Koluviji, većinskom vlasniku "Jovanjice", na kojoj je novembra 2019. godine zaplenjeno oko četiri tone opojne droge, odloženo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu zbog bolesti člana sudskog veća. Suđenje je odloženo jer je član… »

Suđenje za „Jovanjicu 2” počinje 6. maja

Dnevnik pre 4 dana
Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja okrivljenima u predmetu poznatom kao „Jovanjica 2”, među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u „Jovanjici 1”, za koje je suđenje već… »

Suđenje za "Jovanjicu 2" počinje početkom maja, na optuženičkoj klubi pet pripadnika BIA i MUP

Blic pre 4 dana
Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u "Jovanjici 1", za koje je suđenje već u… »

Zakazano suđenje za "Jovanjicu 2": Među okrivljenima i pet pripadnika BIA i MUP-a

Telegraf pre 4 dana
Koluvija je i dalje u pritvoru. Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao " Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u "Jovanjici… »

Zakazano suđenje za "jovanjicu 2": Među okrivljenima i pet pripadnika BIA i MUP-a,

Srbija danas pre 4 dana
Koluvija je i dalje u pritvoru. Specijalni sud u Beogradu zakazao je za 6. i 7. maj početak suđenja u okrivljenima u predmetu poznatom kao "Jovanjica 2", među kojima je i pet pripadnika BIA i MUP-a. Prvooptuženi u ovom slučaju, kao i u "Jovanjici 1"… »

Vesti dana »