Kadri Veselji

Kadri veselji vraćen u hag: Ponovo u pritvoru nakon posete Kosovu

Večernje novosti 05.05.2021
Foto: EPA - On je stigao u Pritvorski centar specijalizovanih veća Kosova - rekla je Griep. Veselji je nekoliko dana boravio na Kosovu, nakon što je pušten na slobodu kako bi posetio oca čije se zdravstveno stanje pogoršalo.… »

Kadri Veselji vraćen u Hag nakon posete bolesnom ocu

Politika 05.05.2021
HAG - Bivši predsednik Demokratske partije Kosova Kadri Veselji prebačen je nazad u Hag, nakon boravka na Kosovu gde je posetio bolesnog oca, saopštiila je danas portparolka Specijalizovanih veća u Hagu Angela Griep, prenosi RTK. „On je stigao u… »

Kadri Veselji vraćen u Hag nakon posete bolesnom ocu

RTS 05.05.2021
Jedan od komandanata bivše OVK Kadri Veselji prebačen je nazad u Hag, nakon boravka na Kosovu gde je posetio bolesnog oca, saopštila je portparolka Specijalizovanih veća u Hagu Angela Griep, prenosi RTK. "Kadri Veselji je stigao u pritvorski centar… »

(VIDEO) Kadri Veselji se vraća u Hag: Sud mu prethodno dozvolio posetu ocu

Nedeljnik 05.05.2021
Foto Screenshot Bivši predsednik Demokratske partije Kosova Kadri Veselji otputovao je za Hag. “Klan Kosova” objavio je snimak trenutka kada je pod pratnjom EULEX-ovih policijskih snaga krenuo prema međunarodnom aerodromu u Prištini, prenosi N1… »

Veselji se vratio u Hag VIDEO

B92 05.05.2021
Bivši lider DPK Kadri Veslji, koji je optužen za ratne zločine pred Specijalnim sudom, vratio se u Hag, prenosi Reporteri. Veselji je na Kosovu boravio od nedelje, uz dopust Specijalnog suda, kako bi posetio svog oca koji se nalazi u bolnici zbog… »

Kadri Veselji se vraća u Hag

N1 Info 05.05.2021
Bivši predsednik Demokratske partije Kosova Kadri Veselji otputovao je za Hag. Klan Kosova objavio je snimak trenutka kada je pod pratnjom EULEX-ovih policijskih snaga krenuo prema međunarodnom aerodromu u Prištini, javio je portal KoSSev. Specijalni… »

Kosovo sprema akcije protiv Beograda, kao saveznik spominje se Hrvatska

Vesti online 05.05.2021
U pokušaju da se mrdne sa mrtve tačke u procesu zaokruživanja nezavisnosti Kosova, a istovremeno da “opere biografije” bivših lidera OVК, Priština sprema niz akcija protiv Beograda, i to uz pomoć novih “mecena”, među kojima je i –… »

Priština i Zagreb na tri nova fronta: Najavljuje se akcija protiv Beograda, kao saveznik se spominje Hrvatska

Večernje novosti 05.05.2021
Sve agresivniji pokušaji da se stvori "vojska Kosova" / Foto AP Iz zvaničnog Zagreba najpre su se čule najave da bi odatle mogla da stigne pomoć Prištini pri transformaciji kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku. Usledio je još jedan šok - da bi… »

Priština i Zagreb najavljuju paklenu akciju: Ovo su tri glavna cilja usmerena protiv Srbije

Pravda 05.05.2021
U pokušaju da mrdne sa mrtve tačke u procesu zaokruživanja nezavisnosti lažne države, a istovremeno da "opere biografije" bivših lidera OVK, Priština sprema niz akcija protiv Beograda, i to uz pomoć novih "mecena", među kojima je i Hrvatska. Iz… »

Veselji na Kosovu: Bivši šef OVK u Mitrovici, čuvaju ga jake snage policije i Euleksa (video)

Blic 04.05.2021
Bivši predsednik Demokratske parije Kosova Kadri Veselji danas je u pratnji kosovske policije i Euleksa ponovo posetio bolnicu u Južnoj Mitrovici u kojoj se nalazi njegov otac, nakon što ga je Specijalni sud u Hagu pustio iz pritvora za tu priliku… »

Vesti dana »