Kapetan Dragan

U ime pravde! Kapetan Dragan otkrio šta bi sada Novak trebalo da uradi!

Alo pre 6 dana
Dragan Vasiljković osvrnuo se na nemila dešavanja u Australiji i sraman potez tamošnjih vlasti prema najboljem sportisti sveta, Novaku Đokoviću. Evo šta je Vasiljković rekao: "Pošto slučaj Đoković nema presedana, mislim da je moja ekstradicija… »

Kapetan Dragan upozorava: Đoković je pobedio, ali i mene je isti sud oslobodio, pa me je ministar isporučio Hrvatskoj!

Alo pre 12 dana
Oglasio se i Dragan Vasiljković nakon vesti da je Novak Đoković uspeo da se posle velike drame, ipak, domogne Australijan Opena. Prošao je kroz agoniju Novak Đoković, ali će ovu pobedu pamtiti, možda čak i više od onih koje su mu na terenu… »

EKSKLUZIVNO: Prve presude za pogibiju radnika u kragujevačkoj MEDNI

U centar 22.12.2021
Nekadašnji direktor TRZ „Medna“ pukovnik Dušan Kavarbašić i njegov zamenik Dragan Žunić osuđeni su nepravosnažno na jednogodišnje kazne zatvora, dok su ostala četvorica optuženih oslobođeni, saznajemo ekskuzivno UCentar. Njima je suđeno… »

Policija blokirala pristup tužilaštvu - saslušanje Belivuka i Jankovića

B92 01.12.2021
Jake policijske snage nalaze se ispred zgrade Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu . Danas će glavni specijalni državni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Čađenović da saslušaju Veljka Belivuka i Nebojšu… »

Šta je Kapetan Dragan saznao Hteli su da ubiju Vučića!

Alo 28.11.2021
Kapetan Dragan u Banjaluci otvorio je produžnicu "Fondacija Kapetan Dragan", a govorio je za emisiju ATV-a Dosije. U Banjaluci nije bio od 1996. godine. Osnivanje ogranka "Fondacije Kapetana Dragana" koja se bori za Srbe zarobljene u kazamatim, kako… »

Šta ima kapacitet da utiče na odluku birača za koga će glasati ?

Nova 22.11.2021
Položaj Vijetnamskih radnika, robovlasništvo u 21. veku na teritoriji Srbije, neće imati uticaj na glasačkim listićima- tvrde istraživači javnog mnjenja. Hoće Rio Tinto. Bar tako piše Demostat. Hoće li gradnja puteva, ili afere - hoće li mural… »

Kancelarija „Fondacije Kapetan Dragan“ otvorena u Banjaluci

Danas 20.11.2021
Kancelarija „Fondacija Kapetan Dragan“ sinoć je otvorena u Banjaluci. Nju je lično otvorio Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, osuđivani ratni zločinac koji je naveo da je primarni cilj Fondacije „pomoć zaboravljenim… »

Čedi Jovanoviću nepoznati mladići razlupali auto ispred aerodroma

Luftika 19.11.2021
Liberalno demokratska partije (LDP) saopštila je da su nepoznate osobe sinoć isped ulaza u zgradu beogradskog Aerodroma “Nikola Tesla”, razbile automobil lidera te stranke Čedomira Jovanovića i uputile mu niz uvreda. Jovanović je na aerodrom… »

Nacisti su Dragana zverski pretukli jer im je ličio na Roma, a on je do smrti odbijao saradnju s policijom

Luftika 18.11.2021
Na jučerašnji dan (17. novembar) navršilo se 22 godine od kako su na Zelenom vencu navijači beogradskog Rada pretukli glumca Dragana Maksimovića Maksu, zato što im je ličio na Roma. Rođen je u Podujevu 7. februara 1949. Napad na Dragana… »

Ekskluzivno saznanje iz crne gore: Kapetana držali dva meseca, pa ga surovo ubili - unapred pripremljen plan kavčana

Srbija danas 17.11.2021
Ovom istragom obuhvaćeni su Igor Božović, Slobodan Kašćelan, Radoje Zvicer, Milan Vujotić, Dragan Knežević, Radoje Živković, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković, Ratko Živković, Miloš Radonjić, Duško Roganović i Vladimir… »

Vesti dana »