Karim Benzema

Benzema godinama krije suprugu: Retko se pojavljuju zajedno u javnosti! Ona je prava bomba!

Kurir 04.06.2022
Napadač Reala Karim Benzema je u poslednje vreme postao jedan od najboljih fudbalera sveta. Sa Realom je osvojio Ligu šampiona i prvenstvo Španije, pa nije čudo da je javnost zainteresovana za sve aspekte njegovog života. Međutim, Francuz želi da… »

Benzema se zahvalio Mesiju: Dao mi je motivaciju

B92 04.06.2022
Fudbaler Real Madrida Karim Benzema prokomentarisao je izjavu Lionela Mesija. Mesi je pre nekoliko dana pohvalio Benzemu i rekao da bi francuski reprezentativac trebalo da osvojo Zlatnu loptu, da je to zaslužio najviše od svih. Ove reči veoma su… »

Epilog skandaloznog sudskog postupka: „Bez žalbe“

Sputnik 04.06.2022
Karim Benzema, jedan od najboljih fudbalera sveta, odustao je od žalbe na presudu kojom je proglašen krivim za vršenje pritiska na tadašnjeg saigrača iz reprezentacije Francuske Matjea Valbuenu za isplatu osobama koje su ga ucenjivale objavljivanjem… »

Benzema odustao od žalbe u "slučaju Valbuena"

RTS 04.06.2022
Napadač reprezentacije Francuske i Real Madrida Karim Benzema odustao je od žalbe na jednogodišnju uslovnu zatvorsku kaznu, koju mu je prošle godine izrekao sud, zbog ucene bivšeg reprezentativnog kolege Matjea Valbuene, preneo je Rojters. Francuz je… »

Odustao od žalbe: Karim Benzema potvrdio presudu, osuđen na godinu dana uslovne zatvorske kazne

Večernje novosti 04.06.2022
NAPADAČ reprezentacije Francuske i Real Madrida Karim Benzema odustao je danas od žalbe na jednogodišnju uslovnu zatvorsku kaznu, koju mu je prošle godine izrekao sud, zbog ucene bivšeg reprezentativnog kolege Matjea Valbuene, preneo je Rojters. Foto… »

Francuz priznao krivicu Benzema neće da podnosi žalbu, potvrđeno mu godinu dana uslovne zatvorske kazne

Alo 04.06.2022
Napadač reprezentacije Francuske i Real Madrida Karim Benzema odustao je danas od žalbe na jednogodišnju uslovnu zatvorsku kaznu, koju mu je prošle godine izrekao sud, zbog ucene bivšeg reprezentativnog kolege Matjea Valbuene, preneo je Rojters… »

Jasna krivica: Benzema odustao od žalbe za uslovnu zbog ucene saigrača

Srbija danas 04.06.2022
Prihvatiće realnost. Napadač Real Madrida, Karim Benzema, odustao je od žalbe na jednogodišnju uslovnu zatvorsku kaznu koju mu je prošle godine izrekao sud zbog ucene bivšeg reprezentativnog kolege Matjea Valbuene. Francuz je u novembru 2021… »

Benzema odustao od žalbe u "slučaju Valbuena"

B92 04.06.2022
Francuski fudbaler Karim Benzema odustao je od žalbe na osudjujuću presudu za saučesništvo u pokušaju ucene bivšeg saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene. Sud u Versaju izrekao je Benzemi jednogodišnju uslovnu kaznu zatvora u novembru 2021… »

Novi obrt u “slučaju Valbuena”: Benzema odustao od žalbe, iako će “uvek tvrditi da je nevin”

Nedeljnik 04.06.2022
EPA-EFE/BALLESTEROS (Beta-AP) – Francuski fudbaler Karim Benzema odustao je od žalbe na osuđujuću presudu za saučesništvo u pokušaju ucene bivšeg saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene. Sud u Versaju izrekao je Benzemi jednogodišnju uslovnu… »

Benzema odustao od žalbe u 'slučaju Valbuena'

Beta 04.06.2022
Francuski fudbaler Karim Benzema odustao je od žalbe na osudjujuću presudu za saučesništvo u pokušaju ucene bivšeg saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene. Sud u Versaju izrekao je Benzemi jednogodišnju uslovnu kaznu zatvora u novembru 2021… »

Vesti dana »