Karla del Ponte

Kad više ne može da se krije — ovo je „nezavisno“ Kosovo

Sputnik 05.08.2019
Zašto su ćutali? Ovo bi moglo da bude prvo pitanje za sve predstavnike međunarodne zajednice i pojedince koji su kroz učešće u raznim misijama na Kosovu i Metohiji imali uvid u istinska dešavanja na terenu, a koji su o tome progovorili tek 20… »

Šta je o Albancima otkrila bivša haška tužiteljka: Ramuševe ruke su krvave On je bio gospodar rata

Kurir 04.08.2019
Sve detaljno Počinjeni zločini su užasni, okrutni i nasilni. To su ubistva, proterivanja, mučenja, silovanja, otmice, nasilna zatvaranja i najokrutnija zlostavljanja, navela je Karla del Ponte. Zločini koje je tokom sukoba na Kosovu počinio bivši… »

Mariću u emisiji prikazali bezočan dokument! Iza svega stoji Vesli Klark! Planiran juriš na Srbiju!

Alo 23.07.2019
Šokantno! * "Albanci i NATO su udruženi u zločinu", bila je tema sinoćne emisije "Ćirilica" * Karla del Ponte u svojoj knizi opisala zločine koje su počinili Albanci * NATO i Albanci su bili saveznici u ratu protiv nas "Albanci i NATO su udruženi… »

Svedoci kao izazov suda za zločine OVK

Insajder 20.07.2019
Specijalni sud formiran sa zadatkom da ispita zločine koje su počinili pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova postao je operativan 1. januara 2017. godine. Do danas nije podignuta nijedna optužnica. Dosadašnja iskustva kada je reč o procesuiranju… »

Svetski mediji o Haradinaju: Rambo, "gangster"... Foto

Mondo 19.07.2019
Više stranih medija danas je izvestilo o ostavci kosovskog premijera Ramuša Haradinaja kao i da je podneo neopozivu ostavku nakon što ga je sud u Hagu pozvao na saslušanje kao osumnjičenog. O Haradinajevoj ostavci, osim britanskih, izvestili su i… »

Milošević se nije ubio, ovaj lek mu je došao glave!

Alo 12.04.2019
Ni 13. godina nakon smrti Slobodana Miloševića i dalje ne znamo šta se sve dešavalo u Ševeningenu. Da li je Milošević umro prirodnom smrću? Da li je ubijen lekom protiv lepre? Ili je izvršio samoubistvo? Nekadašnja alfa i omega Haškog tribunala… »

Milošević se ubio zbog Rusije?!

Alo 11.04.2019
Iznete opake tvrdnje. Slobodan Milošević, bivši predsednik Srbije i SRJ, navodno je nesmotreno izvršio samoubistvo mešajući lekove u zatvorskoj ćeliji u Sheveningenu 2006. godine, otkriva bivša glavna tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte… »

Sloba se ubio u hagu!? Karla Del Ponte otkrila najveću tajnu tribunala, pa priznala da ju je smrt Miloševića razbesnela…

Kurir 11.04.2019
Slobodan Milošević, bivši predsednik Srbije i SRJ, nesmotreno je izvršio samoubistvo mešajući lekove u zatvorskoj ćeliji u Sheveningenu 2006. godine, otkriva bivša glavna tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte! Miloševiću je smrt, kako… »

Sloba se ubio u hagu!? Karla Del Ponte otkrila najveću tajnu tribunala!

Srbija danas 11.04.2019
Slobodan Milošević, bivši predsednik Srbije i SRJ, nesmotreno je izvršio samoubistvo mešajući lekove u zatvorskoj ćeliji u Sheveningenu 2006. godine, otkriva bivša glavna tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte! Miloševiću je smrt, kako… »

Kikl želi tribunale za borce Islamske države

B92 10.04.2019
Beč -- Ministar unutrašnjih poslova Austrije Herbert Kikl objavio pokretanje inicijative za formiranje tribunala za borce terorističke ID u području oko ratišta. "To je efikasnije nego da se sudski postupak vodi u Austriji", rekao je Kikl novinarima… »

Vesti dana »