Katarina Živković

"Zbog kijinog ponašanja umalo napustila emisiju" Goca reagovala na priče da je prozivala Kockarevu, poručila samo jedno!

Mondo pre 8 dana
Goca Božinovska se oglasila nakon priča da je zbog Kije Kockar "odlepila" u emisiji. Goca Božinovska se oglasila nakon priča da je zbog Kije Kockar "odlepila" u emisiji. Nedavno se u domaćim medijima pojavila vest da je Goca Božinovska zbog Kije… »

Ko je ona da se poredi sa mnom?! Goca Božinovska poludela zbog ponašanja koleginice u emisiji, a evo o kome je reč!

Alo pre 10 dana
Ovo je dovelo do ludila. Goca Božinovska u emisiji u kojoj je gostovala nedavno sa svojom prijateljicom Zlatom Petrović, pevačicama Kijom Kockar i Katarinom Živković, nije mogla da dođe do reči od Kockareve, zbog čega je pobesnela. Goca je navodno… »

"Mala je nekulturna" - Goca Božinovska umalo napustila emisiju zbog Kije: "Ko je ona da se poredi sa mnom?"

Mondo pre 10 dana
Kako prenose domaći mediji Goca Božinovska je navodno zbog Kije Kockar umalo napustila emisiju. Kako prenose domaći mediji Goca Božinovska je navodno zbog Kije Kockar umalo napustila emisiju. Goca Božinovska u emisiji u kojoj je gostovala nedavno sa… »

"Nekulturna je! Ne može da se poredi sa mnom" Goca Božinovska udarila na Kiju, zbog nje umalo napustila emisiju

Blic pre 10 dana
Goca Božinovska u emisiji „Amidži šou“, u kojoj je gostovala nedavno sa svojom prijateljicom Zlatom Petrović, pevačicama Kijom Kockar i Katarinom Živković, nije mogla da dođe do reči od Kockareve, zbog čega je pobesnela. Goca je poludela jer… »

Ko je ona da se poredi sa mnom?! Mala je nekulturna: Goca Božinovska odlepila zbog Kije, zamalo da napusti emisiju!

Kurir pre 10 dana
Goca Božinovska u emisiji u kojoj je gostovala nedavno sa svojom prijateljicom Zlatom Petrović, pevačicama Kijom Kockar i Katarinom Živković, nije mogla da dođe do reči od Kockareve, zbog čega je pobesnela. Goca je navodno poludela jer joj je Kija… »

Kaća Živković van sebe! Koleginica laže vlasnike klubova da Kaća ima koronu i otima joj tezge!

Svet & Skandal pre 11 dana
Kaća Živković ostala je u šoku kad je saznala da i te kako manje poznata koleginica pokušava da joj preuzme tezge Da sve bude još gore, ta pevačica je zvala redom vlasnike klubova gde Kaća treba da peva i upozorila ih da ona ima koronu, ali i da… »

Drastična promena! "nova godina, nova ja": Hrabar potez Kaće Živković oduševio fanove - komplimenti pljušte!

Mondo pre 14 dana
Pevačica je rešila da promeni imidž. Pevačica je rešila da promeni imidž. Pevačica Katarina Živković, koja je nedavno izjavila da će udajom rešiti sve probleme, odlučila je da u novoj godini napravi promenu kada je u pitanju njen izgled, pa se… »

Kaća i Bane smuvali se na farmi,: posle raskida iz pratile šok priče: Evo kako on danas izgleda, a tek kad vidite lepoticu…

Blic pre 17 dana
Pevačica Katarina Živković i Bane Janković uplovili su u vezu tokom učešća u rijalitiju "Farma", a onda je javnost pratila njihov intezivan i turbulentan zajednički život napolju. Maneken i pevačica su od 2010. godine bili među najpopularnijim… »

Kaća i Bane smuvali se na farmi, posle raskida pratile ih šok priče: Šuškalo se da je zbog pevačice ćelav, a evo kakvi…

Kurir pre 17 dana
Katarina Živković i Bane Janković ostvarili su vezu tokom zajedničkog učešća u rijalitiju "Farma". Ovaj par je imao vrlo turbulentan i intenzivan zajednički život. Maneken i pevačica su od 2010. godine bili među najpopularnijim estradnim… »

Smuvali se na farmi, a burna veza punila je tabloide! Ovako danas izgleda bivši dečko Kaće Živković, Bane je doživeo…

Alo pre 17 dana
Bane Janković i Katarina Živković su nekada imali burnu vezu, a danas je situacija potpuno drugačija. Kaća Živković i Bane Janković ostvarili su vezu tokom zajedničkog učešća u rijalitiju "Farma". Ovaj par je imao vrlo turbulentan i intenzivan… »

Vesti dana »