Kazahstan

Srpski golman napušta Debrecin

B92 pre 2 dana
Srpski golman Marko Milošević napustiće ekipu mađarskog Debrecina. Srpski čuvar mreže se posle tri godine u Kazahstanu preselio u Mađarsku, ali je došlo vreme za novu selidbu. Mada to nije nešto što su hteli da čuju navijači Debrecina… »

Lavrov zagovara stvaranje Kaspijskog saveta

N1 Info pre 3 dana
Stvaranje Kaspijskog saveta moglo bi da pomogne daljem jačanju regionalne saradnje, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa najvišim diplomatama Azerbejdžana, Irana, Kazahstana i Turkmenistana. „Danas sa sigurnošću… »

Lavrov zagovara stvaranje Kaspijskog saveta

Vesti online pre 3 dana
Stvaranje Kaspijskog saveta moglo bi da pomogne daljem jačanju regionalne saradnje, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa najvišim diplomatama Azerbejdžana, Irana, Kazahstana i Turkmenistana. – Danas sa sigurnošću… »

Lavrov: Stvaranje Kaspijskog saveta ojačalo bi regionalnu saradnju

Politika pre 4 dana
MOSKVA – Stvaranje Kaspijskog saveta moglo bi da pomogne daljem jačanju regionalne saradnje, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa najvišim diplomatama Azerbejdžana, Irana, Kazahstana i Turkmenistana. „Danas sa… »

Rusija i Iran potpisali zajedničku Deklaraciju o suprotstavljanju sankcijama

Sputnik pre 4 dana
Ministri inostranih poslova Rusije i Irana Sergej Lavrov i Hosein Amir Abdulahian potpisali su dokument o suprotstavljanju sancijama. Dokument nosi naziv „Deklaracija Ruske Federacije i Islamske Republike Iran o načinima i sredstvima suprotstavljanja… »

Lavrov jača Kaspijski savet

Vesti online pre 4 dana
Stvaranje Kaspijskog saveta moglo bi da pomogne daljem jačanju regionalne saradnje, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa najvišim diplomatama Azerbejdžana, Irana, Kazahstana i Turkmenistana. “Danas sa sigurnošću… »

Čuveni Dimaš posetio Beograd, a svojim performansom je oduševio na velikoj sceni Narodnog pozorišta

Telegraf pre 4 dana
Nagrađen je kao "arhitekta muzičkih mostova jedinstvenog muzičkog identiteta" Na ovogodišnjoj dodeli nagrada Fondacije "Braća Karić" prisustovao je i čuveni pevači iz Kazahstana Dimaš Kudajbergen, koji je nagrađen je kao "arhitekta muzičkih… »

Lavrov: Stvaranje Kaspijskog saveta ojačalo bi regionalnu saradnju

RTV pre 4 dana
MOSKVA - Stvaranje Kaspijskog saveta moglo bi da pomogne daljem jačanju regionalne saradnje, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa najvišim diplomatama Azerbejdžana, Irana, Kazahstana i Turkmenistana. "Danas sa… »

Lavrov : Stvaranje Kaspijskog saveta ojačalo bi regionalnu saradnju

Alo pre 4 dana
Stvaranje Kaspijskog saveta moglo bi da pomogne daljem jačanju regionalne saradnje, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku sa najvišim diplomatama Azerbejdžana, Irana, Kazahstana i Turkmenistana. - Danas sa sigurnošću… »

Nagrade Fondacije „Braća Karić” uručene stvaraocima, humanistima i vizionarima

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Istaknutim stvaraocima, humanistima i vizionarima večeras su na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu dodeljene nagrade Fondacije „Braća Karić”. Za izuzetan doprinos kulturi nagradu Fondacije dobio je glumac Miloš Biković, a kazahstanski… »

Vesti dana »