Kefalonija

Prva grčko-srpska umetnička kolonija na Kefaloniji

Nova pre 10 dana
Prva grčko-srpska umetnička kolonija "Argostoli 2021" biće održana od 21. do 29.juna u Argostoliju, glavnom gradu prefekture Kefalonija i biće posvećena nedavno preminulom Milošu Šobajiću. Cilj kolonije je učvršćivanje odnosa grčko-srpskih… »

Najjeftiniji aranžmani za Grčku avionom

Nova pre 25 dana
Zbog situacije s pandemijom, verovatno će i oni koji tradicionalno putuju u Grčku autobusom ili kolima ove godine uzeti u obzir paket aranžmane koji uključuju avionski prevoz. Turističke agencije već imaju spremne ponude - pretražili smo… »

U čast Grčkoj braći: I u Šapcu obeležen nacionalni praznik prijateljske zemlje

Večernje novosti 25.03.2021
U ŠAPCU je povodom obeležavanja 200. godišnjice grčke nezavisnosti, u znak podrške bratskoj državi ispred Gradske uprave istaknuta zastava Grčke. Inače, 25. mart se u Grčkoj proslavlja kao Dan nezavisnosti i nacionalni praznik. Šabac je u… »

Ovo grčko ostrvo krije pravi dragulj: U jezeru Melisani na Kefaloniji mešaju se slatka i slana voda

Telegraf 18.03.2021
Iznajmite čamac i krenite u upoznavanje ovog neverovatnog predela. Ne zaboravite da napravite selfi, jer je mesto fenomenalno. Na grčkom ostrvu Kefalonija se osim pećine pećine Melisani nalazi i istoimeno jezero, koje se smatra jednim od… »

Britanski soj koronavirusa se širi: Grčka zaključava ostrva Kalimnos, Kefalonija, Tasos i grad Heraklion na Kritu

Kurir 19.02.2021
U nekim delovima Grčke danas su uvedene restriktivne mere, a u nekim su ukinute u zavisnosti od epidemiološke situacije, izjavio je zamenik ministra za civilni zaštitu Grčke. Od sutra pa do 1. marta biće uvedeno zaključavanje na ostrvima Kalimnos… »

Grčka se zaključava: Epidemiološka situacija se pogoršava, na snazi nove mere

Srbija danas 19.02.2021
U nekim delovima Grčke danas su uvedene restriktivne mere. U nekim delovima Grčke danas su uvedene restriktivne mere, a u nekim su ukinute u zavisnosti od epidemiološke situacije, izjavio je zamenik ministra za civilni zaštitu Grčke. Od sutra pa do… »

Naša državljanka se porodila usred uragana na Kefaloniji: Tamo je upoznala čoveka svog života, a sad je stigla i devojčica

Prva 23.09.2020
U toku neverovatne vremenske nepogode na ostrvu Kefalonija, mama Maja Stojković je hrabro na svet donela malu Teodoru. Državljanka Srbije Maja Stojković, koja živi na Kefaloniji, zauvek će pamtiti nevreme koje je pogodilo to grčko ostrvo. Dok je… »

Biser Grčke potpuno uništen: Zastrašujući snimci iz prelepe Kefalonije (video)

Mondo 22.09.2020
Ciklon Janos, koji je u petak pogodila delove Grčke, odneo je tri žrtve i pričinio ogromnu štetu. Posebno su nastradala ostrva Krit, Itaka i Kefalonija. Ciklon Janos, koji je u petak pogodila delove Grčke, odneo je tri žrtve i pričinio ogromnu… »

Prelepa Kefalonija posle “Janosa” je da plačeš: Ovo je nekada bila ulica, sad su tu automobili zatrpani kamenjem i…

Blic 21.09.2020
Ciklon Janos, koji je u petak pogodila delove Grčke, odneo je tri žrtve i pričinio ogromnu štetu. Posebno su nastradala ostrva Krit, Itaka i Kefalonija. Selo Asos, za koje mnogi kažu da je najlepše mesto na Kefaloniji, ostalo je bez mnogih puteva… »

Srpkinja rodila ćerkicu usred oluje: Teodora je na svet došla dok je uragan Janos besneo na Kefaloniji

Blic 20.09.2020
Državljanka Srbije Maja Stojković, koja živi na Kefaloniji, zauvek će pamtiti nevreme koje je pogodilo to grčko ostrvo. Dok je uragan Janos za sobom ostavljao pustoš, Maja je rodila zdravu devojčicu Teodoru. Mama i beba su dobro. Kefalonija je bila… »

Vesti dana »