Kenzo

SAD je sve jasno: Kurti maštajući o nezavisnosti Kosova zahvalan Vuku Jeremiću!

Večernje novosti pre 2 minuta
JEREMIĆ je hvalio Kurtija da je "intelektualac i stabilan čovek", a Kurti mu uzvraća zahvalnošću za doprinos nezavisnosti Kosova. Foto: Kenzo Tribouillard, Pool Photo via AP/Depositphotos - Status Kosova je završena priča nakon Zaključka… »

Mediji u EU: “Ništa od dijaloga Beograda i Prištine, samo da se spreči rat”

Nedeljnik 15.08.2022
EPA-EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL (Beta) – Dijalog Srbije i Kosova biće u četvrtak nastavljen u Briselu, ali vlasti u Beogradu smatraju da razgovor nema previše smisla i najviše što se može jeste da se otklone pretnje sukobima, javlja nemački… »

Kurti sprema veliko zlo: Obučavaju specijalce za uklanjanje barikada, vežbaju i na teškim mitraljezima

Večernje novosti 13.08.2022
U ČETVRTAK i petak u bazi Vrelo u Prištini organizovana je obuka za pripadnike specijalnih jedinica NJSO i FIT. Foto: Kenzo Tribouillard, Pool Photo via AP/Depositphotos U bazi Vrelo u Prištini, koju koriste pripadnici specijalnih jedinica tzv… »

Marokanac Reda heroj Ekscelziora: Novajlija na čelu tabele

Sport klub 12.08.2022
Fudbaleri Ekscelziora pobedili su na svom terenu ekipu Vitesea sa 3:1 u prvoj utakmici drugog kola holandske elitne Eredivizije. Istakao se Marokanac sa holandskim pasošem Reda Karčuč sa dva pogotka i asistencijom. Doveo je svoj tim u vođstvo golovima… »

“EU sve više otvorena prema Tajvanu”: Posledice jedne posete i “nove kineske politike”

Nedeljnik 04.08.2022
EPA-EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL <img loading="lazy" width="1" height="1" alt=""… »

Zemlje članice EU se dogovorile: “Odobren plan smanjenja potrošnje gasa”

Nedeljnik 26.07.2022
EPA-EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL (Beta-AFP) – Zemlje članice EU odobrile su danas koordinisan plan smanjenja potrošnje gasa da bi smanjili zavisnost od Moskve, posle novog drastičnog smanjenja ruskih isporuka, saopštilo je češko predsedništvo… »

“Moskva se drži mnogo bolje nego što smo očekivali”: Velika analiza kako zapravo rade sankcije uvedene Rusiji

Nedeljnik 04.07.2022
EPA-EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL Glavni strateg za ekonomski rat Evrope protiv Rusije nije mnogo zainteresovan za vojno držanje. Njagova uniforma: sive patike i plavo poslovno odelo. Njagov komandni centar: neupadljiva kancelarija na 13. spratu sedišta… »

Borel: “Gledaćemo Zapadni Balkan, videćemo provokacije, posebno u BiH…”

Nedeljnik 27.02.2022
EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL (Beta) – Zbog opasnosti da se posledice ukrajinske krize preliju i da druge zemlje u susedstvu Rusije dodju na muke, Evropska unija mora pomoći Moldaviji i Gruziji i “gledati pomno na Zapadni Balkan, jer ćemo tamo… »

Milanović o crnoj listi: Nisam ni ukrajinski neprijatelj ni ruski prijatelj

Nedeljnik 29.01.2022
EPA-EFE/KENZO TRIBOUILLARD (Beta) – Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je večeras da nije ukrajinski neprijatelj ni ruski prijatelj i ocenio da se premijer Andej Plenković ponaša kao ukrajinski agent. “Neka se izinjava. On se ponaša kao… »

Borel: “Srbima na Kosovu treba omogućiti da glasaju na referendumu o Ustavu Srbije”

Nedeljnik 13.01.2022
EFE/KENZO TRIBOUILLARD / POOL (Beta) – Visoki predstavnik EU Žozep Borel saopštio je danas da bi glasanje na referendumu o promenama Ustava Srbije u nedelju trebalo da “bude omogućeno i na Kosovu”. Borel je na Tviteru objavio da je juče… »

Vesti dana »