Kipar

U susret olimpijskim igrama: Vanja Udovičić banuo na trening tekvondista!

Kurir pre 13 sati
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je trening najboljih svetskih tekvondista, koji se u Beogradu pripremaju za predstojeće Olimpijske igre. U očekivanju sportskog leta u znaku Olimpijskih igara, naši najbolji olimpijci uveliko se… »

Ministar Udovičić obišao najbolje svetske taekvondiste, uverio se da rade u najboljim uslovima

Telegraf pre 14 sati
Takmičari, među kojima su i naši taekvondisti, u Beogradu se pripremaju za predstojeće Olimpijske igre. U očekivanju sportskog leta u znaku Olimpijskih igara, naši najbolji olimpijci uveliko se pripremaju da u Tokiju ostvare najbolje rezultate, a sa… »

Ministar Udovičić pružio podršku našim tekvondistima VIDEO

B92 pre 18 sati
Ministar Udovičić bio je na treningu najboljih svetskih tekvondista, koji se za predstojeće Olimpijske igre pripremaju u Beogradu. U očekivanju sportskog leta u znaku Olimpijskih igara, naši najbolji olimpijci uveliko se pripremaju da u Tokiju… »

Suncobran uz kovid-pasoš: Lideri Evropske unije bez dogovora o sertifikatu za putovanja tokom pandemije

Večernje novosti pre 1 dan
VAKCINALNI pasoš je podelio EU. Na jučerasnjem, prvom danu dvodnevnog video-samita Evropske unije, bilo je jasno da na ovu temu lideri gledaju svako iz svog ugla. Turističke zemlje, među kojima su Grčka, Španija, Italija, Malta, Kipar i Hrvatska… »

"Spakovala sam 15 kofera za jednu noć": Mirka Vasiljević o selidbi i Vujadinovom iznenadnom pozivu

Večernje novosti pre 2 dana
GLUMICA Mirka Vasiljević nedavno se vratila u Srbiju i sa decom čeka preseljenje u LJubljanu, gde je njen nevenčani suprug Vujadin Savić potpisao novi ugovor. Kako Mirka kaže, porodica, koja je do nedavno živela na Kipru, sada će do maja boraviti u… »

Teški dani za Hrvatsku

Vesti online pre 2 dana
Hrvatska spada među evropske rekordere po kreditima čija je otplata zbog udara koronakrize zamrznuta. To su pokazali novi podaci Evropskog regulatornog tela za bankarstvo (EBA) i Hrvatske narodne banke (HNB). Prema podacima EBA, krajem juna prošle… »

Predsednik Mirović se sastao sa ambasadorom kipra

Kurir pre 2 dana
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas ambasadora Republike Kipar u Srbiji Demetriosa Teofilaktua. Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi bilo je reči o unapređenju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, pre svega u… »

UN-ov sastanak o ponovnom ujedinjenju Kipra

Al Jazeera pre 2 dana
Posljednji pregovori od prije četiri godine propali su zbog ogromnog jaza između dvije strane. Ujedinjene nacije održat će od 27. do 29. aprila sastanak o nastavku razgovora o ponovnom ujedinjenju Kipra, što je prvo takvo okupljanje nakon kraha… »

Predsednik Mirović se sastao sa ambasadorom Kipra

RTV pre 2 dana
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas ambasadora Republike Kipar u Srbiji Demetriosa Teofilaktua. Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi bilo je reči o unapređenju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, pre… »

Mirović se sastao sa ambasadorom Kipra

Dnevnik pre 2 dana
NOVI SAD: Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas ambasadora Republike Kipar u Srbiji Demetriosa Teofilaktua. Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi bilo je reči o unapređenju saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, pre… »

Vesti dana »