Knjaževac

Besplatni internet za više od 400 đaka iz osetljivih grupa

RTV pre 53 minuta
BEOGRAD - Inicijativa "Digitalna Srbija" saopštila je da će sva tri mobilna operatora u Srbiji omogućiti pet gigabajta besplatnog interneta mesečno do kraja godine za učenike iz 424 društveno osetljive porodice. Ideja za ovaj oblik podrške… »

Digitalna Srbija: Besplatan internet za više od 400 učenika iz osetljivih grupa

Telegraf pre 1 sat
Ovom akcijom obuhvaćena su domaćinstva u 28 gradova i opština širom Srbije – od Bečeja na severu do Bujanovca na jugu i od Čajetine na zapadu do Knjaževca na istoku zemlje. U svakom od 424 domaćinstva je bar jedan učenik sa pristupom mobilnom… »

U domovima za stare i ustanovama socijlne zaštite 151 zaraženi

RTV pre 20 sati
BEOGRAD - U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa Kovid- 19 kod 119 korisnika i 32 zaposlena. Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je… »

U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 159 obolelih od korona virusa

Blic pre 2 dana
U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa Kovid- 19 kod 126 korisnika i 33 zaposlena. Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 486, a… »

U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 159 zaraženih

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa Kovid-19 kod 126 korisnika i 33 zaposlena. Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je… »

U domovima za stare 159 zaraženih koronavirusom

Nova pre 4 dana
U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa Kovid- 19 kod 127 korisnika i 32 zaposlena. Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 478, a… »

Iznenadni gosti u humskoj: Crno-belo bratstvo!

Srbija danas pre 4 dana
Partizan nastavlja sa aktivnostima. U društvu člana Upravnog odbora Partizana Dragana Trailovića i marketing menadžera Dragana Velanca, klub su posetili predsednik Sportskog saveza Knjaževca dr Mikica Vidojević i član UO Sportskog saveza Miloš… »

Crno-beli nastavili akciju: Zbližavanje i stvaranje klubova navijača.

Hot sport pre 5 dana
U društvu člana UO FK Partizan Dragana Trailovića i marketing menadžera Dragana Velanca, klub su posetili predsednik Sportskog saveza Knjaževca dr.Mikica Vidojević i član UO Sportskog saveza Miloš Đukić. Pored želje da se nastavi sa formiranjem… »

Partizan posetila delegacija iz Knjaževca

Alo pre 5 dana
Razgovori su imali nekoliko ciljeva. U društvu člana UO FK Partizan g. Dragana Trailovića i marketing menadžera g. Dragana Velanca, klub su posetili predsednik Sportskog saveza Knjaževca dr. Mikica Vidojević i član UO Sportskog saveza g. Miloš… »

Inficirana 132 korisnika i 32 radnika ustanova socijalne zaštite u Srbiji

Novi magazin pre 5 dana
Prisustvo koronavirusa potvrđeno je u 17 ustanova socijalne zaštite u Srbiji a inficirana su 132 korisnika i 32 zaposlena, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Od početka epidemije izlečeno je od… »

Vesti dana »