Knjaževac - vesti

NOVOSAĐANI: Volonterskim radom dokazujemo da empatija nije nestala

Moj Novi Sad pre 39 minuta
Najbolje godine života posvetila je volontiranju kako bi pomogla egzistencijalno ugroženim porodicama i bolesnoj deci, ali i da bi podstakla saosećanje među ljudima u vremenu kada su društvene vrednosti poremećene. Radeći sa osobama sa kojima deli iste moralne vrednosti, bori se za društvo dostojno... »

Optužnica u Knjaževcu protiv roditelja: Otkriveno od čega im je zaista umrla tromesečna beba

Alo pre 1 dan
Alo: Optužnica u Knjaževcu protiv roditelja: Otkriveno od čega im je zaista umrla tromesečna beba
Optužni predlog protiv vanbračnih supružnika zbog smrti deteta
Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu podnelo je optužni Darka Đorđevića (33) i Milice Janković (28), čija je tromesečna beba Maša preminula od gladi. Slučaj koji je šokirao Srbiju, desio se krajem februara ove godine. Darko i... »

Optužnica u Knjaževcu protiv roditelja: Maša umrla od gladi

Večernje novosti pre 1 dan
Nakon nezapamćene tragedije u Knjaževcu, podnet je optužni predlog protiv vanbračnih supružnika Darka Đorđevića (33) i Milice Janković (28), čija je tromesečna beba Maša u februaru preminula od gladi
OSNOVNO javno tužilaštvo u Knjaževcu podnelo je optužni predlog protiv vanbračnih supružnika Darka Đorđevića (33) i Milice Janković (28), čija je tromesečna beba Maša preminula od gladi. Slučaj koji je šokirao Srbiju, desio se... »

Užas u Knjaževcu: Roditelji optuženi da su izgladneli bebu od 3 meseca do smrti! Kada je policija stigla u kuću, dočekao ih je novi šok!

Kurir pre 2 dana
Tužilaštvo u Knjaževcu podiglo je optužnicu protiv roditelja tromesečne bebe M.Đ. iz Knjaževca jer je umrla od gladi. Bebinim roditeljima, preti kazna od jedne do osam godina zatvora.
Vanbračni par D. Đ. (33) i M.J. (28) iz Knjaževca, kontaktirali su u februaru ove godine lekara u Knjaževcu, žaleći se da njihova beba "neće da jede". Bebu su potom odveli lekaru koji je odmah, videvši dete, ustanovio da je dete... »

Slučaj bebe Maše koja je umrla od gladi dobio epilog! Pala odluka u vezi sa roditeljima

Srbija danas pre 2 dana
Tužilaštvo u Knjaževcu podiglo je optužnicu protiv roditelja tromesečne bebe Maše Đorđević iz Knjaževca jer je umrla od gladi. Darku i Milici, Mašinim roditeljima, preti kazna od jedne do osam godina zatvora.
Vanbračni par Darko Đorđević (33) i Milica Janković (28) iz Knjaževca, kontaktirali su u februaru ove godine lekara u Knjaževcu, žaleći se da njihova beba "neće da jede". Bebu su potom odveli lekaru koji je odmah, videvši dete,... »

Podignuta optužnica protiv roditelja iz Knjaževca: Ostavili tromesečnu bebu Mašu da umre od gladi (foto)

Telegraf pre 2 dana
Darku Đorđeviću (33) i Milici Janković (28) iz Knjaževca preti do osam godina zatvora
Tužilaštvo u Knjaževcu podiglo je optužnicu protiv roditelja tromesečne bebe Maše iz Knjaževca jer je umrla od gladi. Naime, vanbračni par Darko Đorđević (33) i Milica Janković (28) iz Knjaževca, tvrdili su u februaru ove godine... »

Prva liga Srbije: Sjajni Lukić za radost gostiju

Dnevnik pre 3 dana
​​​​​​​Metalac – Inđija 2:2 (2:2)
GORNjI MILANOVAC: Stadion Metalca, gledalaca: 500, sudija Manojlović (Knjaževac). Strelci: Krstić u 33. (jedanaesterac) i Koraksić u 42. za Metalac, a Lukić u 19. i 32. za Inđiju. Žuti kartoni: Mlađović, Koraksić (Metalac), Vraštanović (Inđija). Crveni karton: Nikola... »

Ski sezona na Staroj planini kreće krajem decembra

Niške vesti pre 3 dana
Skijaška sezona na Babinom zubu biće otvorena 21. decambra, kada će JP Skijališta Srbije omogućiti svima besplatno skijanje, najavio je Boban Marković, direktor Turističke organizacije Knjaževac. Skijalište „Babin zub“ na Staroj planini najbliži je ski centar Nišlijama. Na samo 70 km, novim putem... »

„Medijanina gitarijada“

Niške vesti pre 6 dana
Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić kaže da su takmičenja sastavni deo edukacije učenika i talenata i da će Medijana uvek podržati ovakav način podsticaja mladih tokom školovanja. Svoje predstavnike imale su muzičke škole iz Niša, Aleksinca, Leskovca, Kraljeva, Knjaževca, Pirota,... »

Obustavljen saobraćaj na deonici puta Zaječar-Knjaževac zbog saobraćajne nesreće

Novi magazin pre 7 dana
Saobraćaj je večeras obustavljen na deonici puta od Zaječara do Knjaževca zbog saobraćajne nezgode, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".
Putnički saobraćaj odvija se loklnim putevima, Vrška - Čuka - Prlita - Graljan i dalje putem deonica Zaječar-Knjaževac. "Putevi Srbije" pozvali su vozače da voze oprezno, poštuju propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na... »

©2018 Netmark d.o.o.