Koka kola

Od obećanih nagrada ostao samo tiganj: Još jedna problematična promotivna akcija koju je organizovala kompanija "Koka-kola"

Večernje novosti pre 3 dana
MNOGI potrošači, koji su želeli da učestvuju u nagradnoj igri kompanije "Koka-Kola" pod nazivom "Kodove čuvaj, vrhunski kuvaj", ostali su uskraćeni za obećane poklone, jer aplikacija ne funkcioniše dobro. U Ministarstvu trgovine kažu da je u… »

Čanak: Ne pitate se šta ima u Matijević viršlama pa ih jedete, a pitate se šta ima u vakcinama (video)

Večernje novosti pre 4 dana
LIDER LSV Nenad Čanak kritikovao je antivakcinaše u jutarnjem programu TV Prva. - Da se utvrdi da u vakcini postoji i vijagra i da garantuje sigurnu erekciju sledećih šest meseci, ja vam garantujem da bi procenat vakcinacije bio mnogo viši. Fajzer je… »

Spektakularna čestitka Donalda Trampa: "Srećan Uskrs svima, uključujući i radikalne levičarske budale!" (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
BIVŠI američki predsednik Donald Tramp čestitao je Uskrs svima, uključujući i njegove političke protivnike koje je nazvao radikalnim levičarskim budalama i optužio ih za krađu predsedničkih izbora. President Trump releases Easter statement… »

Tramp poziva na uzvraćanje udarca: Bojkotujte “Koka-kolu”, “Delta erlajns”…

Vesti online pre 7 dana
Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je republikance da uzvrate istom merom demokratama koji bojkotuju nekoliko kompanija usled pritiska zbog novih zakona o glasanju. – Napokon je vreme da republikanci i konzervativci uzvrate – imamo više… »

Tramp poziva na uzvraćanje udarca: Bojkotujte “Koka-kolu”, “Delta erlajns”…

Vesti online pre 7 dana
Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je republikance da uzvrate istom merom demokratama koji bojkotuju nekoliko kompanija usled pritiska zbog novih zakona o glasanju. – Napokon je vreme da republikanci i konzervativci uzvrate – imamo više… »

Tramp: Bojkotujte „Koka-kolu”

Politika pre 7 dana
Imamo više ljudi nego oni. Bojkotujte „Koka-kolu“, „Delta erlajns“, „JP Morgan Čejs“, „Sitigrupu“, „Cisko“, UPS , poručio republikancima bišvi predsednik. Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je republikance da uzvrate… »

Tramp: Srećan Uskrs svima, uključujući i radikalne levičarske budale /foto/

Sputnik pre 6 dana
Bivši američki predsednik Donald Tramp čestitao je Uskrs svima, uključujući i njegove političke protivnike koje je nazvao radikalnim levičarskim budalama i optužio ih za krađu predsedničkih izbora. „Srećan Uskrs svima, uključujući i… »

Tramp poziva: Bojkotujte Koka kolu

Telegraf pre 6 dana
Tramp poziva na veliki bojkot kompanija. Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je republikance da uzvrate istom merom demokratama koji bojkotuju nekoliko kompanija usled pritiska zbog novih zakona o glasanju. - Konačno je vreme da republikanci… »

Tramp poziva republikance na bojkot: Želi da uzvrati demokratama istom merom, ne stišavaju se strasti

Srbija danas pre 7 dana
Trampova izjava dolazi nakon što je nekoliko kompanija javno osudilo novi izborni zakon u Džordžiji. Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je republikance da uzvrate istom merom demokratama koji bojkotuju nekoliko kompanija usled pritiska… »

Tramp poziva na uzvraćanje udarca: „Bojkotujte ’Koka-kolu‘, ’Delta erlajns‘“

Sputnik pre 7 dana
Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je republikance da uzvrate istom merom demokratama koji bojkotuju nekoliko kompanija usled pritiska zbog novih zakona o glasanju. „Napokon je vreme da republikanci i konzervativci uzvrate – imamo više… »

Vesti dana »