Konstantin Veliki

Nova linija iz Niša - Ryanair uvodi letove Niš-Stokholm Arlanda

Flynaissus pre 1 dan
Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, saopštila je da uvodi novI let sa aerodroma Konstantin Veliki na liniji Niš-Stokholm Arlanda. Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, saopštila je da uvodi novI let sa aerodroma Konstantin Veliki na liniji… »

“Rayanair” ponovo od Niša do Stokholma

Naissus info pre 1 dan
Kako saopštavaju sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki”, avio-linija kompanije “Rayanair” iz Niša do Stokholma od 31. oktobra ove godine biće ponovo uvedena. Sa niškog aerodroma navode da će se do Stokholma leteti četvrtkom i nedeljom… »

"Ryanair" vraća avio-liniju iz Niša do Stokholma, od 31. oktobra letovi dva puta nedeljno

Južne vesti pre 1 dan
Avio-linija kompanije "RyanAir" iz Niša do Stokholma od 31. oktobra ove godine biće ponovo uvedena. Do glavnog grada Švedske, kako su saopštili sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki", biće letova svakog četvrtka i nedelje. Posle oko godinu dana od… »

U prva 4 meseca ove godine oko 92 % manje putnika na niškom aerodromu nego u istom periodu 2020.

Južne vesti pre 2 dana
Od ukupno 7.362 putnika, koliko su od početka godine doletela na niški Aerodrom “Konstantin Veliki” ili sa njega otputovala, njih 2.145 bilo je u aprilu, pokazuje statistika tog preduzeća. Za oko 92 odsto bilo je manje putnika u prva 4 meseca ove… »

Od 4. jula letovi od Niša do Krfa

Politika pre 3 dana
NIŠ – Niskotarifna avio kompanija „Rajaner” od 4. jula planira da uvede dvonedeljne letove sredom i nedeljom od Niša do Krfa, objavio je portal Eks Ju aviejšn. Ako „Rajaner” realizuje ove planove, Krf će postati prvo odredište u Grčkoj na… »

Od početka godine na niškom aerodromu samo 7.000 putnika

Niške vesti pre 3 dana
Epidemija korona virusa smanjia je broj putnika na niškom aerodromu za 92,24 odsto, pokazuje zvanična statistika te vazdušne luke. Od početka godine najviše putnika na niškom aerodromu bilo je u januaru – 2.662, u februaru ih je bilo 1.670, u… »

"Rajan er" otvara liniju od Niša do Krfa

Kamatica pre 3 dana
Prema navodima portala ova kompanija obavljaće letove dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, počevši od 4. jula. Ukoliko Rajan er realizuje ove planove, Krf će postati prvo odredište u Grčkoj na koje se stiže sa Aerodroma “Konstantin Veliki” u… »

Od Niša do Krfa i avionom

Jug press pre 3 dana
NIŠ Niskotarifna avio kompanija “Rajan er”, tokom letnje sezone planira letove od Niša do Krfa Ova kompanija obavljaće letove dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, počevši od 4. jula. Ukoliko Rajan er realizuje ove planove, Krf će postati prvo… »

Porodica Stambolić čuva vaskršnje običaje

Subotica.com pre 6 dana
Za porodicu Stambolić vera pravoslavna i čuvanje zaveta predaka je sastavni deo svakodnevice. Zato je u domu Save i Isidore Ane, u kome odrastaju maleni Konstantin i Đorđe danas, na dan Vaskrsenja Hristovog, posebno svečano, uzvišeno i veselo… »

Ruski senator: Dugo će još trajati američka politika pritisaka na Rusiju

Sputnik pre 7 dana
U američkoj vlasti postoje ljudi koji veruju da je vršenje pritiska na Moskvu efikasno i perspektivno, ali greše. Takva situacija će se nastaviti još dosta dugo, procenjuje ruski senator i potpredsednik Saveta federacije Konstantin Kosačov. Prema… »

Vesti dana »