Konstrakta

Josipa Lisac o Konstrakti: Usudila se progovoriti o društvenim stanjima koja dodiruju sve nas (VIDEO)

Danas pre 2 sata
Pevačica Josipa Lisac snimila je video u kojem je uputila poruku Ani Đurić Konstrakti. Video je objavio hrvatski voditelj Aleksandar Stanković uoči svoje emisije „Nedeljom u 2“ u kojoj naredna gošća treba da bude upravo srpska predstavnica na… »

VIDEO Josipa Lisac snimila poruku: Pametna i lepa Ana Konstrakta, moje čestitke

Radio 021 pre 2 sata
Pevačica Josipa Lisac snimila je video u kojem je uputila poruku Ani Đurić Konstrakti. Video je objavio hrvatski voditelj Aleksandar Stanković pre svoje emisije "Nedeljom u 2" u kojoj naredna gošća treba da bude upravo predstavnica Srbije na… »

Josipa Lisac u video poruci: Pametna i lepa Ana Konstrakta, moje čestitke

N1 Info pre 3 sata
Pevačica Josipa Lisac snimila je video u kojem je uputila poruku Ani Đurić Konstrakti. Video je objavio hrvatski voditelj Aleksandar Stanković uoči svoje emisije "Nedeljom u 2" u kojoj naredna gošća treba da bude upravo srpska predstavnica na… »

Josipa Lisac oduševljena konstraktom: Poslala joj video poruku kojom je zatresla mreže - "Usudila si se da progovoriš!"

Mondo pre 7 sati
Aleksandar Stanković objavio je video snimak Josipe Lisac u susret Konstraktinom gostovanju u njegovoj emisiji. Aleksandar Stanković objavio je video snimak Josipe Lisac u susret Konstraktinom gostovanju u njegovoj emisiji. Ana Đurić Konstrakta biće… »

Usudila si se da progovoriš Legendarna hrvatska pevačica oduševljena Konstraktom, ovakav komentar se od nje definitivno nije…

Alo pre 9 sati
Brojne poznate ličnosti iz raznih sfera pružile su ogromnu podršku našoj predstavnici na takmičenju Evrovizija 2022. Poznati Hrvatski voditelj Aleksandar Stanković ugostiće u novoj epizodi našu ovogodišnju predstavnicu na Evroviziji, a u susret… »

Josipa Lisac oduševljena Konstraktom, poslala poruku: "Usudila si se da progovoriš o društvenim stanjima"

Telegraf pre 9 sati
- Evrovizija nije moje muzičko štivo, ali gledajući tvoj nastup dobila sam poruku. Gde god jesam, ja sam - rekla je Josipa. Popularni hrvatski voditelj Aleksandar Stanković objavio je na svom Fejsbuk profilu šta je Josipa Lisac imala da kaže o Ani… »

"Usudila si se da progovoriš o društvenim stanjima": Josipa Lisac oduševljena Konstraktom, javno iznela svoje mišljenje

Blic pre 10 sati
Popularni hrvatski voditelj Aleksandar Stanković objavio je na svom Fejsbuk profilu šta je Josipa Lisac imala da kaže o Konstrakti. Voditelj Stanković ugostiće u novoj epizodi našu ovogodišnju predstavnicu na Evroviziji. U susret tom gostovanju na… »

Josipa Lisac se obratila Konstrakti! Poslala joj poruku i javno rekla šta misli o njoj: Evrovizija nije moje muzičko štivo…

Kurir pre 10 sati
Josipa Lisac poslala poruku Konstrakti: "Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali..." Josipa Lisac poslala je poruku Konstrakti povodom njenog gostovanja u popularnoj hrvatskoj emisiji "Nedeljom u 2", koju vodi Aleksandar Stanković. "Dobar dan Ana… »

Konstrakta sa Zemljom gruva nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture

Nova pre 12 sati
Koncert Konstrakte i Zemlje gruva će se održati 25. juna u Zagrebu, a publiku, najavljuju organizatori, očekuje muzičko scenski spektakl. Popularnost Ane Đurić Konstrakte od pobede na Pesmi za Evroviziju ne jenjeva. Nakon sjajnog plasmana na… »

Josipa pohvalila Konstraktu: Usudila si se da progovoriš o društvenim stanjima

Nova pre 11 sati
Popularni hrvatski voditelj Aleksandar Stanković objavio je na svom Fejsbuk profilu šta je Josipa Lisac imala da kaže o Konstrakti. Stanković, koji je autor kultne emisije „Nedeljom u 2“, ugostiće u novoj epizodi našu ovogodišnju predstavnicu… »

Vesti dana »