Konstrakta

Arsenal Fest – dan treći: Paljba!

Balkan Rock pre 6 sati
Konstrakta; foto: LiveProduction Posle rasprodatog drugog dana, posetioce Arsenal festa očekivao je i poslednji dan koji je takođe bio rasprodat, još jedno veliko ime s kojim su neki već imali prilike da se upoznaju na istom mestu, ali i pojedini… »

Pripreme za EXIT Festival u završnoj fazi

RTV pre 9 sati
NOVI SAD - Pripreme za 22. izdanje jednog od najvećih muzičkih događaja u Evropi, EXIT Festivala, koji počinje u četvrtak, 7. jula, ulaze u završnu fazu. Ove godine festivalsku magiju, kažu organizatori, upotpuniće najjači lajnap u istoriji… »

Nina Badrić: Žene hoće da budu kao Kim Kardašijan, a meni je lepša Konstrakta

Nova pre 12 sati
Pevačica Nina Badrić godinama krije od javnosti detalje o svom privatnom životu. Lepa pevačica i nakon karijere duže od dve decenije uspela je da ostane bez skandala iza sebe. Ona tvrdi da je uspela da održi vedar duh koji je prati kroz život… »

Konstrakta otvorila poslednje veče Arsenala: Peškir oko vrata i grudnjak u publiku

iKragujevac pre 14 sati
Ana Đurić Konstrakta, praćena svojim dugogodišnjim kolegama iz "Zemlja gruva", otvorila je treći i finalni dan 12. Arsenal festa u Kragujevcu pred masovnom publikom na Glavnoj bini ovog unikatnog prostora. - Dobro veče Šumadinci, Šumadinke… »

Konstrakta na Arsenalu: Vrhunski muzičko-scenski doživljaj

Balkan Rock pre 18 sati
foto: LiveProduction Treće i poslednje večeri na Arsenal Festu, energija dolazi do tačke ključanja već sa početkom glavnog programa, kada robotizovani ženski glas auto-ironijski aludira da je do juče Ana Đurić široj javnosti bila poznata kao… »

Marko Grabež: Prvi put sam na TV-u slušao Ivana Gavrilovića

Nova pre 19 sati
Slabo pratim Evroviziju, ali verujem da je to festival s koga je zanimljivo poslati poruku i komunicirati s ljudima. To je spektakl u konceptualnom, tematskom i u vizuelnom smislu i mnogo mi je drago što je Konstrakta postigla uspeh, kaže glumac Marko… »

Konstrakta otvorila treće finalno veče Arsenal festa

Politika pre 2 dana
KRAGUJEVAC - Muzičarka Konstrakta sinoć je otvorila treći i finalni dan 12. Arsenal festa u Kragujevcu. „Dobro veče Šumadinci, Šumadinke, omladinci, omladinke”, u duhovitom maniru svojih tekstova pesama, umetnica Ana Đurić ili Konstrakta je… »

Konstrakta dobila poklon koji je nadmašio brushalter FOTO

Nova pre 1 dan
Umetnica je osvojila publiku širom Evrope nastupom na ovogodišnjoj Evroviziji i svojom autentičnošću. Konstrakta je nakon muzičkog takmičanja nastavila da nastupa, a publika je u više navrata znala da je iznenadi nesvakidašnjim gestovima. Bacanje… »

Završen Arsenal fest u Kragujevcu: Konstrakta nosi kući osam kilograma praška za veš, a ka bini su leteli i grudnjaci!

Kurir pre 1 dan
Dvanaesti po redu Arsenal fest završen je u subotu u Kragujevcu, a obeležen je sa dve rasprodate večeri zaredom. U subotu je još pre početka prostor ispred glavne bine, u očekivanju Ane Đurić Konstrakte, bio skoro ispunjen. Umetnica je u… »

Nastupom Konstrakte i Goblina završen ovogodišnji Arsenal fest

RTK pre 1 dan
Završne večeri ovogodišnjeg Arsenal festa na glavnoj bini nastupili su Konstrakta, američki Tiveri korporejšn i pank-rok grupa Goblini. Pored eksploziv di džej bine gde je dominirala elektronska muzika, u Zastavinoj bašti najviše publike privukli… »

Vesti dana »