Koronavirus

Fudbal podstakao kupovinu televizora

Biznis.rs pre 22 sata
Potražnja za ovim uređajima veća za skoro 150 odsto. Domaćinstva u Srbiji doživela su masovnu promenu TV prijemnika pre osam godina, prelaskom sa analognog na digitalni TV signal, i ponovo 2020. godine, za vreme ograničavanja kretanja u doba… »

Doktor Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi i pacijent uhapšeni zbog lažnog kovid sertifikata

Radio 021 pre 23 sata
Doktor iz Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi G. S. (58) uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja, dok je T. S. (42) uhapšen zbog falsifikovanja isprave. Sumnja se da je doktor, iskorišćavanjem svog službenog položaja i prekoračenjem granica… »

Uhapšeni lekar i pacijent zbog lažne kovid-potvrde

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su doktora iz Doma zdravlјa u Petrovcu na Mlavi G. S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja i T. S. (62), osumnjičenog za… »

Sve češći slučajevi srčanog zastoja na fudbalskim terenima: Obuka u Crvenom krstu Subotica

Danas pre 23 sata
Stručni tim Crvenog krsta Srbije je, u okviru kampanje “Život u tvojim rukama”, održao obuku sportskih radnika različitih saveza sportova Subotice. Predsednik Crvenog krsta Srbije, Dragan Radovanović, rekao je da su epidemiološka istraživanja… »

U Petrovcu na Mlavi uhapšeni lekar i pacijent zbog lažne kovid-potvrde

Dnevnik pre 23 sata
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su doktora iz Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi G. S. (58) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja i T. S. (62), osumnjičenog za… »

Lekar i pacijent uhapšeni zbog izdavanja potvrde o testiranju na koronu iako nije bilo testiranja

Danas pre 23 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su doktora iz Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi G. S. (1964) zbog… »

Politika nulte tolerancije na Covid-19 na prekretnici

Biznis.rs pre 24 sata
Protesti u Kini pojačali veliku dilemu. Diznilend u Šangaju vredan 5,5 milijardi dolara opet je zatvoren samo četiri dana posle ponovnog otvaranja, zbog porasta broja slučajeva zaraze korona virusom. To je treći put ove godine da je Diznilend… »

Sa analize stiglo 237 uzoraka iz Moravičkog okruga, posle duže veremena hospitalizovan kovid pacijent

Morava info pre 23 sata
ČAČAK – U čačanskoj Opštoj bolnici hospitalizovan je jedan pacijent oboleleo od kovida-19. U protekla 24 časa bio je jedan prijem na odeljenje, bez otpusta na kućno lečenje. U prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak pregledan je… »

Uhapšeni lekar i pacijent u Petrovcu na Mlavi osumnjičeni za izdavanje lažnog kovid sertifikata

Euronews pre 23 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su doktora iz Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi G. S. (58) zbog… »

Uhapšen doktor iz doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi: Izdavao lažne rezultate testiranja na koronu, pao i pacijent

Kurir pre 23 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnogtužilaštva u Кraljevu, uhapsili su doktora iz Doma zdravlja u Petrovcu na Mlavi G. S. (58) zbog… »

Vesti dana »