Kosovska Mitrovica - vesti

Rakić glasao, očekuje pobedu u prvom krugu

Dnevnik pre 20 minuta
KOSOVSKA MITROVICA: Predsednik Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Goran Rakić glasao je jutros u izbornom mestu u Tehničkoj školi u Kosovskoj Mitrovici, poručivši da očekuje pobedu u prvom krugu.
“Verujem pre svega da će sve proći u najboljem redu, očekujem veliku izlaznost građana i očekujem pobedu Srpske liste u svih 10 opština sa većinskim srpskim stanovništvom. Što se tiče Mitrovice, očekujem pobedu već u prvom krugu.... »

Lokalni izbori u 38 opština na Kosovu

N1 Info pre 21 minut
Na Kosovu i Metohiji se održavaju lokalni izbori, a 1,9 miliona građana moći će da glasa za predsednike i odbornike u 38 opština.
09.25. - Predsednik Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Goran Rakić glasao je na izbornom mestu u Tehničkoj školi u Kosovskoj Mitrovici, poručivši da očekuje pobedu u prvom krugu. Direktor Kancelarije za... »

Rakić glasao, očekuje pobedu

Alo pre 21 minut
Alo: Rakić glasao, očekuje pobedu
Predsednik Srpske liste i kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Goran Rakić glasao je jutros u izbornom mestu u Tehničkoj školi u Kosovskoj Mitrovici, poručivši da očekuje pobedu u prvom krugu.
Na Kosovu i Metohiji jutros su otvorena birališta za lokalne izbore. To su treći lokalni izbori od samoproglašene nezavisnosti i prema ocenama analitičara, predstavljaće prvi test za vladu Ramuša Haradinaja, ali i priliku za... »

Đurić: Lomi se sudbina 10 opština sa srpskom većinom na KiM

Politika pre 1 sat
KOSOVSKA MITROVICA - Od izbora na Kosovu i Metohiji mnogo zavisi i na današnji dan lomi se sudbina 10 opština sa srpskom većinom na KiM - hoće li one biti u političkom smislu bliže Beogradu ili Prištini, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. „Srbi na KiM treba da ostanu... »

Glasanje na severu Kosova protiče bez problema

Beta pre 1 sat
U severnoj Kosovskoj Mitrovici jutros u sedam sati otvorena su sva biračka mesta i glasanje na lokalnim izborima protiče bez problema, a glasačka mesta otvorena su i u opštinama Zvečan, Zubin Potok i Leposavić. U Mitrovici ima 21.797 upisanih birača i oni će moći da glasaju na 27 biračkih mesta u... »

Poceli lokalni izbori na Kosovu

Jug press pre 2 sata
Pristina, Kosovska Mitrovica, Gnjilane, Gracanica, Strpce Na Kosovu su jutros u 7 sati poceli lokalni izbori. U ukupno 38 opstina pravo glasa ima 1.890. 000 biraca. Oni ce se opredeljivati za jednu od 91 listu. Za glasove biraca bore se partije, gradjanske inicijative, udruzenja gradjana i... »

Lokalni izbori na Kosovu: Srbi glasaju u 21 opštini, policija ima poseban operativni plan

Insajder pre 10 sati
Danas se održavaju lokalni izbori na Kosovu. Srbi će glasati u 21 opštini od toga u deset u kojima imaju većinu. Na izborima će učestvovati čak osamnaest srpskih lista. Na severu Kosova biće angažovano preko 400 policajaca, koji će po posebnom operativnom planu policije obezbeđivati birališta i javni red.
Nevladina organizacija Demokratija na delu, koja je pratila tok kampanje na celom Kosovu, saopštila je da je predizborna kampanja protekla u fer i mirnoj atmosferi uz manja kršenja pravila. Posebna pažnja se obraća na sever... »

Šarčević u Kosovskoj Mitrovici: Prosveta ostaje u sistemu Srbije

Kurir pre 17 sati
KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević poručili su danas u Kosovskoj Mitrovici da prosvetne ustanove na Kosovu uvek mogu računati na institucionalni opstanak u sistemu Srbije. "Od toga kako prosvetni radnici... »

Male boginje na Kim: Širi se epidemija, oboleli imaju komplikacije na plućima, poziv na vakcinaciju

Blic pre 1 dan
RTS: Male boginje na KiM, dodatne mere i upozorenja
Povodom pojave malih boginja na Kosovu i Metohiji načelnik Infektivnog odeljenja u Kosovskoj Mitrovici Danica Radomirović rekla je da je situacija stabilna i pod kontrolom.
"Na odeljenju su dva pacijenta koji su hospitalizovani od morbila, a kroz ambulantu je proššlo devet osoba za koje smo na osnovu kliničke slike utvrdili da se radi o morbilama. Kod pet osoba je registrovana tačna dijagnoza",... »

Male boginje: Ne paničite

Mondo pre 1 dan
Povodom pojave malih boginja na Kosovu i Metohiji načelnik Infektivnog odeljenja u Kosovskoj Mitrovici Danica Radomirović, rekla je da je situacija stabilna i pod kontrolom.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock "Na odeljenju su dva pacijenta koji su hospitalizovani od morbila, a kroz ambulantu je prošlo devet osoba za koje smo na osnovu kliničke slike utvrdili da se radi o morbilama. Kod pet osoba... »

Lokalni izbori na KiM

Danas  pre 57 minuta  još 8 povezanih

Nobelovka Herta Miler u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

B92  pre 57 minuta  još 6 povezanih

Uhapšena dvojica aktivista Srpske liste u Pasjanu

Večernje novosti  pre 11 sati  još 3 povezane

"Komšije" u haosu: Politička kriza zbog droge, ministar policije optužen

Vesti online  pre 50 minuta  još 6 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.