Kosovska Mitrovica - vesti

Hapšenje Srba na KiM – uvod u briselski dijalog

Politika pre 27 minuta
Nije prvi put da se, kada se nastavi dijalog u Briselu, na terenu dogodi nešto što nas namerno provocira i udaljava od glavnog cilja – razgovora o Zajednici srpskih opština, tvrdi Nikola Selaković.- Milorad Zajić (69) iz Kline zadržan je u policiji pod sumnjom da je počinio ratni zločin
Kosovska Mitrovica – U danima kada je nastavljen dijalog Beograda i Prištine u Briselu, na Kosovu i Metohiji ponovo je došlo do hapšenja i fizičkog napada na Srbe. Najpre je preksinoć u policiji zadržan Milorad Zajić (69) iz... »

Prištinu ne brinu "pretnje" Unije

Večernje novosti pre 9 sati
Neizvesni rezultati nove runde tehničkog dijaloga u Briselu, u fokusu i dalje ZSO
TEHNIČKI timovi Beograda i Prištine, predvođeni Markom Đurićem i Avnijem Arifijem, raspoređeni po radnim grupama, u utorak su u Briselu raspravljali o primeni sporazuma o integrisanom upravljanju granicama. Dan ranije, u okviru... »

U petak sastanak Vučića i Tačija

Danas pre 1 dan
U Briselu je u toku nova runda razgovora delegacija Beograda i Prištine na nivou eksperata, delegaciju Beograda predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, a prištinsku delegaciju Avni Arifi.
Trilaterali u zgradi Evropske službe za spoljne poslove prethodili su jednočasovni bilateralni razgovori dve delegacije sa EU posrednicima, prenosi RTS. Za petak je najavljen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa... »

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine u toku

Dnevnik pre 1 dan
BRISEL: U Briselu je u toku nova runda razgovora delegacija Beograda i Prištine na nivou eksperata, delegaciju Beograda predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, a prištinsku delegaciju Avni Arifi.
Trilaterali u zgradi Evropske službe za spoljne poslove prethodili su jednočasovni bilateralni razgovori dve delegacije sa EU posrednicima, prenosi RTS.Za petak je najavljen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa... »

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine

RTS pre 1 dan
RTS: Nova runda dijaloga Beograda i Prištine
U Briselu je u toku nova runda razgovora delegacija Beograda i Prištine na nivou eksperata. Trilaterali u zgradi Evropske službe za spoljne poslove prethodili su jednočasovni bilateralni razgovori dveju delegacija sa EU posrednicima. Za petak je najavljen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Hašimom Tačijem.
Dijalog je počeo razgovorima o ZSO, energetici i mostu u Kosovskoj Mitrovici, a zatim bi u utorak i sredu na stolu trebalo da budu upravljanje administrativnim prelazima i sloboda kretanja, odnosno registarske tablice. Ova runda... »

Bivši radnici MUP na KiM zahvalni državi na podršci

RTV pre 1 dan
RTV: Bivši radnici MUP na KiM zahvalni državi na podršci
KOSOVSKA MITROVICA - Bivši pripadnici MUP-a Srbije sa Kosova i Metohije pozdravili su danas donošenje uredbe Vlade Srbije kojom je regulisan njihov radno-pravni status, zahvalivši predsedniku Aleksandru Vučiću na ličnom angažovanju da njihovi problemi budu rešeni na adekvatan i pravedan način.
Predstavnik radne grupe radnika MUP-a Srbije sa KiM Rajko Šekularac rekao je danas na konferenciji za novinare da je uredbom koju je Vlada Srbije donela 22. februara obuhvaćeno oko 1.200 nekadašnjih pripadnika MUP-a Srbije na... »

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine

BK TV pre 1 dan
Za petak je najavljen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Hašimom Tačijem. U Briselu počinje nova runda razgovora delegacija Beograda i Prištine na nivou eksperata. Predviđeno je da teme razgovora u Briselu budu primena postignutih sporazuma o Zajednici srpskih opština, energetici,... »

Beograd i Priština nastavljaju briselski dijalog

Insajder pre 1 dan
U Briselu danas počinje nova runda razgovora delegacija Beograda i Prištine, i to o primeni postignutih sporazuma o Zajednici srpskih opština, energetici, mostu u Kosovskoj Mitrovici, slobodi kretanja i integrisanom upravljanju administrativnim prelazima, prenosi RTS.
Za petak je najavljen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem. Delegaciju Beograda u Briselu predvodi direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, dok je na čelu... »

Danas nova runda razgovora: Dijalog Beograda i Priština na tehničkom nivou

Srbija danas pre 1 dan
Srpsku delegaciju predvodi Marko Đurić
U Briselu će od danas do 21. marta biti održana nova runda razgovora delegacija Beograda i Prištine na nivou eksperata. Predviđeno je da teme razgovora u Briselu budu primena postignutih sporazuma o Zajednici srpskih opština, energetici, mostu u Kosovskoj Mitrovici,... »

Danas nastavak pregovora Beograda i Prištine u Briselu

Beta pre 2 dana
Pregovori Beograda i Prištine biće nastavljeni danas u Briselu, a medju temama razgovora biće primena dogovora o formiranju Zajednice srpskih opština na Kosovu. Delegaciju Beograda predvodiće direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić, a predvidjeno je da teme razgovora... »

Mali: Štab u pripravnosti, nema opasnosti od poplava

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana

Gojković primio kralj Gustav XVI

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

Suspendovan direktor "Kembridž analitike"

Blic  pre 9 sati  još 2 povezane

Na današnji dan, 21. mart

B92  pre 6 sati  još 1 povezana

Kozarev: Za Srbe bez promena ni u fiksnoj ni u mobilnoj telefoniji

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.