Kosovska Mitrovica - vesti

Partizanu beogradski derbi, Dinamo slavio u Aranđelovcu

Sportski žurnal pre 21 sat
Treći vezani trijumf novajlija, Pazarci ugasili Energetičare, Metaloplastika silna u Požegi
Rudar – Novi Pazar 28:31 (14:14) Kostolac – Gledalaca: 600. Sudije: Kovač (Kosovska Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Rudar 2 (1), Novi Pazar 2 (1). Isključenja: Rudar 2, Novi Pazar 2 minuta. Semafor: 5:2 (7), 7:6... »

Bahtiri: Ako Rakić ne otvori most, otvoriće ga vlada

Danas pre 23 sata
Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri rekao je da ako Goran Rakić ne otvori most na Ibru, to će uraditi kosovske centralne institucijem, piše RTK2, pozivajući se na list Zeri.
Svi radovi na revitalizaciji glavnog mosta već su završeni a saobraćaj je i dalje zatvoren. Za otvaranje glavnog mosta na Ibru za saobraćaj i ljude, koji je trebalo da bude završen do 9. maja 2017. osim gradskih čelnika Južne... »

Ubistvo Olivera Ivanovića je politički čin

Danas pre 1 dan
Most Radija Slobodna Evropa Omer Karabeg: Zašto istraga o smrti Olivera Ivanovića, srpskog opozicionog lidera sa severa Kosova, i posle deset meseci od njegovog ubistva stoji u mestu?
Razgovaraju Ksenija Božović, potpredsednica Građanske inicijative – Srbija, demokratija, pravda iz Severne Mitrovice, čiji je osnivač bio Oliver Ivanović, i Saša Đorđević, saradnik Beogradskog centra za bezbednosnu politiku.... »

Kossev dobitnik nagrade „Dušan Bogavac“

Cenzolovka pre 2 dana
Redakcija informativnog portala Kossev iz Kosovske Mitrovice dobitinik je novinarske nagrade za etiku i hrabrost „Dušan Bogavac“ za 2018. godinu, saopštio je danas NUNS.
Portal Kossev, pokrenut 7. februara 2014. godine, uređuje nevladina organizacija Centar za razvoj zajednica iz Kosovske Mitrovice. Tokom proteklih godina redakcija je, uprkos svim izazovima, smetnjama i pritiscima, uspela da... »

Nagrada za etiku i hrabrost portalu "KoSSev"

B92 pre 2 dana
B92: Nagrada za etiku i hrabrost portalu "KoSSev"
Žiri za dodelu novinarske nagrade "Dušan Bogavac" za 2018. odlučio je da nagrada za etiku i hrabrost ove godine pripadne portalu "KoSSev" iz Kosovske Mitrovice.
"Tokom proteklih godina redakcija Portala 'KoSSev', uprkos svim izazovima, smetnjama i pritiscima, uspela je da odbrani principe hrabrog, časnog i nezavisnog novinarstva. Takvim odnosom prema žurnalističkoj profesiji 'KoSSev' je... »

Portalu Kossev nagrada za etiku i hrabrost

Insajder pre 2 dana
Žiri za dodelu novinarske nagrade "Dušan Bogavac" za 2018. odlučio je da ta nagrada za etiku i hrabrost ove godine pripadne informativnom portalu KoSSev iz Kosovske Mitrovice, saopšteno je danas.
"Tokom proteklih godina redakcija Portala KoSSev, uprkos svim izazovima, smetnjama i pritiscima, uspela je da odbrani principe hrabrog, časnog i nezavisnog novinarstva. Takvim odnosom prema žurnalističkoj profesiji KoSSev je... »

GI SDP Oliver Ivanović o boravku patrijarha na Kosovu i Metohiji

Jug press pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA Gradjanska Inicijativa SDP OLIVER IVANOVIĆ saopštila je danas da “dolazak srpskog patrijarha i velikodostojnika srpske pravoslavne crkve u ovim teškim trenucima za srpski narod na Kosovu i Metohiji ima ogroman značaj za dalji opstanak na ovim prostorima”. Njegove jasne poruke su... »

Kossev: Severna Mitrovica i Zvečan bez vode zbog višemilionskog duga za struju

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Gradjani severnog dela Kosovske Mitrovice i Zvečana ostali su bez vode danas prepodne, a prema navodima predstavnika vodovoda u južnom delu Mitrovice, razlog za prekid snabdevanja je višemilionski dug stanovnika severa Kosova za struju, preneo je portal Kossev. Direktor Javnog preduzeća... »

Žedni: Severna Mitrovica i Zvečan bez vode zbog -struje

Mondo pre 4 dana
Građani Severne Kosovske Mitrovice i Zvečana ostali su bez vode danas prepodne zbog duga, ali ne za vodu.
Foto: Mondo/Goran Sivački Prema navodima predstavnika Vodovoda u južnom delu Mitrovice, razlog za prekid snabdevanja je višemilionski dug stanovnika severa Kosova za struju, preneo je portal Kossev. Direktor Javnog preduzeća... »

Sulejman iz Mitrovice promenio veru i postao Dušan! Nećete moći da se načudite nakon što pročitate njegovu životnu priču

Alo pre 4 dana
Alo: Sulejman iz Mitrovice promenio veru i postao Dušan! Nećete moći da se načudite nakon što pročitate njegovu životnu priču
Sulejman Muratović (21) iz Kosovske Mitrovice prešao iz islama u pravoslavlje i uzeo ime Dušan Obrenović, po caru Dušanu i knezu Milošu
Sulejman je imao samo 19 godina kada je Danas, dve godine kasnije, on živi po načelima hrišćanstva, pomaže u održavanju srpskih svetinja i stoički podnosi sve napade komšija Albanaca u Kosovskoj Mitrovici. Kako kaže, Albanci mu... »

Nemačka: SAD da razmotre posledice povlačenja iz sporazuma

Blic  pre 2 sata  još 40 povezanih

Pronađena nestala devetogodišnja devojčica iz Sente

N1 Info  pre 3 sata  još 24 povezane

U Šumaricama održan Veliki školski čas

Vesti online  pre 53 minuta  još 19 povezanih

Valijente: Ekipa mora od prvog minuta da pokaže želju za pobedom

Sportski žurnal  pre 3 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.