Kosovska Mitrovica - vesti

Banjaluka spaja srpsku decu

Blic pre 1 dan
Grad Banjaluka prihvatio je učešće u projektu Odbora za pomoć KiM “Spojimo srpsku decu Kosova i Methije i Republike Srpske”.
- Raduje nas što je Banjaluka najveći grad i prva od gradova Repulike Srpske prihvatila ovaj tradicionalni i značajan projekat pomoći srpskoj deci i Srbima na KiM. Sigurno znamo da će u Banjaluku doći 50 učenika iz bratske... »

Čuvari srpske tradicije i kulture (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Godišnji koncert KUD „Kosovski božur“ iz Kosovske Mitrovice
Kosovska Mitrovica – Srpsko kolo koje je odnedavno pod zaštiti Uneska, igralo se sinoć i u Kosovskoj Mitrovici, a sve čari ove lepe igra, na najbolji mogući način, predstavili su članovi Kulturno umetničkog društva „Kosovski božur“ iz ovog grada. Sumurijući godina koja... »

Paketići za decu sa KiM od novosadskih studenata

RTV pre 2 dana
RTV: Paketići za decu sa KiM od novosadskih studenata
NOVI SAD - Praznicima se tradicionalno najviše raduju najmlađi, a uzrok tome uglavnom su novogodišnji paketići. Kako bi tu radost osetila i deca koja ne žive u idealnim uslovima, Savez studenata Pravnog fakulteta treću godinu za redom organizuje veliku humanitarnu akciju.
Autobus sa nekoliko stotina paketića odlazio je iz novosadskog Kampusa prethodne dve godine put Kosova i Metohije. Inicijatori te akcije, članovi Saveza studenata Pravnog fakulteta u Novom Sadu, rešili su da je ponove i ove... »

Danas formiranje vlasti u srpskim opštinama na KiM

Politika pre 3 dana
Svih deset gradonačelnika sa Srpske liste na lokalnom nivou sprovodiće politiku koja se sprovodi i na parlamentarnom nivou, kaže Igor Simić
Kosovska Mitrovica – Konstitutivne sednice lokalnih skupština biće održane danas u sedam od deset opština sa srpskom većinom. Biće verifikovani mandati gradonačelnika i odbornika u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i... »

Potrošači sa severa Kosova za struju duguju 140 miliona evra

N1 Info pre 4 dana
Potrošaći na severu Kosova duguju elektrodistribuciji više od 140 miliona evra, navode prištinski mediji.
Šef kancelarije kosovske vlade u severnom delu Kosovske Mitrovice Adrijana Hodžić je izjavila da se radi o političkom problemu, koji bi Vlada Kosova trebalo da predstavi kao prioritet u Briselu. "Na nesreću, ne radi se samo o... »

Dug za struju na Kosovu 140 miliona evra

Danas pre 4 dana
Potrošaći na severu Kosova duguju elektrodistribuciji više od 140 miliona evra, navode danas prištinski mediji. Šef kancelarije kosovske vlade u severnom delu Kosovske Mitrovice Adrijana Hodžić je izjavila da se radi o političkom problemu, koji bi Vlada Kosova trebalo da predstavi kao prioritet u... »

Marina Maljković: Devojčice, dođite u Arenu!

N1 Info pre 5 dana
Marina Maljković još jednom je obradovala svoje male košarkašice iz Pokreta za žensku košarku predivnim druženjem i utakmicom u maloj sali Beogradske arene, u kojoj od pre mesec dana svakog vikenda devojčice zainteresovane da uđu u svet košarke mogu da dođu na besplatne treninge.
Sjajnom događaju prisustvovalo je 400 devojčica, uz dolazak malih košarkašica iz Kosovske Mitrovice i Kisača. "Pre svega želela bih da istaknem veliko zadovoljstvo što smo obezbedili devojčicama da besplatno treniraju košarku u... »

Marina Maljković: Devojčice, dođite u Arenu na besplatne treninge

Blic sport pre 5 dana
Marina Maljković još jednom je obradovala svoje male košarkašice iz Pokreta za žensku košarku predivnim druženjem i utakmicom u maloj sali Beogradske arene, u kojoj od pre mesec dana svakog vikenda devojčice zainteresovane da uđu u svet košarke mogu da dođu na besplatne treninge. Sjajnom događaju prisustvovalo je 400 devojčica, uz dolazak malih košarkašica iz Kosovske Mitrovice i Kisača.
Foto: SEM / Promo Pokret za žensku košarku - Pre svega želela bih da istaknem veliko zadovoljstvo što smo obezbedili devojčicama da besplatno treniraju košarku u Beogradskoj areni, koja pruža vrhunske uslove za rad i razvoj i... »

Fudbaler Partizana ima prelepu devojku: Retko se pojavljuje u medijima, ali sada mora zbog seks bombe koju šeta (foto)

Telegraf pre 5 dana
Štoper crno-belih uživa u ljubavi i to često objavlju na svom Instagram profilu
Štoper Partizana Nemanja Miletić ima devojku koja je prava seks bomba! U pitanju je Neda Luković, koja često na svom profilu na Instagramu objavljuje njihove zajedničke fotke i pokazuje koliko su zaljubljeni. Fudbaler koji je... »

KiM: "sos" i za enklave

Večernje novosti pre 6 dana
U Kosovskoj Mitrovici otvoreno prvo savetovalište za decu i mlade. Od 10 do 17 sati dostupna besplatna telefonska linija 0800/220-023
PRI Medicinskom fakultetu u severnoj Kosovskoj Mitrovici je počelo da radi prvo savetovalište za decu i mlade sa teritorije čitavog Kosmeta, čiji je zadatak zaštita dečjih prava i prevencija od zlostavljanja, zanemarivanja i svih... »

©2017 Netmark d.o.o.