Kosovska Mitrovica - vesti

Pitali su me jutros: Milošević je imao Gazimestan. Šta ćeš ti, Vučiću, da imaš u Mitrovici? Ja ću da razgovaram sa građanima o pravcu kuda idemo u vezi Kosova

Telegraf pre 1 sat
To što ću reći sutra na Kosovu nadam se da će u vrednosnom smislu moći da važi i za 50 i za 100 godina, a ne da ono što izgovorim pojedu neki sledeći izbori ili neka televizijska emisija - istakao je predsednik
Nisam svoju političku sudbinu vezao za neke izbore, već za budućnost, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i precizirao da će 9. septembra razgovarati sa našim narodom na KiM o pravcu kojim država namerava da vodi... »

Osnovana Asocijacija ustanova za dnevni boravak osoba sa smetnjama u razvoju

Niške vesti pre 1 sat
Članice ovog udruženja su dnevni boravci, ustanove socijalne zaštite iz Pirota, Brusa, Bojnika, Vlasotinca, Knjaževca, Bele Palanke, Aleksinca, Kosovske Mitrovice, Bora, Surdulice,Vranja, Bujanovca, Vladičinog Hana, Dimitrovgrada, Leskovca, Prokuplje, Babušnica , Preševo, Niša i drugih gradova... »

Vučić: Na Kosovu predstavljam smernice, a ne konačni plan

N1 Info pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će 9. septmebra u Kosovskoj Mitrovici predstaviti smernice i pravce državne politike prema Kosovu, ali ne i plan za konačno rešenje, jer on još ne postoji.
Vučić je tokom obilaska Kliničkog centra Srbije, odgovorajući na pitanje novinara N1, rekao da će se 9. septembra obratiti narodu u Kosovskoj Mitrovici, kada će i predstaviti smernice i pravce koje država Srbija planira prema... »

Osnivanje Asocijacije dnevnih boravaka osoba sa smetnjama u razvoju

Jug press pre 6 sati
NIŠ U Nišu je na inicijativu rukovodilaca dnevnih boravaka za osobe sa smetnjama u razvoju osnovana Asocijacija dnevnih boravaka za osobe sa smetanjama u razvoju južne i jugoistočne Srbije. Članice ovog udruženja su dnevni boravci, ustanove socijalne zaštite iz Pirota, Brusa, Bojnika, Vlasotinca,... »

"Projekat iza kog stoji Veselji je neprihvatljiv"

B92 pre 8 sati
Projekat “Nova Mitrovica“, iza kog stoji predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji, izazvao je dosta reakcija na severu Kosova.
Miodrag Marinković, programski direktor Aktiva, ocenjuje da plan liči na jako agresivan politički marketing. “Plan koji smo bili u mogućnosti da vidimo u medijima, pre svega, liči na jako agresivan politički marketing i prati... »

Predsednik Srbije: Predstaviću smernice, ali ne i plan za Kosovo jer plan još ne postoji

Insajder pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će 9. septembra u Kosovskoj Mitrovici predstaviti smernice i pravce državne politike prema Kosovu, ali ne i plan za konačno rešenje, jer on još ne postoji.
On je naveo da će na Kosovu razgovarati na Srbima i njihovim predstavnicima o smeru kojim država Srbija planira da vodi kosovsku politiku. "Hoću da razgovaram sa našim narodom i predstavnicima i hoću da kažem šta su smernice i... »

Rakić: Ne može se dopustiti da se neko ko nosi mantiju bavi politikom

RTV pre 14 sati
RTV: Rakić: Ne može se dopustiti da se neko ko nosi mantiju bavi politikom
KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da su opozicioni političari zapravo opozicija državi i narodu i zamolio ih da "ostave na miru Srbe na Kosovu i Metohiji, jer njihova deca ne žive tamo".
"Molim vas, preklinjem vas, ostavite nas na miru. Vaša deca ne žive dole, dole žive Srbi koji svakoga dana kada isprate decu u školu brinu da li će živa i zdrava da se vrate kući. Braćo i sestre nemojte više da brinete o nama ili... »

Vučić ide na Kosovo: Predsednik Srbije 9. septembra u Kosovskoj Mitrovici otkriva plan za južnu pokrajinu (video)

Telegraf pre 1 dan
On je naglasio da se srpska strana trudi da najpre sačuva mir, potom da zaštiti naše interese i prava naših ljudi na Kosovu i Metohiji
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da "nije lako pregovarati sa Prištinom", ali da će se boriti da najpre sačuvaju mir i bezbednost i najavio da će, ako sve bude u redu, 9. septembra biti sa Srbima na Kosovu i... »

7 Meseci od ubistva Olivera Ivanovića: Pomaka u istrazi nema, i dalje se ne zna ko je to učinio

Kurir pre 1 dan
BEOGRAD - Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan pre sedam meseci u Kosovskoj Mitrovici, a njegove stranačke kolege ukazuju da se i dalje ne zna ko je to učinio. Funkcionerka GI SDP Ksenija Božović rekla je da od istražnih... »

"Teodosije ne iznosi mišljenje, nego napada Vučića" VIDEO

B92 pre 1 dan
B92: "Teodosije ne iznosi mišljenje, nego napada Vučića" VIDEO
Kosovska Mitrovica -- Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ocenio da vladika raško-prizrenski Teodosije nije samo izneo svoje mišljenje, već je to napad na Vučića i Srpsku listu.
"Nije to iznošenje mišljenja, već klasičan napad na predsednika Vučića i Srpsku lsitu, omalovažavanje svega što smo uradili, zaboravljanje svega dobrog što je učinjeno od Vučića i Vlade Srbije za SPC na Kosovu i Metohiji", kazao... »

©2018 Netmark d.o.o.