Kosovska Mitrovica

Mustafa potvrdio: Tačijev dogovor sa NATO-om o zabrani ulaska KSB na sever Kosova postoji

RTV pre 18 sati
KOSOVSKA MITROVICA - Bivši kosovski premijer Isa Mustafa, čiji Demokratski savez Kosova (DSK) učestvuje u sadašnjoj vladi Aljbina Kurtija, još pre pet godina govorio je o dogovoru s NATO-om o zabrani ulaska KSB na sever Kosova bez odobrenja Kfora… »

Đurić: Nelegalna KBS pretnja Srbima i Srbiji

RTV pre 1 dan
KOSOVSKA MITROVICA - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da Aljbin Kurti tendenciozno pitanje nelegalno formirane kosovske vojske koristi za pretnje Srbiji i srpskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji. To je… »

Gazeta: Mustafa potvrdio postojanje Tačijevog dogovora

B92 pre 1 dan
Kosovska Mitrovica -- Isa Mustafa čiji DSK učestvuje u vladi Aljbina Kurtija, još pre pet godina govorio je o dogovoru s NATO o zabrani ulaska KSB na sever Kosova bez odobrenja Kfora. Informaciju je objavila večeras Gazeta ekspres. Kurti je danas… »

Arifi o tri uslova za pripajanje "preševske doline" Kosovu

RTV pre 2 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi izjavio je da predstavnici Preševa, Bujanovca i Medveđe, opština na jugu centralne Srbije, žele da se pripoje Kosovu, ali je napomenuo tri uslova za realizaciju tog ujedinjenja. Arifi… »

Arifi o tri uslova za pripajanje "preševske doline" Kosovu

Dnevnik pre 2 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi izjavio je da predstavnici Preševa, Bujanovca i Medveđe, opština na jugu centralne Srbije, žele da se pripoje Kosovu, ali je napomenuo tri uslova za realizaciju tog ujedinjenja. Arifi je… »

Kurti planira sednice sa vladama Crne Gore i Severne Makedonije

RTV pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, koji boravi u Londonu na Investicionom samitu Evropske banke za obnovu i razvoj, najavio je da planira održavanje zajedničkih sednica njegove vlade sa crnogorskom i Vladom… »

Fatmir Brajšori pozvan u Hag - odbija da se odazove

B92 pre 3 dana
Kosovska Mitrovica -- Specijalni sud u Hagu pozvao je na saslušanje Fatmira Brajšorija, koji je rekao da se neće odazvati pozivu. Brajšori je putem objave na Fejsbuku potvrdio da mu je stigao poziv od Specijalnog suda, ali, nije precizirao da li je… »

Fatmir Brajšori pozvan u Hag, odbija da se odazove

Dnevnik pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Specijalni sud u Hagu pozvao je na saslušanje Fatmira Brajšorija, koji je rekao da se neće odazvati pozivu. Brajšori je putem objave na Fejsbuku potvrdio da mu je stigao poziv od Specijalnog suda, ali, nije precizirao da li je… »

Svi su gledali borbu vitezova, Đurić na štandu KiM na sajmu turizma: Najmanje 1.389 razloga da svaki Srbin poseti Kosovo

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić posetio je danas štand te kancelarije na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu i pozvao sve građane Srbije da posete južnu srpsku pokrajinu. Naveo je da postoji najmanje 1.389 razloga… »

Srbi obišli groblja u južnom delu Kosovske Mitrovice i Prištini

RTS pre 5 dana
Na Zadušnice, na najvećem pravoslavnom groblju na Kosovu i Metohiji, u Prištini, grobove svojih bližnjih obišli su malobrojni Srbi koji su ostali da žive u tom gradu i raseljeni iz okolnih sela. Ista slika godinama i deceniju unazad. Nadgrobni… »

Vremenska prognoza »

Kosovska Mitrovica »
subota
Vedro
Vedro
-2 ˚C
petak
Moguć slab sneg
Moguć slab sneg
-3˚ / 4˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
0˚ / 9˚

Vesti dana »