Kosovska Mitrovica

Kostilnik: Priština da ukine takse, to je jednostran potez

Dnevnik pre 20 sati
KOSOVSKA MITROVICA: Šef slovačke Kancelarije za vezu u Prištini Rastislav Kostilnik zatražio je ukidanje taksi na robu iz centralne Srbije navodeći da je takav potez Prištine bio jednostran. Kostilnik, čija država ne priznaje jednostrano… »

Kosovska pravda: Nema prevodilaca i advokata

RTV pre 10 sati
KOSOVSKA MITROVICA - Nedostatak prevodilaca i advokata je veliki problem za pravosudni sistem na Kosovu rečeno je danas na konferenciji o statusu pravosuđa i advokatske prakse održanoj u Severnoj Mitrovici. Konferenciju je organizovala nevladina… »

Kostilnik: Priština da ukine takse, to je jednostran potez

RTV pre 1 dan
KOSOVSKA MITROVICA - Šef slovačke Kancelarije za vezu u Prištini Rastislav Kostilnik zatražio je ukidanje taksi na robu iz centralne Srbije navodeći da je takav potez Prištine bio jednostran. Kostilnik, čija država ne priznaje jednostrano… »

Slučaj Ivanović: Tužilaštvo još nije dostavilo ključne dokaze

B92 pre 1 dan
Kosovska Mitrovica -- Ključni dokazi koje je tužilaštvo bilo dužno da dostavi odbrani prilikom uručivanja optužnice za ubistvo Olivera Ivanovića još nisu stigli, kaže advokat Vasić. Advokat Dejan Vasić je za portal Kosovo onlajn rekao da je na… »

Haradinaj: Kurti nas je osramotio

RTV pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj ocenio je da je izjava kosovskog premijera Aljbina Kurtija da su sporazumi potpisani u Minhenu s Beogradom sklopljeni bez njegovog znanja, osramotila Kosovo i razočarala SAD. Kako prenosi… »

Tači: Ponosan sam što sam bio vojnik OVK

Dnevnik pre 4 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je ponosan što je bio vojnik tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) od njenog osnivanja i da mu je najveća čast u životu što je nosio njenu uniformu i bio njen politički direktor… »

Goran Rakić: Uvrede i pretnje porodici predsednika Vučića prevršile svaku meru

Večernje novosti pre 3 dana
Uvrede koje porodici predsednika Aleksandra Vučića upućuju pajtosi Boška Obradovića su prevršile svaku meru. Kosovska Mitrovica - Uvrede koje porodici predsednika Aleksandra Vučića upućuju pajtosi Boška Obradovića su prevršile svaku meru, iako… »

UNDP: Srbi i Albanci za kažnjavanje počinilaca zločina

RTV pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Kažnjavanje lica koja su izvršila zločine tokom oružanog sukoba na Kosovu i Metohiji i izgradnja dobrih međuetničkih odnosa od presudnog su značaja za postizanje pomirenja na Kosovu i Metohiji, jedan je od zaključaka… »

Tači: Ponosan sam što sam bio vojnik OVK

IndeksOnline pre 3 dana
KOSOVSKA MITROVICA – Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je ponosan što je bio vojnik tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) od njenog osnivanja i da mu je najveća čast u životu što je nosio njenu uniformu i bio njen politicki direktor… »

Hoti sa Grenelom i Rikerom o normalizaciji odnosa sa Beogradom

Dnevnik pre 4 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Zamenik premijera privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti danas je izjavio da je na odvojenim sastancima u Minhenu sa američkim zvaničnicima Ričardom Grenelom i Filipom Rikerom razgovarao o normalizaciji odnosa sa… »

Vremenska prognoza »

Kosovska Mitrovica »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
4 ˚C
četvrtak
Jak sneg
Jak sneg
-1˚ / 5˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-1˚ / 7˚

Vesti dana »