Kosovska Mitrovica - vesti

Srpska lista: Arifijeva izjava - novi šamar briselskom dijalogu

Politika pre 7 sati
KOSOVSKA MITROVICA - Srpska lista je razočarana ali nije iznenađena izjavom glavnog pregovarača Prištine, koji je svojom izjavom udario novi šamar briselskom dijalogu. Koordinator za dijalog između Beograda i Prištine u kosovskoj vladi Avni Arifi rekao je da se razgovorom o Zajednici srpskih... »

Sajam zapošljavanja na Kim Šansa za posao

Večernje novosti pre 14 sati
Priliku da u direktnom kontaktu sa poslodavcima predstave svoje sposobnosti, znanje i potencijale imali su danas nezaposleni sa evidencije NSZ – filijala u Kosovskoj Mitrovici
Priliku da u direktnom kontaktu sa poslodavcima predstave svoje sposobnosti, znanje i potencijale imali su danas nezaposleni sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje – filijala u Kosovskoj Mitrovici. Na sajmu... »

Rakić: Podsmevaju se zbog kontejnera, a mi gradimo deponiju

Blic pre 14 sati
Izgradnja regionalne deponije u Kosovskoj Mitrovici u koju će biti uloženo pet miliona evra počeće za nekoliko dana, najavio je gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice Goran Rakić i dodao da će na taj način biti rešen problem komunalnog i medicinskog otpada i biti otvoreno desetine radnih... »

Svečano otvaranje kontejnera, septičkih jama, WC-a na groblju...

Al Jazeera pre 15 sati
Ako već ne ide otvaranje novih radnih mjesta ili otvaranje ka svijetu, neka bar otvaraju kante za smeće.
Svečanim presecanjem crvene vrpce gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić otvorio je nove boksove za kontejnere koji su postavljeni na 25 lokacija u ovom gradu. Za ovaj poduhvat neviđenih razmera nije zaslužna samo lokalna... »

ZSO da garantuje Srbima kvalitetnu zdravstvenu zaštitu

Večernje novosti pre 16 sati
Kvalitetan sistem zdravstvene zaštite jedan je od osnovnih stubova opstanka srpskog naroda i njegovo neotuđivo pravo, što je potvrđeno i briselskim dogovorima koji definišu buduće nadležnosti ZSO
KOSOVSKA MITROVICA - Kvalitetan sistem zdravstvene zaštite jedan je od osnovnih stubova opstanka srpskog naroda i njegovo neotuđivo pravo, što je potvrđeno i briselskim dogovorima koji definišu buduće nadležnosti Zajednice... »

Brat ubijenog Olivera Ivanovića o nalazima iz istrage: Lažu nas, kamere su radile!

Kurir pre 18 sati
Rođeni brat ubijenog Olivera Ivanovića Miroslav tvrdi da su nadzorne kamere na stranačkim prostorijama radile u vreme ubistva lidera GI SDP, uprkos informaciji iz tužilaštva da su proradile tek 10 minuta nakon ubistva, kako su objavile kosovske vlasti! On napominje da je od istražitelja dobio... »

Božović: Na saslušanju mi rekli da su kamere bile ugašene u vreme ubistva Olivera Ivanovića

Jug press pre 19 sati
KOSOVSKA MITROVICA-PRIŠTINA Potpredsednica Građanske inicijative “Srbija, demokratija (SDP) – Oliver Ivanović’’ Ksenija Božović rekla je u emisiji Slobodno srpski da ni četiri meseca nakon ubistva Olivera Ivanovića, nema nikakvog pomaka u istrazi. Božovićeva je rekla da joj je na nedavnom... »

Nova blamaža srpskih političara: Gradonačelnik Kosovske Mitrovice svečano pustio u rad kontejnere!

Kurir pre 1 dan
Gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić presekao crvenu vrpcu na kantama i tako se pridružio kolegama koji su svečano otvarali semafore, liftove, javne toalete
Kontejner s pet zvezdica u Kosovskoj Mitrovici... Ne, ne gostuju glumci s predstavom Dušana Kovačevića. Ovo nije gluma. Ovo je, nažalost, istina. Srpskim političarima izgleda nije dovoljno što su se blamirali svečanim otvaranjem... »

Direktor kbc Kosovska Mitrovica: Na našem odeljenju onkologije ima četiri puta više pacijenata nego pre

Blic pre 1 dan
Direktor Kliničko bolničkog centra Kosovska Mitrovica, Milan Ivanović, izjavio je danas da na Odeljenju onkologije te zdravstvene ustanove ima četiri do pet puta više pacijenata, nego u ranijem periodu i više uključenih terapija citostaticima. Ivanović je pozdravio odluku Skupštine Srbije da... »

Sajam zapošljavanja u Kosovskoj Mitrovici

Večernje novosti pre 1 dan
NZS - Filijala Kosovska Mitrovica organizuje sutra, u periodu od 12 do 14 časova u prostorijama Mitrovačkog dvora u Kosovskoj Mitrovici Sajam zapošljavanja na kojem će biti prisutno dvadesetak poslodavaca
Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Kosovska Mitrovica organizuje sutra, u periodu od 12 do 14 časova u prostorijama Mitrovačkog dvora u Kosovskoj Mitrovici Sajam zapošljavanja na kojem će biti prisutno dvadesetak... »

Mekalister: Za Srbiju je 2018. ključna godina

Danas  pre 8 sati  još 3 povezane

Arifi: Kosovo gubi vreme sa ZSO

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Brnabić: Srbija pouzdan partner EU

Danas  pre 7 sati  još 2 povezane

"Tramp diktirao Boltonu pismo za Kima"

B92  pre 4 sata  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.