Kosovska Mitrovica - vesti

Sportisti na udaru, izbacili ih iz sala, terena i sa stadiona!

Alo pre 1 sat
Alo: Sportisti na udaru, izbacili ih iz sala, terena i sa stadiona!
Sportisti i sportski radnici u podne su održali protest u Kosovskoj Mitrovici, ispred Kancelarije EU i Euleksa u Kosovskoj Mitrovici, koji su započeli fudbalskom utakmicom.
Direktor Ustanove za sport i omladinu, Petar Trajković kazao je da su sportisti najbolji ambasadori srpskog naroda. - Pre mesec dana uveli su nam takse na srpske proizvode, sada su osnovali vojsku ali šta će im takse na... »

Dragomir iz Kosovske Mitrovice zaustavio Kforovca, pa mu održao lekciju života, snimak zapalio internet! (video)

Alo pre 1 sat
Alo: Dragomir iz Kosovske Mitrovice zaustavio Kforovca, pa mu održao lekciju života, snimak zapalio internet! (video)
Dragomir Eraković iz Kosovske Mitrovice našao se danas lice u lice sa pripadnikom Kfora i narodski rečeno, održao mu lekciju iz patriotizma!
On je zaustavio pripadnika Kfora na ulici i poručio mu sledeće: - Ovo je Srbija i ovo će se zauvek zvati Srbija, sve dok je i jednog Srbina ovde. Sve dok se prekrste, i kada ne budu smeli da zapale sveću, ovo će opet biti Srbija.... »

Priština zabranjuje Srbima na Kosovu i Metohiji da se bave sportom

RTV pre 2 sata
RTV: Priština zabranjuje Srbima na Kosovu i Metohiji da se bave sportom
KOSOVSKA MITROVICA - Sportisti i sportski radnici u podne su održali miran protest ispred Kancelarije EU i Euleksa u severnom delu Kosovske Mitrovici, zbog mera Prištine koje zabranjuju Srbima da se bave sportom.
Mirnom protestu, takođe, protiv odluka Prištine na uvođenje taksi od 100 odsto na srpske proizvode i protiv jučerašnje odluke kosovske skupštine o formiranju tzv. vojske Kosova, prisustvovali su i potpredsednik Srpske liste Igor... »

Priština zabranjuje Srbima na KiM da se bave sportom

Studio B pre 3 sata
Sportisti i sportski radnici u podne su održali miran protest ispred Kancelarije EU i Euleksa u severnom delu Kosovske Mitrovici, zbog mera Prištine koje zabranjuju Srbima da se bave sportom.
Mirnom protestu, takođe, protiv odluka Prištine na uvođenje taksi od 100 odsto na srpske proizvode i protiv jučerašnje odluke kosovske skupštine o formiranju tzv. vojske Kosova, prisustvovali su i potpredsednik Srpske liste Igor... »

Albanski hakeri napali sajt i profile Dalibora Jevtića

RTV pre 4 sata
RTV: Albanski hakeri napali sajt i profile Dalibora Jevtića
KOSOVSKA MITROVICA - Grupa albanskih hakera napala je zvanični sajt i profile potpredsednika Srpske liste Dalibora Jevtića na Fejsbuku i Instagramu.
U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima se navodi da je sinoć na zvaničnoj Fejsbuk stranici Jevtića, u vrlo kratkom vremenu na objavama ispisano po nekoliko desetine komentara sadržine: #KosovaArmy i #KosovaArmy sa kosovskom i... »

Srbi u Mitrovici zajedno ispratili Vučićevo obraćanje

Politika pre 4 sata
Srbi iz severnog dela Kosovske Mitrovice okupili su se večeras u velikom broju kod spomenika knezu Lazaru i zajedno ispratili obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Predsedništvu Srbije. Na šetalištu u severnom delu grada postavljen je video bim preko kojeg su pratili Vučićev govor,... »

U Mitrovici mirno, KFOR obezbeđuje most

Vesti online pre 6 sati
U Kosovskoj Mitrovici je, dan nakon što je Priština donela odluku o formiranju Vojske Kosova, situacija mirna, a KFOR i dalje obezbeđuje most na Ibru.
Kako javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta, na mostu su prisutna tri oklopna vozila, što je za jedno manje u odnosu na prethodni dan. Na ulazu u južni deo grada i dalje je stacioniran austrijski kontigent KFOR-a i pored tri... »

U Mitrovici mirno, Kfor obezbeđuje most

Sputnik pre 5 sati
U Kosovskoj Mitrovici je, dan nakon što je Priština donela odluku o formiranju vojske Kosova, situacija mirna, a Kfor i dalje obezbeđuje most na Ibru.
Kako javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta, na mostu su prisutna tri oklopna vozila, što je za jedno manje u odnosu na prethodni dan. Na ulazu u južni deo grada i dalje je stacioniran austrijski kontigent Kfora i pored tri... »

U Mitrovici mirno, KFOR obezbeđuje most

Studio B pre 5 sati
U Kosovskoj Mitrovici je, dan nakon što je Priština donela odluku o formiranju Vojske Kosova, situacija mirna. KFOR i dalje obezbeđuje most na Ibru.
Kako javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta, na mostu su prisutna tri oklopna vozila, što je za jedno manje u odnosu na prethodni dan. Na ulazu u južni deo grada i dalje je stacioniran austrijski kontigent KFOR-a i pored tri... »

Srbi iz severne Kosovske Mitrovice: Neće moći strahom da nas oteraju

Večernje novosti pre 7 sati
Naši sunarodnici u južnojsrpskoj pokrajini sa zebnjom dočekali vest o formiranju tzv. vojske Kosova. Strepimo, ali ostajemo na svojim ognjištima, poručuju naši sunarodnici
VEST iz Prištine o usvajanju zakona o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova učinila je u petak da lica Srba u severnom delu Kosovske Mitrovice budu tmurna i zabrinuta. Iako se već danima najavljuje usvajanje... »

Odložen meč Čukarički - Crvena zvezda

Mozzart sport  pre 44 minuta  još 30 povezanih

Upozorenje: Očekuje se pola metra snega!

Mondo  pre 44 minuta  još 21 povezana

U sukobima u Parizu uhapšeno 85 osoba

Al Jazeera  pre 1 sat  još 14 povezanih

"Mame su ljute" ispred Vlade Srbije

RTS  pre 1 sat  još 12 povezanih

Partizan: Istupamo iz lige ako se ne ispune naši zahtevi

Beta  pre 44 minuta  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.