Kovid

Boris Džonson podnosi ostavku na poslaničku funkciju

Glas Amerike pre 2 sata
London — Boris Džonson, bivši britanski premijer, objavio je da će podneti ostavku na funkciju poslanika u parlamentu. Odluku je doneo pošto mu je predočeno da bi mogao biti proglašen odgovornim za obmanjivanje Parlamenta u vezi sa poštovanjem… »

Boris Džonson podneo neopozivu ostavku na funkciju poslanika u britanskom parlamentu

Danas pre 3 sata
Bivši britanski premijer Boris Džonson podneo je danas neopozivu ostavku na funkciju poslanika u britanskom parlamentu, nakon što je dobio izveštaj parlamentarnog odbora koji je istraživao da li je obmanuo Donji dom kada je rekao da su prilikom… »

"Isteruje me šačica ljudi": Boris Džonson napušta parlament

Blic pre 4 sati
Bivši britanski premijer Boris Džonson povlači se sa funkcije člana parlamenta, što znači da će za njegov poslanički mandat biti održani izbori. Džonson se borio za svoju političku budućnost dok je vođena parlamentarna istraga o tome da li je… »

Novi korona-presek: Manje od 100 zaraženih, nema preminulih

B92 pre 2 sata
U Srbiji su u poslednja 24 sata registrovana 72 nova slučaja korona virusa, od testiranih 3.237 uzoraka. Od posledica kovida 19 nije bilo preminulih u prethodnom danu. Na bolničkom lečenju je 20 pacijenata. Na respiratorima trenutno nema nijednog… »

Boris Johnson podnio ostavku na mjesto zastupnika u parlamentu

Slobodna Evropa pre 4 sati
Bivši britanski premijer Boris Johnson podnio je ostavku na dužnost zastupnika u parlamentu koja stupa na snagu odmah. Johnson se borio za svoju političku budućnost s parlamentarnom istragom o tome je li obmanuo Donji dom kada je rekao da su… »

Boris Džonson podneo neopozivu ostavku na mesto poslanika! "Tužno je, proterala me je šačica ljudi, bez ikakvih dokaza"

Mondo pre 3 sata
Boris Džonson je podneo ostavku na mesto člana parlamenta. Boris Džonson je podneo ostavku na mesto člana parlamenta. Bivši britanski premijer Boris Džonson podneo je ostavku na mesto člana parlamenta, koja stupa na snagu odmah. Džonson se borio… »

Ambulanta pri kraju: Završni radovi u Velikom Mokrom Lugu

Večernje novosti pre 9 sati
U TOKU su završni radovi na rekonstrukciji ambulante u Velikom Mokrom Lugu čime će biti omogućeni bolji uslovi za pružanje primarne zaštite stanovnika u ovom delu Zvezdare, navodi se u saopštenju ove opštine. GO Zvezdara - Pre nekoliko meseci… »

"Kineski zvaničnik mi je rekao da je treći svetski rat već počeo": Stručnjaci o sukobu velikih sila i ratu u Ukrajini na…

Blic pre 12 sati
Svet nikad nije bio u ovako osetljivom momentu. Mnogi stručnjaci se slažu u oceni da je čak i za vreme Hladnog rata bilo bolje. Pandemija kovida, nestabilnost globalne i nacionalnih ekonomija, rat u Ukrajini, pojačano rivalstvo velikih sila, nastavci… »

Dva nova slučaja zaraze korona virusom u Šumadiji

RTK pre 13 sati
Prema podacima Instituta za javno zdravlje za 8. jun, od 284 obrađena uzorka u Šumadiji, 2 osobe su pozitivne na virus kovid 19. Od tog broja, iz Kragujevca i Aranđelovca po 1 osoba dok u ostalim opštinama nije bilo novozaraženih. U Univerzitetskom… »

"Anksioznost, bol u mišićima, dekoncentrisanost, nesvestica... Dr Milovanović: Ne zovite psihijatra! To su simptomi ove…

Kurir pre 13 sati
Sindrom hroničnog umora - bolest je koju je priznala i Svetska zdravstvena organizacija i dala šifru R-53.8 prošle godine, a već postoji šifra od 1969. godine G-93.3 za 'postvirusni sindrom umora'. To je ozbiljna bolest naročito sada kada se… »

Vesti dana »