Kovin - vesti

U Bavaništu obilaznica sledećeg meseca?

Dnevnik pre 18 sati
KOVIN: Obilaznica oko sela Bavanište na putu od Kovina prema Pančevu možda će konačno, posle deset godina izgradnje, biti puštena sledećeg meseca u saobraćaj. Tome se bar nada Zoran Nikolić, zamenik predsednice opštine Kovin
- Godinu dana se vijamo sa nadležnim Pokrajinskim sekretarijatom. Imali smo niz sastanaka, prepiski, razgovora, a sve s ciljem da konačno ishodujemo upotrebnu dozvolu za ovaj put - kaže Nikolić o saobraćajnici čijih pet... »

Blic: Novinar Cvetković i pre 11 godina prijavio otmicu

Vesti online pre 1 dan
Novinaru Stefanu Cvetkoviću, čiji je nestanak pre nekoliko dana izazvao opsežnu potragu u kojoj su učestvovale policija, BIA i helikopteri, ovo nije prvi put da diže javnost na noge pošto se slično dogilo i pre 11 godina, kada je tvrdio da je bio svedok otmice, piše danas Blic.
Priča koju je tada plasirao u medijima, simptomatično podseća na ovu najnoviju, a zanimljivo je i da je ishod - gotovo identičan, navodi list. Stefan Cvetković je 2007. godine bio vlasnik lokalne TNT televizije. Tada je alarmirao... »

Blic: Novinar Cvetković i pre 11 godina prijavio otmicu

Studio B pre 1 dan
Novinaru Stefanu Cvetkoviću, čiji je nestanak pre nekoliko dana izazvao opsežnu potragu u kojoj su učestvovale policija, BIA i helikopteri, ovo nije prvi put da diže javnost na noge pošto se slično dogilo i pre 11 godina, kada je tvrdio da je bio svedok otmice, piše danas Blic.
foto printskrin Priča koju je tada plasirao u medijima, simptomatično podseća na ovu najnoviju, a zanimljivo je i da je ishod – gotovo identičan, navodi list. Stefan Cvetković je 2007. godine bio vlasnik lokalne TNT televizije.... »

Umetničko-bračni tandem iz Kovina: Naša kuća biće galerija

Dnevnik pre 2 dana
KOVIN: Od kada više ne mora, najviše radi kovinski umetnički i bračni tandem Mirjana Šimunovački i Dragan Đorđević.
Radila sam mnogo po školama širom opštine, predavala u gimnaziji, osim likovnog vaspitanja, i muzičko, bila zauzeta raznim obavezama kao sve žene i tad sam mnogo slikala, veli Mirjana Šimunovački. Kako dodaje, tek otkad se 2001.... »

Dajte krv - spasite život

Večernje novosti pre 5 dana
Novosti onlajn objavljuju spisak lokacija na kojima svi koji žele mogu da daju krv tokom vikenda i naredne nedelje
Novosti onlajn objavljuju spisak lokacija na kojima svi koji žele mogu da daju krv tokom vikenda i naredne nedelje. Institut za transfuziju krvi Srbije, Svetog Save br. 39, radnim danom 07-19 č, subotom i praznikom 08-15 č... »

Osnovci kovinske "Zmajeve" škole održali završnu svečanost

RTV pre 6 dana
RTV: Osnovci kovinske "Zmajeve" škole održali završnu svečanost
KOVIN - Poslednjeg dana nastave ove školske godine učenici kovinske "Zmajeve" osnovne škole u Centru za kulturu održali su završnu svečanost.
Tom prilikom, kako je rekla direktorka škole Vesna Jotić, ispratili smo u svet odraslih još jednu generaciju učenika naše škole i završili, u svakom pogledu, izuzetno uspešnu školsku godinu. Potom su nagrađeni brojni učenici: 107... »

Novo upozorenje! Pljuskovi praćeni gradom pogodiće ovaj deo SRBIJE (tabela)

BK TV pre 7 dana
Spremite se! Prema najavama meteorologa do 18 časova kratokrajna kiša, a na severu Bačke, u Banatu, jugozapadu i istoku Srbije plјuskovi i grmlјavina. U južnom Banatu (područje između Brestovca, Bavaništa i Kovina) kratkotrajni grad. U pojedinim perifernim delovima Beograda kratkotrajna kiša ili... »

Kovin: Policija uhapsila osumnjičene za krađu 10.000 dinara i cigareta iz radnje

Radio 021 pre 8 dana
Kovinska policija uhapsila je S.B. (1994) i D.N. (1996) pod sumnjom da su opljačkali radnju.
Oni se terete da su u subotu, 8. juna, oko 14 časova, iz prodavnice u Kovinu, uz pretnju nožem, ukrali oko 10 hiljada dinara i nekoliko paklica cigareta. Po nalogu tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni... »

Protestna vožnja banatskih paora

RTV pre 10 dana
RTV: Protestna vožnja banatskih paora
PANČEVO - Nezadovoljni stanjem u agraru, pre svega cenom dizel goriva, poljoprivrednici iz Bavaništa, Kovina, Pančeva i još nekoliko mesta u Vojvodini , organizovali su jutros sa 60-ak traktora protestnu vožnju.
Inicijator okupljanja je Nezavisna asocijacija poljoprivrednika Srbije. Jovica Jakšić, predsednik UO tog Udruženja kaže da je protest nastao zbog velikog nezadovoljstva poljoprivrednika koji ulaze u žetvu sa gorivom koji plaćaju... »

Kovinac Đura Romić, samouki majstor za sve i svašta

Dnevnik pre 12 dana
„Odnećemo Đuri“, najčešća je rečenica koja se čuje po Kovinu čim se nešto pokvari, ne ide, treba ga zavariti ili zakrpiti. A Đuru Romića, kao da je neki vilenjak pogodio u ruke i dao moć da sve što vidi može sam da uradi. I u sedmoj deceniji života.
- Samo ručak ne kuvam, sve drugo radim - kaže za sebe šeretski. - Opravljam automobile, uglavnom stare. Vozio sam desetak „spačeka“; „dijana“; „amija“, ali prvo „tristaća“. Posvađam sam sa kumom, nešto sam mu yabe radio tri... »

©2018 Netmark d.o.o.