Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac vapi za pomoć: Suočila se sa problemom koji ima većina, na to su nas stalno upozoravali

Mondo pre 8 dana
Nakon što je preležala korona virus, Kristina Bekvalac suočila se sa posledicom koju mnogi dožive - opadanjem kose. Nakon što je preležala korona virus, Kristina Bekvalac suočila se sa posledicom koju mnogi dožive - opadanjem kose. Opadanje kose… »

Očajna i traži pomoć! Kristina Bekvalac više ne može da podnese to što joj se događa, a evo i šta joj se desilo

Kurir pre 8 dana
Kristina Bekvalac je nakon preležanog korona virusa izgibula dosta kose, pa je potražila pomoć na svom Instagram profilu. Naime, sestra Nataše Bekvalac, požalila se svojim pratiocima na Instagramu da nakon preležane korone ima veliki problem sa… »

Očajna je i traži pomoć! Kristina Bekvalac više ne može da podnese to što joj se događa, a evo i šta je u pitanju!

Alo pre 8 dana
Mnogi muče muku sa ovim problemima, a Kristina je jedna od njih. Kristina Bekvalac je nakon preležanog korona virusa izgibula dosta kose, pa je potražila pomoć na svom Instagram profilu. Naime, sestra Nataše Bekvalac, požalila se svojim pratiocima… »

Nataša i Kristina obradovale naslednike nesvakidašnjim iznenađenjem (VIDEO)

Vesti online pre 25 dana
Do dolaska 2022. godine ostalo je još samo nekoliko dana i novogodišnja euforija vlada širom sveta. Pop zvezda Nataša Bekvalac potrudila se da svojoj ćerkici Katji priredi iznenađenje koje će dugo pamtiti. Naime, sinoć su u porodični dom… »

Nikad viđena fotka Bekvalčeve iz tinejdž dana: Pevačica se pohvalila, a ima i čime

Telegraf 18.12.2021
Mnogi su komentarisali da je oduvek bila negovana, kao i da u to vreme kada se fotografisala nije bilo aplikacija za ulepšavanje, kao ni filtera, te se vidi prirodna lepota. Pevačica Nataša Bekvalac obradovala je pratioce na društvenim mrežama kada… »

Nataša Bekvalac podelila nikada viđenu sliku iz tinejdžerskih dana (FOTO)

Nova 18.12.2021
Pop pevačica Nataša Bekvalac objavila je na svom Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana. Nataša je napisala da su njene sestre Dragana i Kristina pronašle njenu sliku kada je bila tinejdžerka. „Moram ovo da vam pokažem, ja kao… »

Nikad viđena natašina fotografija: Bekvalčeva pokazala kako je izgledala kao tinejdžerka (foto)

Večernje novosti 18.12.2021
Foto ATA Images Naime, Nataša je otkrila da su njene sestre Dragana i Kristina pronašle njenu sliku kada je bila tinejdžerka, pa je Bekvalčeva to brže-bolje podelila sa fanovima na Instagramu i napisala kratku poruku. - Moram ovo da vam pokažem, ja… »

Moram da pokažem! Nataša Bekvalac podelila fotku iz tinejdžerskog doba, sestre joj poslale, a ona javno podelila! (foto)

Kurir 18.12.2021
Nataša Bekvalac iznenadila je pratioce na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju iz prošlosti. Pevačica je otkrila da su njene sestre Dragana i Kristina pronašle Natašinu sliku iz tinejdžerskog doba, pa je Bekvalčeva to brže-bolje… »

Nataša Bekvalac: Možda je ipak vreme da nađem dečka

Nova 12.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac sa sestrom Kristinom Bekvalac i prijateljicom odgledala je nove epizode serije "Seks i grad", koje su je navele na razmišljanje. Nataša je iznenadila pratioce na Instagramu priznavši da ju je serija „Seks i grad“… »

Nataša Bekvalac spremna za novu ljubav? (FOTO)

Vesti online 11.12.2021
Pevačica Nataša Bekvalac nasmejala je fanove poslednjom objavom na Instagramu. Ona je sinoć iskoristila priliku da u društvu sestre Kristine i prijateljice pogleda novu epizodu serije “Seks i grad”, te je otkrila svoje utiske o popularnom… »

Vesti dana »