Krušik

Stefanović: Pitaću Putina kako bi on nazvao čoveka koji prikuplja podatke o fabrici naoružanja

Danas pre 2 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da prikuplja informacije i da će se za nekoliko dana obratiti javnosti povodom optužbi u vezi sa oružjem kojim je navodno trgovao njegov otac, ističući da je reč o brutalnim lažima… »

Stefanović: Za nekoliko dana odgovoriću na optužbe, spreman sam i na poligraf

Novi magazin pre 24 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da prikuplja informacije i da će se za nekoliko dana obratiti javnosti povodom optužbi u vezi sa oružjem kojim je navodno trgovao njegov otac, ističući da je reč o brutalnim lažima. On je… »

Poslanici o "mini šengenu", "Krušiku", Dijani Budisavljević

B92 pre 12 sati
Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije postavljali su danas pitanja predstavnicima izvršne vlasti. Pitanja o "Krušiku", baštinama Prvog svetskog rata, Cefta sporazumu... Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj pitao je predsednika Srbije… »

Vučić o tvrdnjama Marinike Tepić da se čuo s direktorom GIM: Služe se lažima i glupostima! Sram vas bilo!

Kurir pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je pre emisije Upitnik na RTS-u, u kojoj je gostovao prošle nedelje, razgovarao sa direktorom firme GIM, koja se pominje u slučaju… »

Šešelj: Vlast se ponaša skandalozno povodom afere u Krušiku (VIDEO)

Beta pre 10 sati
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je skadnalozno ponašanje režima povodom afere u Krušiku, otkrivanja nelegalnog poslovanja te firme i hapšenja Aleksandra Obradovića kao čoveka koji je alarmirao javnost… »

Stefanović najavio da prikuplja informacije i da će se uskoro obratiti javnosti povodom ozbiljnih optužbi koje se iznose…

Večernje novosti pre 5 sati
Pozvao je tužilaštvo i sud da odluče da li je Obradović kriv ili nije. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras da prikuplja informacije i da će se za nekoliko dana obratiti javnosti povodom optužbi u vezi sa trgovinom… »

Uzbunjivač iz 'Krušika': Firma GiM i Bereta ulaze u Zastava oružje

Novi magazin pre 1 sat
Uzbunjivač iz valjevske fabrike "Krušik" Aleksandar Obradović rekao je danas da privatna firma "GiM" u saradnji sa jednom italijanskom kompanijom, najverovatnije "Bereta", planira da kupi deo kapitala "Zastave oružja" u Kragujevcu. Obradović je za… »

Šešelj pozvao vlast da razjasni slučaj "Krušik"

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je vlast da razjasni i preduzme zakonom predviđene mere prema onima koji su kršili zakon u slučaju kompanije "Krušik", pre svega prema onima koji su "učestvovali u… »

Ministar spreman da ode iz Srbije!

Alo pre 4 sata
Radeta pokrenula polemiku! * Vjerica Radeta započela temu "Krušik" navodeći da Stefanović treba javnosti da pokaže ugovore ove fabrike namenske industrije * Ministar Stefanović tvrdi i dalje da je sve notorna laž i da će i ako treba ići na… »

Stefanović: Za nekoliko dana odgovoriću na optužbe, spreman sam i na poligraf

Insajder pre 4 sata
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da prikuplja informacije i da će se za nekoliko dana obratiti javnosti povodom optužbi u vezi sa oružjem kojim je navodno trgovao njegov otac, ističući da je reč o brutalnim lažima. On je… »

Vesti dana »