Kuršumlija

Tajna srpskog sela gde se vekovima rađaju riđokosa deca: Meštani o ovome izbegavaju da govore, a bebama daju čudna imena

Mondo pre 1 dan
Selo kod Kuršumlije odoleva promenama. Selo kod Kuršumlije odoleva promenama. U bajkovitom selu Štava, iznad kojeg se ponosno uzdiže Pančićev vrh, a ispod kojeg je Lukovska Banja sa nadaleko poznatim čudotvornim izvorima termomineralne vode i dalje… »

Misteriozno selo kod Kuršumlije: Vekovima se rađaju samo deca riđe kose, a roditelji devojčicama daju neobična imena

Kurir pre 21 sat
U bajkovitom selu Štava, iznad kojeg se ponosno uzdiže Pančićev vrh, a ispod kojeg je Lukovska Banja sa nadaleko poznatim čudotvornim izvorima termomineralne vode i dalje žive preci Saksonaca koje je u 13. veku baš u ovo zabačeno mesto nadomak… »

Otkrivena nelegalna kockarnica u Žitorađi, podneta krivična prijava

B92 pre 1 dan
Inspektori Uprave za igre na sreću su otkrili objekat u Žitorađi u kojem su se priređivale igre na sreću, a da to nisu bile izdate dozvole. U saopstenju Ministarstva finansija navodi da su automati privremeno oduzeti, kao i računari i druga oprema… »

Otkrivena nelegalna kockarnica u Žitorađi

Alo pre 2 dana
Inspektori Uprave za igre na sreću, u saradnji sa pripadnicima MUP-a, Policijske uprave u Prokuplju, su otkrili objekat u Žitorađi u kojem su se priređivale igre na sreću, a da to nisu bile izdate dozvole. U saopstenju Ministarstva finansija navodi… »

Zatvorena ilegalna kockarnica u Žitorađi

Nova pre 2 dana
Inspektori Uprave za igre na sreću su u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave u Prokuplju danas otkrili objekat u Žitorađi u kojem su se priređivale igre na sreću, a da to nisu bile izdate dozvole. U saopštenju Ministarstva finansija navodi da… »

Otkrivena nelegalna kockarnica u žitorađi: Biće podneta krivična prijava - isti primeri u Prokuplju, Kuršumliji…

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: Depositphotos U saopštenju Ministarstva finansija navodi da su automati privremeno oduzeti, kao i računari i druga oprema, koja je korišćena za nelegalne igre na sreću. Protiv lica koje je organizovalo igre na sreću bez odobrenja Uprave biće… »

Dva smrtna ishoda u Leskovcu: Uprkos manjem broju zaraženih korona i dalje uzima danak

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: I.M. Leskovcu se trenutno leči 85 pacijenata. U pomenutom periodu lekari su imali devet prijema i deset otpusta. Na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji je jedna, a na terapiji kiseonikom 58 osoba. Na opaki virus pozitivno je 66, negativno 12… »

Futsal ekipa OŠ „Desanka Maksimović“ osvojila 2. mesto na Međuokružnom takmičenju

Glas Zaječara pre 2 dana
Muška ekipa Osnovne škole “Desanka Maksimović” osvojila je drugo mesto na Međuokružnom takmičenju u futsalu, održanom u četvrtak 13. maja u Kuršumliji. Zaječarci su poraženi od domaćina 5:2 i na taj način nisu uspeli da se kvalifikuju za… »

Drevna tajna: U ovom mestu u Srbiji rađaju se samo riđa deca i daju im se čudna imena (video)

Blic pre 2 dana
U bajkovitom selu Štava iznad kojeg se ponosno uzdiže Pančićev vrh, a ispod kojeg je Lukovska Banja sa nadaleko poznatim čudotvornim izvorima termomineralne vode, i dalje žive preci Saksonaca koje je u 13. veku baš u ovo zabačeno mesto nadomak… »

Mlada pijanistkinja iz Kuršumlije solista na koncertu Simfonijskog u Nišu

Južne vesti pre 3 dana
17-godišnja pijanistkinja Petra Spasojević nastupiće na koncertu sa niškim simfoničarima kao solista u četvrtak, 13. maja, od 19 sati u sali Niškog simfonijskog orkestra, navode organizatori. Zainteresovane Nišlije moći će da uživaju uz dela… »

Vesti dana »