Kurs evra

1 EUR = 117.33 RSD
Srednji kurs NBS na dan 07.02.2023

Štednja raste, dinarska isplativija od devizne: Evo koliko biste uštedeli za godinu dana

Telegraf pre 4 dana
Dinar je nominalno ojačao prema evru za 0,2 posto. Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste u drugoj polovini 2022. godine a i dalje je isplativije štedeti u dinarima nego u evrima, saopštila je danas Narodna banka Srbije. NBS navodi da je… »

NBS: štednja raste, a zlatne rezerve na rekordnom nivou

Politika pre 4 dana
Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste u drugoj polovini 2022. godine a i dalje je isplativije štedeti u dinarima nego u evrima, saopštila je danas Narodna banka Srbije. NBS navodi da je štednja u drugoj polovini 2022. godine nastavila da… »

NBS: Dinarska štednja beleži rast, isplativija je od devizne

BizLife pre 4 dana
Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste i u drugoj polovini 2022. godine uprkos nastavljenim globalnim rizicima, zahvaljujući očuvanju finansijske stabilnosti i relativne stabilnosti kursa dinara prema evru, saopštila je danas Narodna banka… »

Štednja stanovništva raste iz meseca u mesec: Novi izveštaj NBS: Dinarska i dalje isplativija od devizne

Blic pre 4 dana
Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste u drugoj polovini 2022. godine a i dalje je isplativije štedeti u dinarima nego u evrima, saopštila je danas Narodna banka Srbije. NBS navodi da je štednja u drugoj polovini 2022. godine nastavila da… »

NBS: Dinarska štednja i dalje isplativija od devizne

Ekapija pre 4 dana
Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste i u drugoj polovini 2022. godine uprkos i dalje prisutnim globalnim rizicima, zahvaljujući očuvanju finansijske stabilnosti i relativne stabilnosti kursa dinara prema evru, saopšteno je iz Narodne… »

NBS: Štednja raste - dinarska isplativija od devizne

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste u drugoj polovini 2022. godine a i dalje je isplativije štedeti u dinarima nego u evrima, saopštila je danas Narodna banka Srbije. NBS navodi da je štednja u drugoj polovini 2022. godine… »

NBS: Dinarska štednja i dalje isplativija od devizne

Biznis.rs pre 4 dana
Građani uštedeli 96,3 milijarde dinara u 2022. godini. Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste i u drugoj polovini 2022. godine, uprkos i dalje prisutnim globalnim rizicima, zahvaljujući očuvanju finansijske stabilnosti i relativne… »

Dinar ili evro, koja je štednja isplativija? NBS uradila novu analizu, evo šta su zaključili! Desila se jedna promena!

Kurir pre 4 dana
Ukupna štednja stanovništva nastavila je da raste i u drugoj polovini 2022. godine uprkos nastavljenim globalnim rizicima, zahvaljujući očuvanju finansijske stabilnosti i relativne stabilnosti kursa dinara prema evru, saopštila je Narodna banka… »

NBS objavila kurs: Ovo je današnja cena evra i dolara po srednjem kursu

Kurir pre 4 dana
Zvanični srednji kurs je danas 117,3269 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Evro je po zvaničnom srednjem kursu u četvrtak vredeo 117,3380 dinara. Dinar danas vredi isto kao pre mesec dana, a 0,2 odsto više nego godinu dana ranije… »

Koliki je kurs evra danas u Srbiji: Ovo su vrednosti po kojim menjačnice danas prodaju valute

Mondo pre 4 dana
Narodna banka Srbije objavila je zvaničan srednji kurs evra za 3. februar 2023. godine. Narodna banka Srbije objavila je zvaničan srednji kurs evra za 3. februar 2023. godine. Zvanični srednji kurs danas iznosi 117,3269 dinara za jedan evro, objavila… »

Vesti dana »