Laktalis - vesti

Racija u Francuskoj: Policija pretresla fabriku hrane za bebe u kojoj je pronađena salmonela

Blic pre 7 sati
Francuska policija pretresla je nekoliko lokacija u vezi sa istragom protiv francuskog proizvođača hrane za bebe kopmanije "Laktalis" u kojoj je pronađena salmonela.
Više od 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe već je povučeno u 83 zemlje, nakon što je utvrđeno prisustvo salmonele. Tužbu su podneli roditelji koji su rekli da njihovoj deci nije bilo dobro nakon što su pili to mleko.... »

Salmonela nije stigla do Srbije

Večernje novosti pre 1 dan
Posle skandala sa zaraženom hranom za bebe, iz naše zemlje povučeno pet serija mleka. Proizvodi "selija" ispravni, ali sklonjeni iz predostrožnosti
SA tržišta u Srbiji povučeno je pet serija proizvoda "selija", francuskog poizvođača "Laktalis", koji je zbog skandala sa prisustvom salmonele u hrani za bebe iz 83 zemlje povukao 12 miliona pakovanja mleka za ishranu odojčadi.... »

‘Novosti’: Srbija na vreme povukla mleko opasno po bebe

RTV Novi Pazar pre 2 dana
Srbija je na vreme povukla “Laktalisovo” mleko opasno po bebe, pišu današnje “Večernje novosti”. Mleko u prahu za bebe francuske kompanije “Laktalis”, koje je pokrenulo aferu sa salomnelom, dospelo je u 83 zemlje u svetu u 12 miliona pakovanja. Među zemljama u kojima je distribuirano mleko ovog... »

Salmonela u mleku u prahu za bebe: Afera kompanije Laktalis potresa planetu

Kurir pre 2 dana
RTV: Srbija na vreme povukla "Laktalisovo" mleko
Direktor kompanije „Laktalis“ Emanuel Besnije saopštio je da je u 83 države povučeno 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe pošto je u fabrici otkrivena salmonela. Proizvodi se u svetu prodaju kao brendovi „Milumel“, „Picot“ i „Celi“. - Iz prodaje smo povukli 12 miliona kutija mleka u prahu, ali u... »

Zaraženo mleko za bebe bilo i u Srbiji, ali je povučeno

OK radio pre 2 dana
Beograd -- Srbija je na vreme povukla "Laktalisovo" mleko opasno po bebe, pišu današnje "Večernje novosti".
Mleko u prahu za bebe francuske kompanije "Laktalis", koje je pokrenulo aferu sa salomnelom, dospelo je u 83 zemlje u svetu u 12 miliona pakovanja. Međ zemljama u kojima je distribuirano mleko ovog francuskog proizvođača nalazi... »

Salmonela u mleku u prahu

Danas pre 3 dana
RTS: "Laktalis" povlači 12 miliona kutija mleka u prahu zbog salmonele
Direktor kompanije Laktalis Emanuel Besnie saopštio je danas da je u 83 države povučeno 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe pošto je u fabrici otkrivena salmonela. Proizvodi se u svetu prodaju kao brendovi "Milumel", "Picot" i "Celi", a proizvodi se izvoze od Velike Britanije, preko Kine do... »

Laktalis povlači mleko za bebe zaraženo salmonelom

Mondo pre 3 dana
Direktor kompanije Laktalis Emanuel Besnije izjavio je danas da je iz 83 zemlje povučeno više od 12 miliona kutija mleka u prahu za bebe nakon što je u fabrici otkrivena salmonela.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock On je u intervjuu za nedeljnik "Žurnal di dimanš" rekao da će kompanija isplatiti odštetu porodicama koje su kupile zaraženo mleko. "Platićemo odštetu svakoj porodici kojoj je naneta šteta",... »

Zaraženo mleko za bebe, sve povučeno sa rafova

Srbija danas pre 3 dana
Francuska kompanija Laktalis povukla je 12 miliona pakovanja mleka u prahu za bebe u 83 zemalja zbog skandala sa prisustvom salmonele u tom proizvodu
Direktor Laktalisa Emanuel Besnier rekao je u prvom obraćanju francuskim medijima od početka skandala da distributeri ne moraju više da sortiraju mleko u prahu kako bi našli zaražene kutije, navodeći da oni sada znaju da sve... »

Laktalis povukao 12 miliona pakovanja mleka za bebe

BizLife pre 3 dana
Foto: Pixabay Francuski Laktalis (Lactalis) povukao je 12 miliona pakovanja mleka u prahu za bebe u 83 zemalja zbog skandala sa prisustvom salmonele u tom proizvodu, saopštili su čelnici kompanije. Direktor Laktalisa Emanuel Besnier rekao je u prvom obraćanju francuskim medijima od početka skandala... »

Laktalis povukao 12 miliona pakovanja mleka za bebe

N1 Info pre 3 dana
Francuska kompanija Laktalis povukla je 12 miliona pakovanja mleka u prahu za bebe u 83 zemlje zbog skandala sa prisustvom salmonele u tom proizvodu, saopštili su čelnici kompanije.
Direktor Laktalisa Emanuel Besnijer rekao je u prvom obraćanju francuskim medijima od početka skandala da distributeri ne moraju više da sortiraju mleko u prahu kako bi našli zaražene kutije, navodeći da oni sada znaju da sve... »

Proglašena lista "Da oslobodimo Beograd" pod brojem 4

Večernje novosti  pre 4 sata  još 3 povezane

Veto Ivanova na Zakon o albanskom jeziku

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Malme: Eksplozija kod policijske stanice

B92  pre 4 sata  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.