Laktalis - vesti

U Srbiji 200 firmi iz Hrvatske, a obrnuto sića

Dnevnik pre 22 dana
NOVI SAD: Sledećeg meseca, bude li se poštovao dogovor postignut na Poslovnom forumu održanom nedavno u Zagrebu između srpskih i hrvatskih privrednika, Hrvatska gospodarska komora otvoriće u Beogradu svoje predstavništvo, ali će ujedno i u svojim prostorijama obezbediti mesto za otvaranje predstavništva Privredne komore Srbije u Zagrebu.
Hrvatska je i te kako zainteresovana da ima predstavništvo svoje privredne komore u Beogradu jer u Srbiji trenutno posluje 200 hrvatskih kompanija i naša zemlja je za tu susednu državu četvrti poslovni partner. Tako, između... »

Baskija: Drugi slučaj salmonele kod bebe zbog Laktalisovog mleka

Radio 021 pre 42 dana
Bebi koja je pila mleko francuske kompanije "Laktalis" u španskom regionu Baskija dijagnostikovana je salmonela i to je od početka godine drugi slučaj, saopštile su vlasti.
"Drugi slučaj novorođenčeta zaraženog salmonelom 'agona' otkriven je u Univerzitetskoj bolnici 'Basurto' u Bilbaou", navodi se u saopštenju Ministarstva zdravlja regiona Baskija. "Laktalis" je od decembra zahvaćen skandalom kada... »

Skandalozno priznanje: "Laktalis": Neki proizvodi su kontaminirani više od 10 godina

Blic pre 44 dana
Francuski proizvođač mlečnih proizvoda "Laktalis", koji je u centru skandala oko zaraženog mleka za bebe, priznao je da su neki od njihovih proizvoda kontaminirani više od 10 godina.
Milioni kutija mleka u prahu za bebe povučene su sa polica širom sveta nakon što je prošle godine registrovano prisustvo salmonele. Istraživači kažu da je isti soj salmonele odgovoran za drugu epidemiju 2005. godine. Kompanija je... »

Mlijeko za bebe kontaminirano salmonelom još 2005.

Slobodna Evropa pre 45 dana
U periodu od 2006. do 2017. godine 25 beba bilo je zaraženo salmonelom istog soja koji se dovodi u vezu sa fabrikom za mliječne proizvode Lactalis (Laktalis), a prošle godine razboljelo se 38 beba, saopšteno je danas iz francuskog Instituta Pasteur (Paster). Institut, koji ima centralnu ulogu u... »

Još 25 beba bilo zaraženo salmonelom u Francuskoj

B92 pre 45 dana
Pariz -- U periodu između 2006. i 2017. 25 beba inficirano je vrstom salmonele koja je povezana sa fabrikom mlečnih proizvoda francuske kompanije "Laktalis".
Institut "Paster" u Parizu, koji je u Francuskoj referentni centar za praćenje salmonele, saopštio je da je tih 25 slučajeva otkriveno pored već registrovanih 38 slučajeva krajem 2017. godine i 141 slučaja u 2005. godini,... »

Zbog Laktalisa još 25 beba zaraženih salmonelom

Mondo pre 45 dana
U periodu između 2006. i 2017. godine, 25 beba inficirano je vrstom salmonele koja je povezana sa fabrikom mlečnih proizvoda francuske kompanije "Laktalis", saopštio je Institut "Paster" u Parizu.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Taj institut, koji je u Francuskoj referentni centar za praćenje salmonele, saopštio je da je tih 25 slučajeva otkriveno pored već registrovanih 38 slučajeva krajem 2017. godine i 141 slučaja... »

Skoro 50 beba zaraženo salmonelom zbog Laktalisovog mleka

Radio 021 pre 50 dana
Udruženje porodica žrtava zaraženih salmonelom (AFVLCS), koje predstavlja porodice beba koje su pile mlečnu formulu francuske kompanije "Laktalis" saopštilo je da je najmanje 48 dece zaraženo.
"Zabeleženo je najmanje 48 slučajeva salmonele među decom, uzrokovanih mlečnim produktima", rekao je predstavnik udruženja Kventin Gulimen. Vlasti su ranije saopštile da je 37-oro dece zaraženo salmonelom, ali da je samo u 35... »

Salmonelom iz "Laktalisovog" mleka zaraženo 48 beba

RTS pre 50 dana
RTS: Salmonelom iz "Laktalisovog" mleka zaraženo 48 beba
Udruženje porodica žrtava zaraze salmonelom (AFVLCS), koje predstavlja porodice beba koje su pile mlečnu formulu francuske kompanije "Laktalis", saopštilo je da je najmanje 48 beba zaraženo.
"Zabeleženo je najmanje 48 slučajeva salmonele među decom, uzrokovanih mlečnim produktima", rekao je predstavnik udruženja Kventin Gulimen, prenosi Rojters. Vlasti su ranije saopštile da je trideset sedmoro dece zaraženo... »

Salmonelom iz "Laktalisovog" mleka zaraženo 48 beba

RTV pre 51 dan
RTV: Salmonelom iz "Laktalisovog" mleka zaraženo 48 beba
PARIZ - Udruženje porodica žrtava zaraze salmonelom (AFVLCS), koje predstavlja porodice beba koje su pile mlečnu formulu francuske kompanije "Laktalis" saopštilo je da je najmanje 48-oro dece zaraženo.
"Zabeleženo je najmanje 48 slučajeva salmonele među decom, uzrokovanih mlečnim produktima", rekao je predstavnik udruženja Kventin Gulimen, prenosi Rojters. Vlasti su ranije saopštile da je 37-oro dece zaraženo salmonelom, ali da... »

Udruženje:Salmonelom iz“Laktalisovog“mleka zaraženo 48 beba

Studio B pre 51 dan
Udruženje porodica žrtava zaraze salmonelom (AFVLCS), koje predstavlja porodice beba koje su pile mlečnu formulu francuske kompanije „Laktalis“ saopštilo je da je najmanje 48-oro dece zaraženo.
„Zabeleženo je najmanje 48 slučajeva salmonele među decom, uzrokovanih mlečnim poduktima“, rekao je predstavnik udruženja Kventin Gulimen, prenosi Rojters. Vlasti su ranije saopštile da je 37-oro dece zaraženo salmonelom, ali da... »

©2018 Netmark d.o.o.