Lasta

Blic je pronašao vozača autobusa koji je oduševio ljude na društvenim mrežama: "Neko je prokomentarisao da radim kao da…

Blic pre 8 dana
Dok se još bunovni prevoze do posla "Lastom" ili se umorni vraćaju svojim domovima, putnicima na liniji Surduk - Zemun zagarantovana je jedna, danas možda zaboravljena stvar - ljubaznost, odnosno, ona toplina koja ume da popravi dan. Darko Lepović… »

Dejan Čelar četvrti trener Inđije za godinu dana, Milan Radin poslednja lasta

Sportski žurnal pre 25 dana
Ambiciozni šef struke od juče i zvanično novi strateg Inđije. Dejan Čelar se usudio da čelnim ljudima Inđije kaže „da“ u momentima kada mnogi ne bi preko usana prevalili ni „razmisliću“. Pristavši da sedne na klupu kluba koji je u… »

Ovako je izgledao Program za demokratsku Srbiju DOS-a predložen građanima pre 5. oktobra

Jug press pre 26 dana
BEOGRAD Ovako je izgledao Program za demokratsku Srbiju DOS-a predložen građanima pre 5. oktobra. O ovom programu su se tada izjašnjavali i građani. Dvadeset godina posle je istorijska distanca sa koje može da se oceni šta je realizovano a šta… »

FOTO Majstor jedva provukao kamion: Centimetri su ipak važni

Nova pre 31 dan
"Da se ja pitam, ja bih proterao autobus", čuvena je replika iz kultnog filma "Ko to tamo peva" koja je izgleda motivisala i vozača kamiona sa fotografije nastale na uključenju na auto-put Beograd - Niš kod "Laste". Majstor je uspeo da protera kamion… »

Poverenik: Za veću transparentnost državnih organa

Nova 28.09.2020
Pravo na pristup informacijama od javnog značaja nije bilo ograničeno ni u jednom trenutku, čak ni u vanrednom stanju, ocenio je poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović. Ipak, on najavljuje nove… »

Veliki srpski praznik - Krstovdan: Ako danas bude oblaka i lasti, biće ovakva zima!

Mondo 27.09.2020
Na današnji dan praznuju se dva događaja - pronalazak Časnog krsta i njegov povratak iz Persije u Jerusalim. Na današnji dan praznuju se dva događaja - pronalazak Časnog krsta i njegov povratak iz Persije u Jerusalim. Srpska pravoslavna crkva i… »

Crni datum za vojno vazduhoplovstvo: Na današnji dan pre 8 godina Srbija je izgubila još jednog pilota, žrtvovao se da bi…

Blic 25.09.2020
Današnji datum, i pre avionske nesreće koja se jutros dogodila u ataru sela Brasina kod Loznice, u kojoj su poginuli piloti Zvonko Vasiljević i Dejan Krsnik, crnim slovima bio je upisan u istoriji srpskog vojnog vazduhoplostva. Igrom sudbine, dvojica… »

Filmska kritika: Slike mračnog doba

Večernje novosti 20.09.2020
DVADESET SEDMI palićki festival završen je iznenađujućom podelom nagrada koje ne izražavaju stvarni red vrednosti jedne inače solidne selekcije u veoma sušnoj, tačnije "faličnoj" filmskoj godini, u kojoj su ne samo pokretne slike već i celo… »

Gužva na: Auto-putu kroz Beograd ka Nišu Zbog radova, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom trakom

Blic 17.09.2020
Na auto-putu E-75 (gradski deo), od petlje „Zmaj“ do petlje „Dušanovac“ u smeru ka Nišu, saobraćaj se usporeno odvija, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Na auto-putu (gradski deo), petlja „Aerodrom“ - petlja „Lasta“, od večeras u 23 sata do… »

Zakrčenje na auto-putu od Beograda ka Nišu

B92 17.09.2020
Na auto-putu E-75 (gradski deo), od petlje "Zmaj“ do petlje "Dušanovac“ u smeru ka Nišu, saobraćaj se usporeno odvija, saopštilo je JP Putevi Srbije. Na auto-putu (gradski deo), petlja "Aerodrom“ - petlja "Lasta“, od večeras u 23 sata do… »

Vesti dana »