Lasta

Težak sudar na izlazu iz Beograda, prevrnuta kola na autoputu

Blic pre 3 dana
Dva putnička vozila sudarila su se oko 14.30 sati na autoputu Beograd - Niš, u blizini petlje "Lasta", potvrdili su za "Blic" iz Hitne pomoći. - Nakon izlaska naše ekipe na teren, nijedan od učesnika sudara se nije žalio na značajnije tegobe, pa su… »

Haos na auto-putu u smeru ka Nišu: Sudarila se 2 automobila, kilometarske kolone od Dušanovca do Velikog Mokrog Luga

Kurir pre 3 dana
Dva putnička vozila sudarila su se oko 14.30 sati na autoputu Beograd - Niš, u blizini petlje "Lasta", potvrdili su iz Hitne pomoći. - Nakon izlaska naše ekipe na teren, nijedan od učesnika sudara se nije žalio na značajnije tegobe, pa su pušteni… »

Prevrnut automobil na autoputu!

Alo pre 3 dana
Dva putnička vozila sudarila su se oko 14.30 sati na autoputu Beograd - Niš, u blizini petlje "Lasta", potvrdili su iz Hitne pomoći. - Ekipe su na terenu, još uvek nemamo informacije o povređenima - rekli su iz ove hitne službe. Na osnovu snimka… »

Nedovoljan broj polazaka autobusa iz Stare Pazove ka Beogradu

RTV pre 4 dana
STARA PAZOVA - Nedovoljan broj polazaka ka Beogradu i neredovne linije, problem su sa kojim se suočavaju građani opštine Stara Pazova, pre svega oni koji se školuju ili rade u glavnom gradu, ali i sve više Beograđana koji rade u ovom delu Srema. Ima… »

Geneks, Autokomanda,: Lasta... Da li znate koliko na autoputu kroz Beograd ima petlji?

Blic pre 4 dana
Lasta, Dušanovac, Autokomanda, Geneks, samo su neke od ukupno 15 petlji koliko ih se nalazi na autoputu E75 kroz Beograd, od naplatne rampe u Vrčinu do Dobanovaca. Kada iz pravca Niša krenete prema prestonici, prva petlja, koju svako zna na teritoriji… »

OFK Beograd ima novog potpredsednika

Alo pre 5 dana
Pokušaće da vrati velikana gde mu je mesto. Danas je UO FK OFK Beograda dobio novog člana. U pitanju je Vladan Sekulić, generalni direktor "Laste". Sportista po opredeljenu i karakteru, poznati privrednik, prepoznao je trenutak, želje i ambicije… »

Devenport, Kravčenko, Đangrandi... Da li znate ko je novi počasni građanin Pančeva?

Blic pre 6 dana
Milan Grujić, direktor ZF Srbija, na predlog gradonačelnika Saše Pavlova postao je počasni građanin Pančeva. Grujić je značajno pomogao da grinfild investicije automobilske multinacionalke iz nemačkog Fridrihshavena - ZF, stignu u Pančevo. Prva… »

Balkanski kralj toalet-papira u obnovu fabrike keksa "Lasta" ulaže 10 miliona evra

Telegraf pre 6 dana
Prema njegovim rečima, nakon obnove raspisaće se konkurs za radnike, a cilj je “angažovati lokalno stanovništvo koje zna i želi da radi”. Završen je proces preuzimanja "Laste" te za obnovu i osposobljavanje proizvodnje po standardima koje… »

Ćorluka: Ulažemo u čapljinsku Lastu 20 miliona KM

SEEbiz pre 7 dana
MOSTAR - ''Završen je proces preuzimanja Laste te za obnovu i osposobljavanje proizvodnje po standardima koje zahtjeva Europska unija planiramo u tvornicu uložiti 20 miliona KM', rekao je u Čapljini Petar Ćorluka, vlasnik Violete, koja je kupila… »

Inđijska autobuska stanica dobila 7 autobusa

RTV pre 13 dana
INĐIJA - Autobuska stanica u Inđiji dobila je od autobuskog prevoznika "Lasta Srem" sedam novih autobusa. Šest će služiti za gradski prevoz, dok će jedan biti za međugradski ili za duže linije, tačnije: Inđija–Beograd.… »

Vesti dana »