Lazar Anić

Heroji zajednice – Olimpijske igre su prioritet broj jedan kaže Lazar Anić, atletičar Kragujevčanin u Americi

Glas Šumadije 01.04.2021
Večita oveštala fraza neinventivih sportskih novinara da je atletika „kraljica sportova” uglavnom važi za „tamo negde” i „na nekom drugom mestu” dok kod nas ovaj sport, generalno ima nešto gori i lošiji status i tretman „od emigranta na… »

Atletičar Lazar Anić cilja olimpijsku normu

RTK 10.03.2021
Posle šestog mesta na šampionatu Evrope u dvorani, atletičar kragujevačkog Radničkog Lazar Anić otputovao je u Hjuston gde će se pripremati za sezonu na otvorenom. Glavni cilj našeg najboljeg skakača u dalj je norma za nastup na Olimpijskim… »

Kragujevčanin Lazar Anić šesti u Evropi u skoku u dalj

InfoKG 09.03.2021
Kragujevčanin Lazar Anić je sa skokom u dalj od 7,81 metar zauzeo šesto mesto na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici i tako se našao među osam najboljih u Evropi. “Pre Evropskog prvenstva cilj je bio da budem bolji nego 2017. godine, ali sam… »

Stevović: Kragujevčanin Lazar Anić se šestim mestom u Evropi vratio u sam vrh atletike

iKragujevac 08.03.2021
Na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici, kragujevčanin Lazar Anić je sa skokom u dalj od 7.81 u finalu, zauzeo šesto mesto i tako se našao među osam najboljih u Evropi. O utiscima sa takmičenja, postignutom rezultatu kao i o prestojećim… »

Kragujevčanin Lazar Anić šesti u Evropi u skoku u dalj

Veliki park 08.03.2021
Na Evropskom dvoranskom prvenstvu u atletici, Kragujevčanin Lazar Anić je sa skokom u dalj od 7.81 u finalu, zauzeo šesto mesto i tako se našao među osam najboljih u Evropi. O utiscima sa takmičenja, postignutom rezultatu kao i o predstojećim… »

Sinančević i Anić šesti na prvenstvu Evrope

Sportski žurnal 06.03.2021
Srpski atletičari Armin Sinančević i Lazar Anić osvojili su sinoć šesto mesto u finalu Evropskog prvenstva u dvorani koje se održava u Poljskoj. Sinančević je zauzeo šesto mesto u bacanju kugle rezultatom 20,74 metara. Prvak Evrope postao je… »

Atletika: Sinančević i Anić šesti na prvenstvu Evrope

Večernje novosti 06.03.2021
SRPSKI atletičari Armin Sinančević i Lazar Anić osvojili su sinoć šesto mesto u finalu Evropskog prvenstva u dvorani koje se održava u Poljskoj. Sinančević je zauzeo šesto mesto u bacanju kugle rezultatom 20,74 metara. Prvak Evrope postao je… »

Sinančević i Anić šesti u Evropi! Ništa od medalja za dvojicu srpskih atletičara u Torunu

Blic sport 05.03.2021
Naši atletičari pokušali su da napadnu medalje, ali ovoga puta nisu uspeli. Armin Sinančević i Lazar Anić, srpski atletičari, zauzeli su 6. mesta u finalu Evropskog prvenstva u dvorani u Torunu u Poljskoj. Sinančević je bio 6. u bacanju kugle sa… »

Anić zauzeo šesto mesto u skoku u dalj na EP u dvorani

Danas 05.03.2021
Srpski atletičar Lazar Anić zauzeo je večeras šesto mesto u finalu skoka u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torinju. Anićev najbolji rezultat u finalu bio je sedam metara i 81 centimetar, koliko je skočio u prvoj seriji. On je… »

Sinančević u finalu bacanja kugle na Evropskom prvenstvu

Vesti online 05.03.2021
Srpski atletilčar Armin Sinančević plasirao se danas u finale bacanje kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu Torunu. Sinančević je hitcem od 20,29 metara uzauzeo sedmo mesto u kvalifikacijama i izborio plasman u finale. – Najvažnije mi je da sam… »

Vesti dana »

Ubistvo u Novom Pazaru

RTV pre 6 satijoš 1 povezana

Ubijena žena u Selakovcu, osumnjičen sin

Radio sto plus pre 5 satijoš 3 povezane

Na današnji dan, 9. maj

B92 pre 1 satjoš 1 povezana