LDP

"Masa sa Vidovdana je ista masa od 5. Oktobra" Jovanović šokirao izjavom, a onda otkrio šta je pisalo u pismu za…

Srbija danas pre 1 dan
Čedomir Jovanović otkriva šta je pisalo na tom papiru, za koji se smatra da je garantovao da neće biti isporučen u Hag. Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Slobodanu Miloševiću pre… »

"Masa sa Vidovdana je ista masa od 5.: Oktobra" Čedomir Jovanović šokirao izjavom, a onda otkrio šta je pisalo u famoznom…

Blic pre 1 dan
Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Slobodanu Miloševiću pre hapšenja. - Milošević je slika od krvi i mesa naše tragedije. I dvadeset godina posle toga ja samo razmišljam od našem… »

Čedomir Jovanović otkrio: Šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Miloševiću VIDEO

B92 pre 1 dan
Lider LDP-a Čedomir Jovanović otkrio je u "Jutru" na TV Prva šta je pisalo na "famoznom" papiru i šta se garantovalo Slobodanu Miloševiću pre hapšenja. "Milošević je slika od krvi i mesa naše tragedije. I dvadeset godina posle toga ja samo… »

Čedomir Jovanović: Svoju porodicu ću braniti dok dišem

Nova pre 5 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je danas da će se odazvati pozivu na tužilaštva za saslušanje 25. juna, napominjući da do juče nije primio nijedan poziv za saslušanje. On je gostujući na K1 televiziji priznao da je dva puta udario lakšim… »

Jovanović: Pojaviću se na saslušanju, nisam dobio poziv do juče

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Lider LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je danas da će se odazvati pozivu na tužilaštva za saslušanje 25. juna, napominjući da do juče nije primio nijedan poziv za saslušanje. On je gostujući na K1 televiziji priznao da je dva puta… »

Čeda Jovanović priznao da je tukao čoveka: Udarao sam ga reketom, sreća njegova što nisam mogao da ga stignem (video)

Večernje novosti pre 5 dana
LIDER LDP-a Čedomir Jovanović priznao je jutros da je prošle godine udario reketom trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju. Tačnije, rekao je da ga je "tresnuo dva puta". - Svoju porodicu ću štititi dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga… »

Čeda Jovanović priznao: Tresnuo sam ga reketom dva puta

Vesti online pre 5 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović priznao je da je prošle godine udario reketom doktora klinike i objasnio šta je prethodilo incidentu. – Svoju porodicu ću štiti dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom, nikakve telesne povrede, pobegao… »

"Tresnuo sam ga dva puta": Čeda Jovanović priznao da je prošle godine udario vlasnika klinike: "Sreća njegova što nisam…

Blic pre 5 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović priznao je jutros da je prošle godine udario reketom trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapuju, tačnije, da ga je "tresnuo dva puta". - Svoju porodicu ću štiti dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput… »

Rekli su mi da imam rak, video sam uplakanu Jelenu - tada sam ga udario! Čeda prvi put o napadu reketom

Mondo pre 5 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović u gostovanju u Jutarnjem programu na televiziji K1 priznao je da je prošle godine udario reketom doktora klinike i objasnio šta je prethodilo incidentu. Lider LDP-a Čedomir Jovanović u gostovanju u Jutarnjem programu na… »

Čedomir Jovanović: Tresnuo sam ga dva puta

B92 pre 5 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović priznao je jutros da je prošle godine udario reketom trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju. Tačnije, rekao je da ga je "tresnuo dva puta". "Svoju porodicu ću štititi dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga… »

Vesti dana »