LDP

Jovanović: Ako nekome nije potrebna nestabilna Crna Gora, to je Vučić

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je da se izjave zvaničnika Srbije ne mogu okarakterisati kao mešanje u unutrašnje stvari Crne Gore. "Ako nekome nije potrebna nestabilna Crna Gora i još jedan srpski nacionalni… »

LDP Vojvodine: Formirati jednu građansku listu u Srbiji

Dnevnik pre 4 dana
NOVI SAD: Liberalno-demokratska partija Vojvodine smatra da bi na republičkom nivou trebalo formirati jednu građansku lista za parlamentarne izbore u aprilu po uzoru na Vojvođanski front. "Ono sto su uradili LDP i LSV na pokrajinskom nivou formirajući… »

Jovanović: Oni pominju Đukanovića, a misle na Vučića

B92 pre 5 dana
Beograd, Podgorica -- Predsednik LDP Čedomir Jovanović smatra da su litije u Crnoj Gori politički motivisane. Prema njegovim rečima, cilj koji se pominje na litijama o odbrani Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori u potpunosti je suprotan od onoga… »

Srbija 21: Uskoro odluka o izborima

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Oko 70 predstavnika različitih grupa građana iz cele Srbije, nekadašnji funkcioneri DS, LDP, URS, SDS poručili su danas, na okruglom stolu organizacije “Srbija 21” u Beogradu, da su spremni da se bore i izađu na izbore, a odluka o… »

"Srbija 21" izlazi na lokalne izbore, o republičkim će tek da odlučuje

RTS pre 7 dana
Dok deo opozicije najavljuje bojkot, organizacija "Srbija 21", koju čine uglavnom bivše demokrate i liberali, najavljuje nastup na lokalnim izborima, dok će o republičkim tek doneti odluku. Kažu da je to jedini način da se bori za vlast… »

Evropski blok ne može da zameni DS

Danas pre 10 dana
Očekuje se novo prestrojavanje proevropskih snaga koje su za izbore U Demokratskoj stranci već tokom jučerašnjeg dana zakazan je sastanak Etičke komisije povodom odluke Gordane Čomić da učestvuje na sednici parlamenta i time prekrši odluku o… »

Srbija 21: U nedelju o mogućnosti izlaska na izbore

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Veliki broj nekadašnjih i sadašnjih opozicionih lokalnih odbora, kao i grupa građana prodemokratske orijentacije, nezadovoljan odlukom stranačkih centrala da se na narednim izborima ne učestvuje, okupiće se u nedelju na događaju koji… »

LDP: Bastać da podnese ostavku jer je ustupio prostor Šešelju

Blic pre 11 dana
Liberalno-demokratska partija zatražila je danas ostavku Marka Bastaća, predsednika opštine Stari grad, jer je ustupio javni prostor za promociju knjige Vojislava Šešelja u kojoj se negira genocid u Srebrenici. Promocija Šešeljeve knjige, zakazana… »

Zoran Zaev poručio: Izbori se odlažu ako se ne usvoji Zakon o javnom tužilaštvu!

Kurir pre 13 dana
Lider vladajuće političke partije u Severnoj Makedoniji, Socijaldemokratskog saveza, Zoran Zaev rekao je da će prevremeni parlamentarni izbori u toj zemlji biti odloženi ukoliko se prethodno ne usvoji Zakon o javnom tužilaštvu. Zaev je rekao da… »

Zaev: Izbori se odlažu ako se ne usvoji Zakon o javnom tužilaštvu

Dnevnik pre 13 dana
SKOPLjE: Lider vladajuće političke partije u Severnoj Makedoniji, Socijaldemokratskog saveza, Zoran Zaev rekao je da će prevremeni parlamentarni izbori u toj zemlji biti odloženi ukoliko se prethodno ne usvoji Zakon o javnom tužilaštvu. Zaev je… »

Vesti dana »