LDP

LDP sutra ide na dijalog

Danas pre 2 sata
Predstavnici Liberalno-demokratske partije (LDP) učestvovaće sutra u dijalogu o izborima koji je posvećen medijima „bez uslovljavanja organizatora“. LDP je u saopštenju naglasio da razgovor o medijima ne sme biti dijalog o „nečijih pet minuta… »

DJB: Razgovori vlasti i prave opozicije kod predsednice parlamenta

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: "Dosta je bilo" smatra da su razgovori vlasti i opozicije o izborim uslovima - farsa, jer su na njih pozvani samo predstavnici prihvatljive opozicije, pa i LDP, SMS i DSS, te da bi "prava opozicija" trebalo da traži razgovore o izbornim uslovima… »

IZBORI ILI BOJKOT? Dejan Bursać – A šta će ostale partije?

Talas pre 9 dana
Neke praktično ne postoje van glavnog grada (SPAS) ili nisu prepoznatljive široj javnosti (PSG), dok druge više nemaju infrastrukturu (LDP ili DSS) ni koalicioni potencijal (LSV) – tako da se može desiti da posle proleća 2020. završimo sa… »

LDP: Za dijalog o izborima bez uslovljavanja

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: LDP uvek podržava dijalog, pa tako i razgovore vlasti i opozicije o izbornim procesima, i smatra da je od izuzetne važnosti da se ti razgovori nastave i to bez uslovljavanja i spreman je da u njima učestvuje, bilo da su javni ili iza… »

Poslanik Žarko Korać: Nismo imali korist od bojkota izbora!

Kurir pre 13 dana
Poslanik sa liste LDP Žarko Korać ocenio je juče da je bojkot izbora legitimni način borbe u politici, ali je dodao da neizlazak na izbore opoziciji nije doneo neku korist u prošlosti! - Imam iskustva s tim bojkotom, imali smo bojkot i neizlazak na… »

LDP će nastaviti da učestvuje u svim razgovorima o izbornom procesu

Danas pre 16 dana
Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je danas da će ta partija nastaviti da učestvuje u svim razgovorima vlasti i opozicije o izbornom procesu jer je to od velikog značaja. „Iako su nas vlast i ‘prava opozicija’… »

LDP će nastaviti da učestvuje u svim razgovorima o izbornom procesu

IndeksOnline pre 16 dana
BEOGRAD – Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je danas da će ta partija nastaviti da učestvuje u svim razgovorima vlasti i opozicije o izbornom procesu jer je to od velikog značaja. “Iako su nas vlast i ‘prava… »

Strasni poljupci i zavodljivi pogledi na bazenu: Privatni video Čede Jovanovića sa suprugom (video)

Telegraf pre 18 dana
On je na Instagramu objavio dva snimka, na kojima njegova supruga Jelena i on zavodljivo plešu i maze se, dok pevuše čuveni hit Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti". Lider Liberalno.demokratske partije, Čedomir Jovanović, aktivan je na… »

LDP o okruglom stolu: Dobar korak i potvrda da dijalog vlasti i opozicije nema alternativu

Danas pre 18 dana
Liberalno-demokratska partija (LDP) ocenila je današnji okrugli sto predstavnika političkih partija i nevladinih organizacija na beogradskom Fakultetu političkih nauka „dobar korak“ i „potvrda da dijalog vlasti i opozicije nema alternativu“… »

Opozicija i vlast tri sata iza zatvorenih vrata: Završen sastanak na FPN, Đilas bez izjave, Antonijević: Konstruktivno

Blic pre 19 dana
Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu nešto posle 14 sati završen je sastanak opozcije i vlasti iza zatvorenih vrata, na kome se raspravljalo o izbornim uslovima. Sastanku su prisustvovali ministar policije Nebojša Stefanović, poslanici SNS… »

Vesti dana »