LDP - vesti

Insajder debata: Kakav je status Kosova – pitanje od million dolara (VIDEO)

Insajder pre 17 sati
Prisustvo dela opozicije, koja bojkotuje zasedanja Skupštine, na sednici o Kosovu zakazanoj za 27. maj i dalje je neizvesno. Bivši ministar za KiM Goran Bogdanović je u Insajder debati naveo da ni njemu, a ni predstavnicima Saveza za Srbiju „tamo nije mesto“, jer se, kako kaže, ništa nije promenilo od potpisivanja Sporazuma s narodom. S druge strane, član Predsedništva LDP Đorđo Žujović smatra da opozicija, barem za temu Kosova, treba da prekine bojkot rada parlamenta, dok Snežana Paunović iz SPS navodi da
„Da li ćemo biti u Skupštini 27. maja, nisam siguran. Mislim da nećemo, jer se ništa nije promenilo od onog dana kad smo potpisali Sporazum s narodom i obavezali se da, dokle god se ne promene uslovi rada u Skupštini, dok ne... »

Jovanović (LDP): Usvajanjem doživotne kazne bez uslovnog otpusta Srbija čini grešku

Beta pre 2 dana
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da usvajanjem izmena i dopuna Krivičnog zakona kojima se uvodi doživotna kazna zatvora bez uslovnog otpusta za silovatelje i ubice dece i trudnica Srbija čini grešku koju će naredne generacije morati da ispravljaju. "Za... »

Jovanović (LDP): Vlast da prizna da je Kosovo nepovratno izgubljeno

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD – Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da jedini plan koji aktuelna vlast može da pruži gradjanima Srbije jeste da prizna da je Kosovo “nepovratno izgubljeno katastrofalnom politikom poslednjih decenija.” “U tom priznanju mogu da im pomognu oni iz... »

Jovanović: Svi da se odazovu pozivu na sednicu o Kosovu i Metohiji

RTV pre 4 dana
RTV: Jovanović: Svi da se odazovu pozivu na sednicu o Kosovu i Metohiji
BEOGRAD - Llider LDP Čedomir Jovanović izjavio je danas da svi poslanici treba da se odazovu pozivu na sednicu Skupštine Srbije o Kosovu, bez obzira da li su pre toga doneli odluke o bojkotu institucija, jer, kako kaže, ovo nije vreme za dokazivanje opozicione pravovernosti i partijske poslušnosti.
"Nadamo se da će se na toj sednici otvoriti rasprava kakva je potrebna ovom društvu i na kojoj će moći da se čuju i stavovi vlasti i stavovi opozicije - ravnopravno", naveo je Jovanović i istakao da je parlament mesto gde o... »

Jovanović: Svi da se odazovu pozivu na sednicu o KIM

Studio B pre 4 dana
Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da svi poslanici treba da se odazovu pozivu na sednicu Skupštine Srbije o Kosovu, bez obzira da li su pre toga doneli odluke o bojkotu institucija, jer, kako kaže, ovo nije vreme za dokazivanje opozicione pravovernosti i partijske poslušnosti.
„Nadamo se da će se na toj sednici otvoriti rasprava kakva je potrebna ovom društvu i na kojoj će moći da se čuju i stavovi vlasti i stavovi opozicije – ravnopravno“, naveo je Jovanović i istakao da je parlament mesto gde o... »

Čeda je dolazio na bahanalije u Šilerovu, Dući je ostao dužan milione: Rođeni brat ubijenog vođe "zemunskog klana" progovorio posle 16 godina!

Alo pre 4 dana
Alo: Čeda je dolazio na bahanalije u Šilerovu, Dući je ostao dužan milione: Rođeni brat ubijenog vođe "zemunskog klana" progovorio posle 16 godina!
Neotkriveni detalji!
U kući u beogradskoj Šilerovoj, koja je bila sedište zemunskog klana, odvijale su se svakakve bahanalije, bili su brojni političari, a redovni gost bio je lider LDP Čedomir Jovanović. O ovome svedoči Andrija Spasojević, zvani Prpe, rođeni brat ubijenog vođe "zemunaca"... »

Ekskluzivno! Šiptarov brat optužuje: Duća je jajari Čedi dao milione! Lično sam ga viđao na žurkama u Šilerovoj

Kurir pre 4 dana
Dug... Rođeni brat Dušana Spasojevića bio je u kući u Šilerovoj, gde su se odvijale svakakve bahanalije, a najredovniji gost, kaže, bio je Čedomir Jovanović. Njega optužuje da je Spasojeviću ostao dužan milionske iznose.
U kući u beogradskoj Šilerovoj, koja je bila sedište zemunskog klana, odvijale su se svakakve bahanalije, bili su brojni političari, a redovni gost bio je lider LDP Čedomir Jovanović. O ovome svedoči Andrija Spasojević, zvani... »

Jovanović (LDP): SPC da prestane da se meša u političke odluke

Beta pre 4 dana
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je danas da Srpska pravoslavna crkva (SPC) mora da prestane da se meša u političke odluke i da svojom isključivošću dodatno otežava poziciju Srbije u pregovorima sa kosovskim Albancima. Jovanović je kazao da "mitomanije svih zasedanja... »

Kod Duće u Šilerovu su dolazili brojni političari, svašta su radili, viski se točio na litre, a bio je i Čeda!

Alo pre 5 dana
Alo: Kod Duće u Šilerovu su dolazili brojni političari, svašta su radili, viski se točio na litre, a bio je i Čeda!
Kakav Šiptar?! Na šta to liči? Moj brat nije Šiptar. On je Duća. Nemojte više slučajno da ga zovete Šiptar - kaže Spasojević.
U kući u beogradskoj Šilerovoj, koja je bila sedište Zemunskog klana, bili su brojni političari, a redovni gost je bio i lider LDP-a Čedomir Jovanović! Ovako svedoči Andrija Spasojević, zvani Prpe, rođeni brat ubijenog vođe... »

LDP: Grad pod hitno vratiti građanima

Ritam grada Kg pre 8 dana
Kao što smo i najavili RITAM GRADA će objaviti seriju tekstova o kragujevačkim političkim akterima.
Jednom nedeljno ćete na Ritmu grada biti u prilici da pročitate šta stranke i politički pokreti u Kragujevcu planiraju da rade ukoliko im građani poklone poverenje na narednim lokalnim izborima. Odgovore stranaka obajvljujemo... »

©2019 Netmark d.o.o.