Leštane

Tužilaštvo obavlja uviđaj na mestu eksplozije u Leštanima

RTS 25.11.2021
Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa Višim javnim tužilaštvom, obavlja uviđaj na licu mesta nakon eksplozije u fabrici "EDe Pro" u naselju Leštane, u kojoj su poginula dva radnika. Juče su na opasnom terenu radili demineri, a… »

Odgovor na pitanje koje muči Srbiju Tužilastvo na mestu eksplozije u Leštanima

Alo 25.11.2021
Povodom eksplozije u fabrici "EdePro" u naselju Leštane, u toku je uviđaj na licu mesta koji obavlja Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa Višim javnim tužilaštvom. Juče su na opasnom terenu radili demineri, a danas se uviđajem… »

Počela obnova oštećenih kuća u leštanima Broj telefona koji građani treba da pozovu

Alo 25.11.2021
Jutros je počela rekonstrukcija tri najugroženije kuće u naselju Leštani koje su pretrpele oštećenja u ekslopiziji u fabrici raketnog goriva. Na ovim objektima popravka je morala odmah da počne, budući da su na njima ozbiljnije oštećeni krovni… »

Tužilastvo obavlja uviđaj na mestu eksplozije u Leštanima: Utvrđuje se kako je došlo do detonacija

Telegraf 25.11.2021
Juče su na opasnom terenu radili demineri, a danas se uviđajem tužilaštva utvrđuju sve okolnosti pod kojima je došlo do eksplozije u kojoj su u ponedeljak poginula dva radnika fabrike. Povodom eksplozije u fabrici "EdePro" u naselju Leštane, u toku… »

Počela obnova kuća u Leštanima; Vesić: "Život ne može da čeka papire, procene, pečate…" FOTO

B92 25.11.2021
Jutros je počela rekonstrukcija tri najugroženije kuće u naselju Leštani koje su pretrpele oštećenja u ekslopiziji u fabrici raketnog goriva od pre dva dana, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. "Popravka je morala odmah da počne… »

Teška nesreća na ibarskoj magistrali: Najmanje jedna osoba nastradala u sudaru kamiona i automobila

Večernje novosti 25.11.2021
Milena Anđela Kod Vreoca kamion se zakucao u automobil marke 'pežo 206'. Kako saznajemo, najmanje jedna osoba je nastradala. Beživotno telo je prekriveno. Saobraćaj je bio u prekidu, a sada se propušta naizmenično. BONUS VIDEO: JUTRO NAKON… »

Uskoro će se znati pravi uzrok nesreće! Tužilaštvo obavlja uviđaj na mestu eksplozije u Leštanima - utvrđuju se sve…

Srbija danas 25.11.2021
Juče su na opasnom terenu radili demineri. Povodom eksplozije u fabrici "EdePro" u naselju Leštane, u toku je uviđaj na licu mesta koji obavlja Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa Višim javnim tužilaštvom, saznaje Tanjug. Juče… »

Jedna stvar sprečila da pola Leštana bude sravnjeno sa zemljom! Moglo je da bude mnogo veće zlo - inspekcija zažmurila na…

Srbija danas 25.11.2021
Mira Zirojević, profesor Instituta za uporedno pravo, upozorava da eksplozija u fabrici raketa nažalost nije prva tragedija koja se dogodila u objektima namenske industrije. Jedina sreća okolnost u eksploziji u fabrici raketa i raketnog gotiva "Edepro"… »

Moglo da bude i mnogo veće zlo Jedna stvar sprečila da pola Leštana bude sravnjeno sa zemljom! Inspekcija zažmurila na…

Kurir 25.11.2021
Jedina sreća okolnost u eksploziji u fabrici raketa i raketnog gotiva "Edepro" u Leštanima jeste činjenica da se skladiše nalazilo na adekvatnoj lokaciji ispod brda i udaljeno od naselja! Mira Zirojević, profesor Instituta za uporedno pravo… »

Članovi porodica nastradalih očajni Potresna ispovest brata Miljana poginulog u eksploziji u Leštanima: Mog delije više…

Alo 25.11.2021
Nastradali Jojić je bio rođak vlasnika fabrike u kojoj je radio petnaest godina. Očajni članovi familije poginulih radnika u „EdePro” kod Leštana za Objektiv su otvorili dušu o svojim najmilijima, za koje spremaju sahranu, o čemu je Objektiv… »

Vesti dana »