Lebane

Sa čim na izbore: Leskovac i dalje na poslednjem mestu po zaradama, isto kao i Jablanicki okrug

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Po podacima koje je objavio Republički zavod za statistiku prosečna zarada u Jablaničkom okrugu u junu mesecu iznosila je 62.176 dinara (64.628 u junu). U Gradu Leskovcu prosečna zarada je 63.502 dinara (66.324 u junu), dok po opštinama… »

Brnabić: Odlično napreduju radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu, uskoro ću obići i Medveđu

Jugmedia pre 21 sat
Premijerka Ana Brnabić posetila je Lebane, gde je obišla radove na infrastrukturnim projektima. “Odlično napreduju radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu u opštini Lebane. Kao što smo i obećali ljudima u Jablaničkom i… »

Brnabićeva: Odlično napreduju radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu

Politika pre 21 sat
Premijerka Ana Brnabić posetila je Lebane, gde je obišla radove na infrastrukturnim projektima. - Odlično napreduju radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu u opštini Lebane. Kao što smo i obećali ljudima u Jablaničkom i… »

Brnabić: Odlično napreduje izgradnja Centra za posetioce u Caričinom gradu VIDEO

B92 pre 22 sata
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu odlično napreduju. "Odlično napreduju radovi na izgradnji Centra za posetioce u Caričinom gradu u opštini Lebane. Kao što smo i obećali… »

Radovi Odlično napreduju Premijerka Brnabić podelila snimak izgradnje Centra za posetioce u Caričinom gradu (video)

Alo pre 22 sata
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom izgradnje Centra za posetioce u Caričinom gradu i podlelila snimka izvošenja radova. Premijerka je na svom Iks (Tviter) nalogu istakla da radovi u Caričinom gradu u opštini Lebane odlično… »

Predsednici opština Vlasotice, Bojnik i Lebane podneli ostavke

Danas pre 1 dan
Predsednici opština Vlasotince, Bojnik i Lebane danas su podneli ostavke, potvrđeno je agenciji Beta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć kazao da su od 17. decembra mogući vanredni parlamentarni, beogradski, pokrajinski i „neki lokal… »

Predsednici opština Vlasotince, Bojnik i Lebane podneli ostavke

Beta pre 1 dan
Predsednici opština Vlasotince, Bojnik i Lebane danas su podneli ostavke, potvrđeno je agenciji Beta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć kazao da su od 17. decembra mogući vanredni parlamentarni, beogradski, pokrajinski i "neki lokal… »

Stigla naredba iz SNS: Gradonačelnici i predsednici opština širom Srbije podnose ostavke

N1 Info pre 1 dan
Predsednici opština širom Srbije iz redova Srpske napredne stranke podnose ostavke na fuknkcije. Predsednici opština Vlasotince Bratislav Petrović, opštine Bojnik Nebojša Nenadović i a opštine Lebane Ivan Bogdanović podneli su ostavku, potvrđeno… »

Ostavke podnela još tri predsednika opštine na jugu Srbije

Jugmedia pre 1 dan
Predsednici opština Vlasotince Bratislav Petrović, opštine Bojnik Nebojša Nenadović i opštine Lebane Ivan Bogdanović podneli su takođe jutros ostavke na svoje funkcije, potvrđeno je Jugmedii. To znači da će se i u tim opštinama održati… »

Zarade u julu 2023. bile veće skoro 32.000 u Beogradu od onih u Leskovcu

Jugmedia pre 4 dana
Prema podacima Republičkog zavoda za stastiku, u celoj Srbiji neto zarade u julu 2023. godine bile su veće nego u junu iste godine, pa je tako republički prosek u tom mesecu iznosio 83.781 dinara, za 5,3 posto više, dok su zarade u Javblaničkom… »

Vesti dana »