Lidl

U Lidlu još uvek ne otkrivaju kada stižu u Valjevo

Patak online pre 12 sati
VALJEVO- Prošlog leta nemački trgovinski lanac Lidl je kupio zemljište u Valjevu za otvaranje još jednog njihovog maloprodajnog objekta u Srbiji. „Lidl“ će biti otvoren na prostoru bivših magacina trgovinskog preduzeća „Diva“, na raskrsnici… »

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Niške vesti pre 1 dan
Ulica Bitoljska bb Voda curi i pokazuje da je put vlažan u ulici Bitoljskoj bb, kod OFK Niš. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Bitoljske ulice (u okolini igrališta). Ulica Nikodija Stojanovića… »

Nelojalna konkurencija i nedostatak radnika najveći problemi pekara u Srbiji

Radio 021 pre 2 dana
Više od povećanja uvoza pekarskih proizvoda, pekare u Srbiji brine nelojalna konkurencija i nedostatak radnika. U Srbiji je prošle godine uvezeno hleba i peciva u vrednosti od 6,8 miliona evra, što je duplo više u odnosnu na 2018. kada je uvoz vredeo… »

Bolji posao - više novca: Poslovi za sredu

Kamatica pre 2 dana
Kompanija: Telekom Srbija a.d. Pozicija: Koordinator terenske prodaje Uslovi: Minimum VI stepen stručne spreme, srednji nivo poznavanja rada u MS Office, minimum srednji nivo engleskog jezika, dobre organizacijske sposobnosti Lokacija: Beograd, Sombor… »

Duvanište, Paligrace i Sečanica bez vode

Južne vesti pre 3 dana
Zbog radova na popravci vodovodne mreže do 15 sati vodu neće imati stanovnici niškog naselja Duvanište, kao i meštani sela Paligrace i Sečanica, najavljuju iz JKP Naissus. Radovi se nastavljaju na vodovodnoj mreži na Vizantijskom bulevaru, u… »

Unija pekara: Srbija ne uvozi hleb već određene vrste skupih tostova

Radio 021 pre 3 dana
Hleb i pekarski proizvodi nalaze se pod istom šifrom, te je iz tog razloga u javnosti proisteklo da Srbija uvozi dosta hleba, međutim, to nije tako, jer od ukupnog uvoza, hleb ne iznosi ni 10 odsto, izjavio je predsednik Unije pekara Srbije Zoran… »

Srbija ne uvozi hleb, već specijalne vrste tostova

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Hleb i pekarski proizvodi nalaze se pod istom šifrom, te je iz tog razloga u javnosti proisteklo da Srbija uvozi dosta hleba, međutim, to nije tako, jer od ukupnog uvoza, hleb ne iznosi ni 10 odsto, izjavio je za Tanjug predsednik Unije pekara… »

Istovremeno otvaranje 16 prodavnica u Srbiji izazov za celu kompaniju

B92 pre 4 dana
Istovremeno otvaranje 16 Lidlovih prodavnica u Srbiji, koje je prošle godine okupiralo svu pažnju javnosti, bio je izazov za celu kompaniju - a posebno za IT eksperte prvog savremenog diskonta u zemlji, ističe Miloš Rajičić, rukovodilac IT sektora… »

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Niške vesti pre 4 dana
Selo Čukljenik Voda na površini, potrebno je raskopavanje u selu Čukljenik, pored škole. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Čukljenik. Ulica Vizantijski bulevar bb Pojavljuje se voda… »

Unija pekara za Betu: Uvoz hleba, višak pekara i nepostojanje zanatske komore glavni problemi

Beta pre 7 dana
Pekarstvo u Srbiji se, pored povećanog uvoz hleba i pekarskih proizvoda, suočava i sa 40 odsto više pekarskih radnji od optimalnog broja, ali i s nepostojanjem zakona o zanatstvu, odnosno zanatske komore, izjavio je danas predsednik Unije pekara Srbije… »

Vesti dana »