Lidl - vesti

Lidl najavljuje širenje u Srbiji

BizLife pre 13 sati
Foto: Promo Nemački maloprodajni lanac ostvaruje promet u Srbiji iznad očekivanja i sada najavljuje širenje, rekla je rukovodilac nekretnina u Lidlu Ana Petrović. Lidl je u Srbiji odlično dočekan i nastaviće da razvija objekte na svojim lokacijima, a moguće je da će u Beogradu, Nišu i Novom Sada... »

Lidl će nastaviti da širi mrežu svojih prodavnica u Srbiji

Nova ekonomija pre 17 sati
Lidl je u Srbiji, koja je prva zemlja van EU u kojoj posluje, odlično dočekan i nastaviće da razvija objekte na svojim lokacijima, a moguće je da će u Beogradu, Nišu i Novom Sada ući u zakup još nekih objekata, rekla je Ana Petrović, rukovodilac nekretnina u Lidlu na panelu o maloprodajnim... »

Vladan Vasić: Dolazak LIDL-a značajan za naš grad

Plus online pre 20 sati
Posle nedavne informacije koju smo objavili, da će trgovinski lanac LIDL otvoriti maloprodajni objekat i u Pirotu, želeli smo da čujemo i reagovanje gradonačenika Vladana Vasića. On je u izjavi za Portal Plusonline potvrdio da će izgradnja objekta ove svetski poznate firme početi u martu. Objekat... »

Definitivno, radovi na prodajnom objektu nemačkog trgovinskog lanca LIDL, najvećeg u Evropi, u Pirotu počinju 5. marta. Završetak radova 5. novembra 2019. godine

Plus online pre 1 dan
Ono o čemu se već duže vremena govori kao jednoj od “vesti godine” ostvariće se. Prema pouzdanoj informaciji koju imamo iz sigurnih izvora, Kompanija Lidl 5.marta počinje gradnju objekta u Pirotu. Poznato je da se prostor prodajnog objekta nalazi pored Nišave, odmah do Restorana Gazela . Prema... »

Radno vreme na Sretenje: Do koliko rade prodavnice, pošte, da li se parking naplaćuje?

Telegraf pre 7 dana
Neradni dani su 15. i 16. februar, ali većina maloprodajnih objekata radi uobičajeno
Svi tržni centri u Beogradu radiće po redovnom radnom vremenu na Sretenje, što važi i za multipleks bioskope i prodavnicama u tržnim centrima. Objekti "Idea", "Roda", "Maksi", "Šop end go", "Tempo", "Lidl" i "Univereksport" imaće... »

Konstruktor grupa investira u novu opremu, ali i u buduće inženjere

Ekapija pre 7 dana
Iskustvo u izgradnji Konstruktor grupe broji više od 200 objekata ukupne površine veće od 500.000 kvadratnih metara. Ova kompanija koja se bavi izgradnjom po sistemu "ključ u ruke", proizvodnjom aluminijumskih i čeličnih konstrukcija, distribucijom građevinskih materijala i pružanjem usluga u... »

Evo šta, gde i kada radi za praznike

B92 pre 7 dana
B92: Evo šta, gde i kada radi za praznike
Tržni centri, trgovinski i ugostiteljski objekti u Srbiji radiće uobičajeno 15. i 16. februara kada se obeležava Dan državnosti.
Prodavnice Lidl, Idea, Roda i Merkator (Mercator) hipermarketi radiće po redovnom radnom vremenu, kao i većina prodavnica Maxi, Shop&Go i Tempo. Tokom predstojećeg praznika ni zelene pijace neće imati izmenjeno radno vreme. Tokom... »

Sutra je Dan državnosti, ali to nije prepreka ako ste planirali da odete u kupovinu

BizLife pre 7 dana
Foto: Pixabay Tržni centri, trgovinski i ugostiteljski objekti u Srbiji radiće uobičajeno 15. i 16. februara kada se obeležava Dan državnosti. Prodavnice Lidl, Idea, Roda i Merkator (Mercator) hipermarketi radiće po redovnom radnom vremenu, kao i većina prodavnica Maxi, Shop&Go i Tempo. Tokom... »

Lidl pokreće prodaju automobila - u Nemačkoj je već realnost

Auto blog pre 11 dana
Poznati trgovinski lanac vidi novu priliku u prodaji automobila. U Nemačkoj je pokrenuo pilot projekat operativnog lizinga, ponuda je ograničena, a cena privlačna. Prvi automobil koji u svojoj ponudi nudi Lidl, jeste Fiat 500, koji pokreće atmosferski motor zapremine 1.2 litra, a opremljen je... »

Lidl pokreće prodaju automobila - u Nemačkoj je već realnost!

Auto magazin pre 11 dana
Poznati trgovinski lanac vidi novu priliku u prodaji automobila. U Nemačkoj je pokrenuo pilot projekat operativnog lizinga, ponuda je ograničena, a cena privlačna... Prvi automobil koji u svojoj ponudi nudi Lidl, jeste Fiat 500, koji pokreće atmosferski motor zapremine 1.2 litra, a opremljen je... »

©2019 Netmark d.o.o.