Lidl

Počeo da radi autobus za vakcinaciju

Kragujevačke pre 1 dan
U Kragujevcu je od subote počela vakcinacija u mobilnom vakcinalnom punktu, odnosno autobusu koji će svakodnevno menjati lokacije. Građani koji su želeli da se vakcinišu mogli su to juče da urade u autobusu koji je bio parkiran između "Lidla" i… »

Počeo da radi autobus za vakcinaciju

Ritam grada Kg pre 1 dan
U Kragujevcu je od subote počela vakcinacija u mobilnom vakcinalnom punktu, odnosno autobusu koji će svakodnevno menjati lokacije. Građani koji su želeli da se vakcinišu mogli su to juče da urade u autobusu koji je bio parkiran između “Lidla” i… »

U subotu na počeo sa radom autobus za vakcinaciju u Kragujevcu

Glas Šumadije pre 1 dan
Imunizacija stiže i na točkovima. Svi oni građani koji nisu imali vremena da se vakcinišu sada mogu tu da urade ne samo u hodu već i u vožnji. Figurativno. Na parkingu između tržnih centar „Lidl” i „Rode” juče u subotu, 19. juna je počeo… »

Počela vakcinacija u mobilnom vacinalnom punktu – autobusu

Veliki park pre 2 dana
U Kragujevcu je danas počela vakcinacija u mobilnom vakcinalnom punktu, odnosno autobusu koji će svakodnevno menjati lokacije. Građani koji su želeli da se vakcinišu danas prepodne mogli su to da urade u autobusu koji je bio parkiran na parkingu… »

Počela imunizacija u autobusu - Evo koje će lokacije obilaziti pokretni vakcinalni punkt (FOTO)

InfoKG pre 2 dana
U Kragujevcu je danas počela imunizacija protiv COVID-a 19 u mobilnom vakcinalnom punktu, autobusu koji će svakodnevno menjati lokacije. Ovog prepodneva bio je na parkingu između Lidla i Rode. Pokretni vakcinalni punkt obilaziće različite delove… »

Vakcinacija u Kragujevcu od danas i u mobilnom autobusu

Alo pre 2 dana
Vakcinacija u Kragujevcu od danas i u mobilnom autobusu. Vakcinalni punkt u mobilnom autobusu danas u 10 sati počeo je da radi u Kragujevcu u naselju Bubanj, ispred “Lidla”. U Štabu za vanredne situacije grada Kragujevca smatraju da bi na ovaj… »

U Kragujevcu vakcinacija i u mobilnom autobusu

Pressek pre 2 dana
Od subote, 19. juna, u Kragujevcu će se vakcinacija obavljati i u brendiranom autobusu. Svi zainteresovani Kragujevčani, bez prethodne prijave preko portala e-Uprava, moći će da se vakcinišu u mobilnom autobusu. Na raspolaganju su vakcine Sinofarm i… »

Počinje vakcinacija i u autobusu

Kragujevačke pre 3 dana
Kako bi se vakcinisao što veći deo stanovništva, posebno mladi od 18 do 30 godina, Štab za vanredne situacije grada Kragujevca, u saradnji sa Domom zdravlja Kragujevac, JKP „Šumadija“ i donatorom „Ariva“ organizovao je i pripremio pokretni… »

Počinje vakcinacija i u specijalnom autobusu

Ritam grada Kg pre 3 dana
Kako bi se vakcinisalo što veći deo stanovništva, posebno mladi od 18 do 30 godina, Štab za vanredne situacije grada Kragujevca, u saradnji sa Domom zdravlja Kragujevac, JKP „Šumadija“ i donatorom „Ariva“ organizovao je i pripremio pokretni… »

Vakcinacija u Kragujevcu i u mobilnom autobusu

InfoKG pre 3 dana
U cilju postizanja potpune imunizacije naročito mladih, od 18 do 30 godina, Štab za vanredne situacije grada Kragujevca u saradnji sa Domom zdravlja Kragujevac, JKP „Šumadija“ i donatorom „Ariva“ organizovao je i pripremio pokretni vakcinalni… »

Vesti dana »