Ljubovija

Teška tužba uglednog reumatologa: Dr Mitrović po penzionisanju, lečio pacijente bez dinara, ali je morao da "presavije…

Večernje novosti pre 6 sati
DOKTOR Čedomir Mitrović, reumatolog u Opštoj bolnici u Loznici, jedini za područje grada Loznice, ali i opština Krupanj, LJubovija i Mali Zvornik, devet meseci je, kako kaže, besplatno, posle penzionisanja, lečio pacijente, a od ustanove nije dobio… »

Ludi tiket, nedelja, 312.377 dinara: Samo neka se tresu mreže

Mozzart sport pre 18 sati
Akcenat na igri UG3+. U danu kada su se igrale velike utakmice širom Starog kontinenta (Engleska, Italija, Nemačka, Francuska), naš kladilac iz Ljubovije se odlučio, ipak, za manje poznate događaje i nije pogrešio. Izbor je pao na golove. Greške… »

Međuopštinska saradnja na nivou sliva – izazovi, nove mogućnosti i rješenja

Sandžak press pre 1 dan
U opštini Krupanj održan je sastanak na temu „Međuopštinska saradnja na nivou sliva-izazovi, nove mogućnosti i rješenja“. Sastanku su prisustvovali predsjednici opština Ljubovija, Mali Zvornik, Osečina, Bajina Bašta, Sjenica, Prijepolje… »

Akcija policije u Podrinju, nakon ubistva na autobuskoj stanici: Nađeno 70 migranata

Telegraf pre 4 dana
Biće prebačeni u Preševo. Policija je na više lokacija u Loznici, Banji Koviljači i Ljuboviji pronašla 70 migranata, stranih državaljana bez dokumenata, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu. Migranti su sa dva autobusa prevezeni u… »

Pronađeno 70 migranata u Podrinju

Politika pre 3 dana
LOZNICA – Policija je na više lokacija u Loznici, Banji Koviljači i Ljuboviji pronašla 70 migranata, stranih državaljana bez dokumenata, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu. Migranti su sa dva autobusa prevezeni u Prihvatni centar u… »

Pronađeno 70 ilegalnih migranata u Podrinju

Nova pre 3 dana
Policija je u saradnji sa Žandarmerijom pronašla 70 ilegalnih migranata, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Migranti su pronađeni na više lokacija u Loznici, Banji Koviljači i Ljuboviji. Migranti su sa dva autobusa prevezeni u… »

Pronađeno 70 ilegalnih migranata u Podrinju

Nova pre 3 dana
Policija je na više lokacija u Loznici, Banji Koviljači i Ljuboviji pronašla 70 migranata, stranih državaljana bez dokumenata, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu. Migranti su sa dva autobusa prevezeni u Prihvatni centar u Preševu, gde će… »

Desetine ilegalnih migranata u srpskim gradovima: Autobusima ih prevozili u Prihvatni centar u Preševu

Srbija danas pre 3 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici i Ljuboviji, u saradnji sa Žandarmerijom, zatekli su jutros u akciji pronalaženja iregularnih migranata. U pitanju je 70 stranih državljana bez dokumenata na više lokacija u Loznici, Banji… »

"Pucali" na drinu! Policija u LJuboviji pronašla tridesetak ilegalnih migranata (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
LJUBOVIJSKI policajci su, u dve odvojene akcije pronašli tridesetak ilegalnih migrana, koji su stigli u ovaj deo Srbije, kako bi otišli, preko Drine, u BiH, a onda gledali kako da se „dokopaju“ Hrvastke na putu neke od većih zemalja EU, što je… »

Pronađeno 70 migranata u Podrinju

RTV pre 3 dana
BANJA KOVILJAČA - Policija je na više lokacija u Loznici, Banji Koviljači i Ljuboviji pronašla 70 migranata, stranih državaljana bez dokumenata, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu. Migranti su sa dva autobusa prevezeni u Prihvatni centar… »

Vesti dana »