Ljubovija - vesti

Rekorder zvezde po broju odigranih mečeva: Branko Lazić za Blicsport: Sad sam prvi put podlegao atmosferi

Blic sport pre 10 dana
Osećam se kao predvodnik ove ekipe, potpuno sam u službi tima i voleo bih posle svih pehara koje sam osvojio u crveno-belom dresu da uzmem i titulu Evrolige - istakao je kapiten šampiona.
Odzvanjalo je dvoranom “Aleksandar Nikolić” u ponedeljak uveče “Branko kapiten, jedan je Branko kapiten!” Publika koja je došla da bodri Crvenu zvezdu protiv Zadra pozdravila je svog omiljenog „deliju“, momka rođenog 1989. u... »

TO Ljubovija okončala i finalne pripreme za sajam turizma

Glas Zapadne Srbije pre 10 dana
Ljubovija - Sve je spremno za predstavljanje turističke ponude opštine Ljubovija na četvrtom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara. „U saradnji sa svim našim turističkim subjektima, destilerijama, udruženjem žena „Vila“ predstavićemo sve ono u čemu turisti mogu uživati... »

Podneta krivična prijava protiv maloletnika koji su lomili nadgrobne spomenike u Šapcu

Blic pre 15 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu rasvetlili su krivično delo povreda groba i po nalogu nadležnog tužilaštva podneli krivičnu prijavu protiv četvorice sedamnaestogodišnjaka, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili to delo.
Oni se terete da su krajem januara, na seoskom groblju u okolini Ljubovije, upotrebom sile oštetili i polomili više nadgrobnih spomenika, mermernih ploča i drvenih krstova sa grobova. Protiv njih i još dvoje njihovih vršnjaka... »

Šok u Šapcu: Prijava protiv 4 maloletnika zbog skrnavljenja grobova

Kurir pre 15 dana
B92: Grupa maloletnika lomila nadgrobne spomenike
ŠABAC - Šabačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv četvorice 17-godišnjaka zbog toga što su na lokalnom groblju oštetili i polomili više nadgrobnih spomenika. Kako se navodi u saopštenju, oni su krajem januara na seoskom groblju u okolini Ljubovije, oštetili i polomili više nadgrobnih... »

Maloletnici lomili spomenike na groblju kod Ljubovije

N1 Info pre 15 dana
Šabačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv četvorice sedamnaestogodišnjaka zbog toga što su na lokalnom groblju oštetili i polomili više nadgrobnih spomenika.
Kako se navodi u saopštenju, oni su krajem januara na seoskom groblju u okolini Ljubovije, oštetili i polomili više nadgrobnih spomenika, mermernih ploča i drvenih krstova sa grobova. Protiv njih i još dvoje njihovih vršnjaka... »

Mile sve volove sad "obuva" besplatno

Glas Zapadne Srbije pre 17 dana
Ljubovija - Milisav Jovanović, iz sela Postenja kod Ljubovije, najbolji svedok da se stočarska slika u Azbukovici promenila. Sad je i najstariji i najmlađi potkivač u kraju, ali mu se broj mušterija poslednjih godina sveo na "tri para" U selima Azbukovice, gde do pre samo nekoliko decenija skoro da... »

Mile sve volove sad "obuva" besplatno

Večernje novosti pre 18 dana
Milisav Jovanović, iz sela Postenja kod Ljubovije, najbolji svedok da se stočarska slika u Azbukovici promenila. Sad je i najstariji i najmlađi potkivač u kraju, ali mu se broj mušterija poslednjih godina sveo na "tri para"
U SELIMA Azbukovice, gde do pre samo nekoliko decenija skoro da nije bilo kuće koja nije imala po par volova, ovih tromih i snažnih životinja ostalo je tek toliko da se mogu izbrojati na prste jedne ruke! O tome nam svedoče... »

Prelepo selo kod Ljubovije se prepolovilo: Mladi masovno napuštaju rodno mesto, evo šta je najveći problem

Telegraf pre 18 dana
Prvu kuću u Orovičkoj Planini od asfalta deli dvanaest kilometara makadama kroz kanjon Ljuboviđe
Od stotinu kuća, koliko ih je nekad bilo u Orovičkoj Planini kod Ljubovije, u poslednjih nekoliko godina broj stanovnika se prepolovio. U selu i dalje ima mladih i dece ali, zbog loših puteva i elektro-mreže, ljudi i dalje... »

©2018 Netmark d.o.o.