Ljubovija

Unapređenje kvaliteta života građana: Regionalnom centru za upravljanje otpadom u Ubu, pridružile se još četiri lokalne…

Večernje novosti pre 1 dan
ČETIRI lokalne samouprave - Loznica, Krupanj, Ljubovija i Mali Zvornik, danas su se pridružile Regionalnom centru za upravljanje otpadom „Eko – Tamnava“ d.o.o. Ub, što znači da će se u ovom centru, kad bude izgrađen, zbrinjavati otpad na… »

Mnogo smo se mučili bez normalnog puta, teško se živelo: Meštani Ljubovije dobili novi most na Krupinskoj reci i…

RINA pre 2 dana
Mnogo smo se mučili bez normalnog puta, teško se živelo: Meštani Ljubovije dobili novi most na Krupinskoj reci i asfaltirani put, rešeni veliki problemi na teritoriji opštine na zapadu Srbije (FOTO) Ljubovija - Na teritoriji opštine Ljubovija… »

Nova mehanizacija za JP Ljubovija

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Ljubovija - Javno preduzeće „Ljubovija“ bilo je partner u sprovođenju projekta Evropske unije Unapređenje javne infrastrukture u podstandardnim seoskim naseljima u Ljuboviji. U okviru ovog projekta JP nabavilo je traktor marke Belarus, kao i dve… »

Do novog kuka i kolena brže u Šapcu, operisano 11 pacijenata sa Banjice: "Nije mi bilo bitno gde, bolelo me"

Telegraf pre 4 dana
Do kraja godine će još 12 pacijenata na ovaj način rešiti svoj zdravstveni problem. Od kako je u junu počelo sprovođenje programa Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja i Ministarstva zdravlja, pacijenti koji godinama čekaju operacije kuka i… »

Evakuisali učenike: Požar u srednjoj školi u LJuboviji, brzom intervencijom izbegnuta tragedija

Večernje novosti pre 13 dana
PRIPDNICI PS Ljubovija, Vatrogasno spasilačke jedinice i EDBa poslovnica Ljubovija blagovremenom intervencijom sprečili su eventualnu opasnost po decu i zaposlene, kao i štetu na Srednjoj školi "Vuk Karadžić" u Ljuboviji. Foto: V. Mitrić Danas oko… »

Svečano u Ljuboviji: Program za Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave (foto)

Večernje novosti pre 19 dana
U Ljuboviji je danas bilo baš svečano. Foto: V. M. Danas je u dvorištu Osnovne škole „Petar Vragolić“ u Ljuboviji obeležen „Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“, dan kada je 1918. godine probijen Solunski front. Ovaj… »

„Na drinske obale dvije, jedno se kolo vije” u subotu u Bajinoj Bašti

Glas Zapadne Srbije pre 19 dana
Bajina Bašta - Pod pokroviteljstvom Opštine Bajina Bašta, KUD „Jelek” iz Bajine Bašte organizuje Regionalni festival folklora „Na drinske obale dvije, jedno se kolo vije”. Koncert će se održati na terenima SC „Braća Milutinović”, u… »

Boriša Simanić – Heroj iz Ljubovije

Vesti online pre 25 dana
Odavno je poznato da vrhunski sport nosi razne opasnosti i da može naštetiti zdravlju. Povrede su uvek moguće, često nezgodan doskok ili sudar mogu da odvoje sportistu na duže vreme od terena ili da mu ugroze karijeru. Ipak, ono što se desilo… »

Miholjski susreti Najbolje slika i pesma o selu

Alo pre 25 dana
Na Miholjskim susretima sela, manifestaciji koju su osmislili ministar Milan Krkobabić i pisac Ljubivoje Ršumović, izabrane su najbolja fotografija i najbolja pesma koje oslikavaju život na selu. Autentičnost seoskog života aparatom je najbolje… »

Boriša je dao bubreg za Srbiju, Srbija mu to neće zaboraviti

Blic pre 29 dana
Boriša Simanić je dao bubreg za Srbiju, a njegovi saigrači, stručni štab na čelu sa Svetislavom Pešićem i navijači, danas pre, za vreme i nakon meča sa Litvanijom, nisu to zaboravili. Šok, neverica i tuga mešali su se i menjali na licima svih… »

Vesti dana »