Ljubovija - vesti

Drinska regata u Ljuboviji: Najveća žurka na vodi

Pravda pre 1 dan
Proteklog vikenda je u Ljuboviji održana još jedna Drinska regata, 18. po redu. Dobrog provoda i druženja nije manjkalo, a ovogodišnju zabavu na čamcima posetilo je skoro 15 000 ljudi!
Drinska regata u Ljuboviji ima tradiciju od skoro dve decenije. Pioniri i začetnici ove manifestacije spustili su se prvi put niz Drinu u julu 2001. godine, a spust je tada imao lokalni karakter i brojao je svega nekolicinu... »

Drinska regata: Karneval na vodi

Večernje novosti pre 3 dana
Održana 18. "Drinska regata", od Rogačice do Ljubovije. Uživali ljubitelji Drine iz cele zemlje, RS i inostranstva
HVALA vam što čuvate, negujete, oplemenjujete i razvijate "Drinsku regatu", koja je postala, u istinskom smislu, srpski brend, rekao je, juče, na priobalju Drine, u selu Rogačica, kod Bajine Bašte, Zoran Đorđević, ministar za rad... »

Drinska regata okupila oko 15 hiljada ljudi

RTS pre 3 dana
RTS: Drinska regata okupila oko 15 hiljada ljudi
Reka Drina bila je mesto okupljanja ljudi iz svih krajeva naše zemlje, regiona, ali i celog sveta. Najduža regata na Balkanu, Drinska regata od Rogačice do Ljubovije i ove godine oborila je sve rekorde posećenosti.
Na jednoj od najvećih manifestacija na vodi, na hiljadu čamaca, od jutra do večeri sviralo se, pevalo i uživalo u plovidbi. "Veselili smo se na prvom mestu, jeli, pili, družili se sa narodom. Mi smo ovde već evo deset-jedanaest... »

Na Drinskoj regati u Ljuboviji 10.000 učesnika

Blic pre 3 dana
U Ljuboviji je danas održana 18. Drinska regata, u kojoj je učestvovalo više od 10.000 učesnika iz zemlje, regiona i sveta, saopštili su Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija. Regata je počela u 10 sati spustom više od 1.000 plovila, a plovni put je organizovan putanjom duž reke... »

Na Drinskoj regati u Ljuboviji preko 10.000 učesnika

RTV pre 3 dana
RTV: Na Drinskoj regati u Ljuboviji preko 10.000 učesnika
LJUBOVIJA - U Ljuboviji je danas održana 18. Drinska regata, a na njoj je bilo više od 10.000 učesnika iz zemlje, regiona i sveta, saopštili su Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija.
Regata je počela u 10 sati spustom više od 1.000 plovila, a plovni put je organizovan putanjom duž reke Drine, počev od Rogačice do Ljubovije. Pravo učešća u regati imali su svi građani sa registrovanim gumenim plovilima. "Srećni... »

Na Drinskoj regati u Ljuboviji 10.000 učesnika

Blic pre 3 dana
U Ljuboviji je danas održana 18. Drinska regata, u kojoj je učestvovalo više od 10.000 učesnika iz zemlje, regiona i sveta, saopštili su Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija. Regata je počela u 10 sati spustom više od 1.000 plovila, a plovni put je organizovan putanjom duž reke... »

Ludi tiket (-), petak, 822.912 dinara: Pa zar niste mogli makar jedan?

Mozzart sport pre 4 dana
Beitar srušio sjajan tiket
Bila je prva na tiketu , pa bol nije toliki... Ali kada se na kraju sve sagleda, vidi se kakvi štetu je kaldiocu iz Ljubovije napravio izraelski Beitar. Na uloženih 500 dinara dobitak je bio 587.794 dinara. A kada se dodao i MOZZART Bonus ukupna suma je na kraju... »

Još dva dana do početka 18. Drinske regate

Danas pre 5 dana
Najmasovnija manifestacija na vodi i ove godine tradicionalno će se održati 14. jula, na kojoj se očekuje dolazak više od 10.000 domaćih i inostranih učesnika i preko 1.000 pneumatskih vozila, a čiji su organizatori Opština Ljubovija i Turistička organizacija Ljubovija.
„Celodnevno uživanje u čarima plovidbe Drinom, nezaboravan provod uz plutajući orkestar i mirisi domaće kuhinje, samo su neke od stvari koje očekuju posetioce ovogodišnje regate“, istakla je Slađana Grujičić, direktorka... »

Tragedija kod Bajine Bašte: Mladić (26) poginuo u žestokom sudaru traktora i motora

Telegraf pre 7 dana
U sudaru traktora i motocikla na putu Bajina Bašta - Ljubovija, poginula je jedna osoba
U selu Bačevci, na putu Bajina Bašta - Ljubovija, sudarili su se motocikl i traktor, a jedna osoba je izgubila život. Nišava odnela još jednu žrtvu: Pronađen leš kod Medoševca, gosti kafića ga videli kako pluta U Domu zdravlja... »

Tragedija u Srbiji: Mladić (26) poginuo u žestokom sudaru traktora i motora

iKragujevac pre 7 dana
U selu Bačevci, na putu Bajina Bašta - Ljubovija, sudarili su se motocikl i traktor, a jedna osoba je izgubila život.
U Domu zdravlja Bajina Bašta umro je motociklista Milomir Petrovic(26). Policija je obavila... »

Senzacija litvanaca: Suduva izbacila APOEL

Večernje novosti  pre 5 sati  još 4 povezane

Popravka obaloutvrda Save i Drine

Večernje novosti  pre 6 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.