Loto - vesti

Čega se dobitnici sedmice najviše boje kada shvate da su osvojili glavni dobitak!

Alo pre 2 sata
Alo: Čega se dobitnici sedmice najviše boje kada shvate da su osvojili glavni dobitak!
Ljudi koji na lotou osvoje milione sve do isplate novca na račun skoro panično čuvaju dobitni listić i stalno proveravaju da li je kod njih. Po hiljadu puta pitaju da li će neko saznati da su se obogatili
Najveći strah svakog dobitnika sedmice na lotou jeste da do uplate novca ne izgubi srećni tiket koji mu je doneo milione, kažu za Informer u Lutriji Srbije! Svaki loto milioner , i to radi sve do trenutka dok zlata vredan papir... »

Za jedinu poznatu srpsku loto milionerku pričalo se da je bila u pritvoru i da se razvela: Niko ne zna da i dalje dobija, a ovo je njena poruka (foto)

Telegraf pre 14 sati
Ipak, za naš portal poručuje da sreća nije u novcu
Irena Matejić (43) iz Mladenovca jedina je dobitnica sedmice na Loto-u za koju se u Srbiji zna. Ono što je pak manje poznato je da ova žena i danas igra Loto, a što je još neverovatnije, i dalje pogađa dobitne kombinacije! Irena je, podsetimo, 2011. godine osvojila... »

Od danas više ne radim! Euforija oko loto milionera se ne stišava, Subotičani kuju teorije zavere i maštaju

Blic pre 1 dan
Rekordni "loto" dobitak osvojio je neko iz Subotice, a mnogi sugrađani "loto-milionera", a verovatno i ostali građani Srbije, maštaju o tome šta bi oni uradili da imaju više od 570 miliona dinara. Na severu Bačke "loto" je glavna tema od kada je izvučena sedmica, a lokalni sajtovi preplavljeni su... »

Loto sedmica je "aut", juri se Loto+ od 940.000€

Mondo pre 1 dan
Loto se vratio na staro. Najpopularniju nagradna igra Lutrije Srbije sada, posle izvlačenja rekordne "sedmice", ponovo igraju samo oni pravi "loto igrači". Šest i po miliona evra je našlo vlasnika, a sada se jurila "Loto+" premija.
Foto: MONDO/Mladen Nikolić, Mario Milojević - ilustracija Srbija je u prošli utorak dobila rekordnog "loto milionera", euforija je splasla, i sada su se u petom kolu ove godine igrači mogli nadati "samo" miliončetu u "Loto+"... »

Ko je u Subotici dobio šest miliona evra

Politika pre 2 dana
Dobitni loto listić uplaćen u malom kiosku na pijaci u naselju Makova sedmica
Subotica – Kada je u utorak uveče nakon poslednje kuglice potvrđeno da je izvučen dobitnik šest miliona evra, u tom trenutku nekome u Subotici srce je zalupalo brže. Po gradu je, odmah, u svim razgovorima, glavna tema postao... »

Subotičani: Loto milioner je neko iz našeg komšiluka

Večernje novosti pre 2 dana
"Novosti" u Subotici sa prodavačicama u kiosku gde je uplaćen tiket koji je doneo rekordnu premiju od 6.000.000 evra. Magdolna Berec: Ne mogu ni da naslutim ko bi to mogao da bude, ali volela bih da mu lično čestitam
POSLE tačno godinu dana, preksinoć je konačno izvučena sedmica na "Lotu", a magična kombinacija, vredna rekordnih šest miliona evra, nalazi se na listiću koji je "popunjen" u Subotici. Srećni dobitnik najveće premije u Srbiji,... »

Komšije zagledaju i osluškuju da li neko slavi 6 miliona: Sve zanima ko je loto dobitnik iz Subotice, trafika pod budnim okom meštana

Telegraf pre 3 dana
Nadaju se da se neko iz ovog siromašnog kraja usrećio najvećim dobitkom u istoriji
Rekordnu loto sedmicu vrednu 6.050.000 evra najverovatnije je dobio meštanin Železničkog naselja siromašne četvrti na periferiji Subotice. U ovom kraju u kom još uvek dosta kuća nema ni kanalizaciju, ni vodu, od utorka uveče svi... »

Izvučena dugo očekivana „sedmica“: "Loto" milioni idu u Suboticu

Večernje novosti pre 4 dana
Najveća premija u istoriji Državne lutrije Srbije vredna 6.050.000 evra. Srećni dobitnik "sedmice" je na svom tiketu uplatio 10 kombinacija vrednih 800 dinara
Sedmica na "Lotu" vredna 6.050.000 evra, najveća u istoriji Državne lutrije Srbije, izvučena je sinoć u Subotici. Dobitnu kombinaciju koju su činili brojevi 1, 3, 7, 10, 19, 20 i 30 srećni Subotičanin uplatio je u trafici u malom... »

Loto:Izvučena sedmica od 6 miliona evra

Studio B pre 4 dana
U 4. kolu igre na sreću Loto, izvučena je sedmica vredna 6.050.000 evra, i to je ujedno i najveća premija izvučena u istoriji Državne lutrije Srbije.
U saopštenju Državne lutrije Srbije navodi se da je dobirni listić uplaćen 15. januara u Subotici, a dobitnik je uplatio 10 loto kombinacija u vrednosti od 800 dinara. Srećnu kombinaciju čine brojevi 1, 3, 7, 10, 19, 20 i 30.... »

Preturao je po starim kesama u kolima i našao loto tiket: Proverio je kombinaciju na internetu, a onda se njegov život promenio

Kurir pre 4 dana
Australijanac iz Novog Južnog Velsa postao je milioner nakon što je čisteći svoj auto pronašao loto tiket, star godinu dana.
Stariji muškarac, koji je želeo da ostane anoniman, zaboravio je da je kupio tiket još u januaru prošle godine. Kada ga je pronašao, proverio je brojeve na internetu i shvatio da je osvojio više od milion dolara (980.000 evra).... »

©2018 Netmark d.o.o.