Loto - vesti

Ako vaš partner ima ovu aplikaciju u telefonu - možda je gej

Telegraf pre 1 dan
U svetu društvenih mreža i aplikacija na ceni su one koje omogućavaju ljudima da “kliknu” jedni na druge
Nekada se “klik” vezivao za onaj poseban osećaj koji imate u stomaku kada nekoga upoznate i dopadne vam se toliko da želite da budete s njim. Danas stvari stoje drugačije. Način na koji vas muškarac grli otkriva da li ste... »

Ovo su milioneri iz Beograda: Uboli dobitnu kombinaciju i uradili dve potpuno različite stvari!

BK TV pre 2 dana
Čudna sudbina srećnih dobitnika! Mada je teško prognozirati da li će neko i kada postati loto dobitnik, vrlo lako se za ove srećnike može reći da žive pod parolom "Sledeće godine, u ovo vreme, bićemo milioneri!" Nakon što ih je pogodio ZEMLJOTRES, najjači u poslednjih 100 godina, usledio je redak... »

Suzana mančić ne da svoje: Odbila da proda stan za 150.000 evra!

Kurir pre 2 dana
Voditeljka nijedne sekunde nije razmišljala o toj primamljivoj ponudi jer za nju ne postoji novac za koji bi prodala svoju nekretninu u Kneza Miloša. Bar ne zasad. Najpoznatija „loto“ devojka je inače više puta bila u prilici da promeni adresu stanovanja, ali nije pristajala. Kurir.rs, Foto:... »

(Video) Incident na britanskoj televiziji: Besni rvač napao loto milonerku! Ono što joj je uradio je za svaku osudu

Kurir pre 3 dana
Profesionalni rvač, koji nastupa pod imenom "Lavlje srce" pokazao je svoju 'muškost' tako što je fizički nasrnuo na jednu ženu. Povređena muška sujeta dovela je do toga da rvač u trenutku nemoći da argumentima odbrusi lepoj plavuši, potegne čašu vode i ispoliva je! kurir.rs / kurir sport foto:... »

Razmažena loto milionerka smuvala fudbalera!

Mondo pre 6 dana
Klinka koja je svojevremeno pretila da će tužiti Lutriju jer joj je "uništila život kada je ovojila glavnu premiju" konačno srećna.
Džejn Park je najmlađa osoba u Velikoj Britaniji koja je dobila glavnu premiju na igri na sreću i ujedno jedna od najomraženijih klinki koja je kukala na sva usta kada je dobila "milionče". Razlog zašto je kukala čak i Jutarnjem... »

(Ne)jasna pravila igre

RTS pre 10 dana
RTS: (Ne)jasna pravila igre
Kada je Nišlija Radan Ilić pre nekoliko dana, uoči novog kola igre na sreću Loto uplatio u Nišu dva tiketa, nije ni slutio da će umesto razonode, dobiti glavobolju, jer, kako tvrdi, i danas pokušava da utvdi da li je kao igrač oštećen ili ne. Kaže da će tužilaštvu podneti krivične prijave iako u Državnoj lutriji Srbije kažu da zabune nema i da su pravila igre jasna.
Na dva listića lotoa koja su po serijskim brojevima kupljeni jedan za drugim, Ilić je igrao sve igre, ali mu je samo Loto Džoker, kako ističe, izazvao sumnju u ispravnost igre. Na jednom je uplatio 50 kombinacija, na drugom... »

Nameštaljka u Irskoj: Šta ste rekli, koji je to broj izvučen?

B92 pre 11 dana
B92: Nameštaljka u Irskoj: Šta ste rekli, koji je to broj izvučen?
Pogledajte kako je izgledalo poslednje izvlačenje u igri na sreću u Irskoj.
Naime, loto izvlačenje u Irskoj prošlog vikenda svakako će ući u istoriju. U bubnju se nalazila loptica koja je imala „krizu identiteta“, pa se nije znalo da li je u pitanju broj 33 ili 38. Pogledajte i... »

Loto prevara veka? Dobro pogledajte kuglicu 38, šokiraćete se (video)

Blic pre 13 dana
Izvlačenje Lotoa u Irskoj proteklog vikenda postalo je glavna tema u toj zemlji.
Bili posvećeni igranju lotoa ili ga smatrali gubljenjem vremena, složićete se kako je svaki ispad na ovim izvlačenjima i više nego zanimljiv, jer svaka eventualna greška sa sobom vuče i niz kontroverznih pitanja, a reč o kojoj se... »

(Video) Otkrivena loto prevara veka: Dobro pogledajte kuglicu 38! Šok!

Kurir pre 13 dana
Izvlačenje Lotoa u Irskoj proteklog vikenda postalo je glavna tema u toj zemlji. Bili posvećeni igranju lotoa ili ga smatrali gubljenjem vremena, složićete se kako je svaki ispad na ovim izvlačenjima i više nego zanimljiv, jer svaka eventualna greška sa sobom vuče i niz kontroverznih pitanja, a reč... »

Ovo je najveća Loto prevara na svetu! (VIDEO)

Alo pre 13 dana
Alo: Ovo je najveća Loto prevara na svetu! (VIDEO)
Izvlačenje Lotoa u Irskoj proteklog vikenda postalo je top tema u toj zemlji.
Zabava za milione ljudi i nada da će dobiti novac, proglašena je prevarom veka. Razlog je jednostavan - u bubnju se nalazila loptica koja ima dva broja, 33 i 38. Dakle, na jednoj strani loptice piše 33, a na drugoj 38. Gledaoci... »

©2017 Netmark d.o.o.