Lučani

Požari lokalizovani, bilo i eksplozija tokom intervencije u Dobrosinu

Bujanovačke pre 3 sata
Bujanovac, 22. avgust 2019. Požari na područjima bujanovačkih sela Dobrosin, Končulj i Lučane lokalizovani su u sredu uveče, nakon rizične, ali neophodne intervencije vatrogasaca na opasnom terenu prepunom zaostalih eksplozivnih naprava, od kojih… »

Voždovac predstavio novog fudbalera sa zavidnim iskustvom!

Alo pre 3 sata
Priliku da vide novo pojačanje na delu navijači Voždovca će imati već ove subote od 20 časova! * Ulaznice za ovaj meč se neće naplaćivati * Zmajevima u goste dolazi ekipa Mladosti iz Lučana * Svi posetiocu mogu na dan utakmice preuzeti besplatne… »

Bojan Nikolić sudi Napretku, Kruševljani ga se nerado sećaju

Sportski žurnal pre 6 sati
Kad Napretkovi navijači čuju da sudi Bojan Nikolić, prvi komentar je „masakr u najavi”! U nekoliko navrata Bojan Nikolić je teško oštetio Kruševljane, najviše u Lučanima, protiv Mladosti, pre dve godine, kada je direktno „skrojio“ poredak… »

CRTA: Institucije nespremne da štite slobodne izbore

Novi magazin pre 1 dan
Odluku Posebnog odeljenja Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu da odbaci krivičnu prijavu, koju je CRTA povodom nepravilnosti uočenih na dan lokalnih izbora u Lučanima podnela protiv NN izvršioca iz opštinske uprave Šida, ta organizacija vidi kao… »

Požar u okolini Bujanovca: Tri dana gori šuma

Večernje novosti pre 1 dan
Na sreću, vatra za sada ne ugrožava domaćinstva pomenutih sela. Požar je registrovan na nekoliko lokacija ali je situacija najozbiljnija u okolini Dobrosina – kaže Aslani. BUJANOVAC – U atarima sela Dobrosin, Končulj i Lučane već tri dana gori… »

Drama na jugu Srbije: Vatrena stihija besni već tri dana, a vatrogasci ne mogu da intervenišu zbog zaostalih mina

Blic pre 1 dan
Već tri dana u atarima sela Dobrosin, Končulj i Lučane gori šuma, dok su vatrogasne jedinice sprečene da intervenišu zbog opasnog terena prepunog zaostalih mina, potvrdio je Bujanovačkim Ali Aslani iz Štaba za vanredne situacije opštine… »

Uručena novčana pomoć poplavljenim porodicama iz Đeraća

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Lučani - Ponovo je srpska dijaspora pokazala da je uz svoj narod u teškim trenucima! Stanko Rakić, sveštenik u Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Štutgartu, uručio je danas novčanu pomoć za šest porodica iz Đeraća koje su pretrpele velike štete u… »

CRTA: Odbačena krivična prijava za zloupotrebu službenih vozila tokom izbora u Lučanima

Insajder pre 1 dan
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odbacilo je krivičnu prijavu organizacije CRTA protiv NN lica iz opštinske uprave Šid za krivično delo zloupotrebe službenog položaja na dan lokalnih izbora u Lučanima. Ta prijava je odbijena jer je „korisnik… »

CRTA: Institucije nespremne da štite slobodne izbore

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Odluku Posebnog odeljenja Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu da odbaci krivičnu prijavu, koju je CRTA povodom nepravilnosti uočenih na dan lokalnih izbora u Lučanima podnela protiv NN izvršioca iz opštinske uprave Šida, ta… »

Bravo ‘Zmajevi’: Društvene mreže otključale stadion Voždovca, besplatno na Lučane

Hot sport pre 1 dan
Nakon neviđene euforije koja se, zahvaljujući društvenim mrežama FK Voždovac, podigla pred meč sa Javorom, a zatim i kumovala većoj poseti na „Krovu“, čelnici kluba iz Zaplanjske ulice odlučili su da obraduju svoje navijače, simpatizere i… »

Vesti dana »

Raspuštena Skupština Kosova

Al Jazeera pre 2 satajoš 40 povezanih

Zvezda prodala El Fardu Bena?

Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih

Merkel: Nisam postavila rok za rešenje spora oko Bregzita

Novi magazin pre 3 satajoš 32 povezane