Luganjsk

Služba bezbednosti Ukrajine uhapsila dve osobe zbog planiranog ubsitva ukrajinskog ministra odbrane

Danas pre 1 dan
Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) saopštila je danas da je uhapsila dve osobe koje su radile za ruske obaveštajne službe radi ubistva ukrajinskog ministra odbrane i šefa vojne službe bezbednosti. Otkriven je plan ruske vojne obaveštajne službe da… »

Ukrajina uhapsila dvojicu pod sumnjom da su spremali diverzije i atentate

Politika pre 2 dana
KIJEV - Ukrajina je uhapsila dvojicu muškaraca koji su radili za ruske obaveštajne službe i koji su planirali da ubiju ukrajinskog ministra odbrane i šefa njene vojne obaveštajne agencije, saopštila je danas Ukrajinska služba unutrašnje… »

"U ratu smo sa neljudima": Pojavio se navodni snimak glave ukrajinskog zarobljenika nabijene na štapu

Blic pre 1 dan
Pojavili su se jezivi video snimak i fotografije na kojima se navodno vidi glava ukrajinskog ratnog zarobljenika nabijena na stub ispred kuće u istočnom ukrajinskom gradu Popasni, kojeg su ruske snage zauzele u maju i blizu je trenutne linije fronta u… »

Kijev: Uhapšeni ruski obaveštajci, sprečeni atentati na najviše vojne zvaničnike

N1 Info pre 1 dan
Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) saopštila je da je uhapsila dve osobe koje su radile za ruske obaveštajne službe radi ubistva ukrajinskog ministra odbrane i šefa vojne službe bezbednosti. Otkriven je plan ruske vojne obaveštajne službe da… »

“Velt”: “Vučić hoda po geostrateškom konopcu”

Vesti online pre 1 dan
Nemački mediji bavili su se uticajem rata u Ukrajini na Balkan, piše Dojče vele i navodi da ima mišljenja da se to može rešiti prijemom u EU, ali da je tu poseban problem princip jednoglasnosti. “Krim je deo Ukrajine, ne priznajemo republike… »

Ukrajinska kriza iz dana u dan: Konvoj četiri broda sa žitom krenuo iz Ukrajine

RTV pre 2 dana
KIJEV,MOSKVA - Sto šezdeset peti dan rata u Ukrajini. Žestoke borbe u regionu Donjecka. Severna Makedonija će isporučiti Ukrajini tenkove i avione, tvrdi viši pomoćnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak. Direktor Međunarodne agencije za… »

Granatirana LNR Jedan civil poginuio i više ranjenih u Alčevsku

Pravda pre 2 dana
Poginuo je jedan civil i još 19 ranjeno u ukrajinskom granatiranju grada Alčevska u samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici. Jedan poginuli i 19 ranjenih u ukrajinskom granatiranju LNR U ukrajinskom granatiranju grada Alčevska u samoproglašenoj… »

DW: Šta se događa s ruskim vojnicima koji ne žele da se bore?

Vesti online pre 2 dana
Ruski ugovorni vojnici sve češće odbijaju da učestvuju u “specijalnoj operaciji” u Ukrajini. Organizacije za zaštitu ljudskih prava tvrde da se ovi vojnici suočavaju sa nasiljem i mučenjem u zatvorima, piše Dojče vele. Boravak u bivšoj… »

Jedan poginuli i 19 ranjenih u ukrajinskom granatiranju LNR

Vesti online pre 2 dana
U ukrajinskom granatiranju grada Alčevska u samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici (LNR), poginuo je jedan civil, a još 19 je ranjeno, saopšteno je danas iz Zajedničkog centra za Kontrolu i koordinaciju prekida vatre. “U ukrajinskom… »

U ukrajinskom granatiranju samoproglašene Luganske Narodne Republike jedan poginuli i 19 ranjenih

RTV pre 2 dana
LUGANSK - U ukrajinskom granatiranju grada Alčevska u samoproglašenoj Luganskoj Narodnoj Republici (LNR), poginuo je jedan civil, a još 19 je ranjeno, saopšteno je danas iz Zajedničkog centra za Kontrolu i koordinaciju prekida vatre. "U ukrajinskom… »

Vesti dana »