Luna Đogani

Ponosna mama Luna Đogani pokazala kutak svoje bebe!

Svet plus pre 2 sata
Marko Miljković izveo je juče suprugu i ćerkicu Miu iz porodilišta, a sada je ponosna mama Luna Đogani pokazala kutak svoje bebe i kako je krevetac dizajniran posebno za njenu naslednicu. Luna Đogani je objavila fotografije malene Mie dok leži u… »

Jastuk sa njenim imenom, plišane igračke i sve je u roze boji: Evo kako izgleda bajkovit kutak za malu Miu - ćerku Lune i…

Blic pre 4 sati
Marko Miljković izveo je juče suprugu Lunu Đogani i ćerkicu Miu iz porodilišta, a sada je ponosna mama pokazala kako krevetac dizajniran posevno za njenu naslednicu. Luna je objavila fotografije malene Mie dok leži u krevecu, a Miljković i… »

Krevetac napravljen za nju, posteljina sa posvetom Ovako izgleda spavaću kutak male Mie, mama Luna napravila da izgleda kao iz…

Alo pre 4 sati
Marko Miljković izveo je juče suprugu Lunu Đogani i ćerkicu Miu iz porodilišta, a sada je ponosna mama pokazala kako krevetac dizajniran posevno za njenu naslednicu. Luna je objavila fotografije malene Mie dok leži u krevecu, a Miljković i… »

Bajkovit kutak za Luninu i Markovu princezu: Mia ima i personalizvani detalj u krevecu

Telegraf pre 1 dan
Lunina i Markova ćerka na sebi ima roze odelce i bezbrižno spava u svom krevecu. Marko Miljković, 19. juna, izveo je iz porodilišta suprugu Lunu Đogani i njihovu ćerkicu Miu, a sada je ponosna mama pokazala kako izgleda krevetac njene naslednice… »

Ovde mia spava Ponosna mama ne krije sreću i uzbuđenje, evo kako provodi vreme tek što je izašla iz porodilišta! (Foto)

Alo pre 14 sati
Luna Đogani 15. juna na svet je donela ćerku Miju, a danas je sa bebom izašla iz porodilišta. Luna Đogani 15. juna na svet je donela ćerku Miju, a danas je sa bebom izašla iz porodilišta. A sada je novopečena mama pokazala krevetac za mezimicu… »

Anabela Atijas objavila prvu fotografiju sa unukom Miom (FOTO)

Vesti online pre 16 sati
Pobednica druge sezone rijalitija “Zadruga” Luna Đogani 15. juna porodila se u GAK “Narodni front” i na svet donela svoje prvo dete – ćerku Miu. Lepa dvadesetpetogodišnjakinja danas je u pratnji supruga Marka Miljkovića napustila… »

Marko o komplikacijama pre luninog porođaja: Otkrio istinu o stanu koji kupuju i 30.000 € za koje se pisalo da su dobili

Mondo pre 16 sati
Prvi veliki intervju Marka Miljkovića nakon porođaja Lune Đogani - progovorio o danu porođaja, stanu, ali i novcu koji su navodno dobili od fanova! Prvi veliki intervju Marka Miljkovića nakon porođaja Lune Đogani - progovorio o danu porođaja… »

(Video) "došla mama kući": Raznežiće vas video, evo kako Luna provodi vreme nakon što je izašla iz porodilišta: On joj…

Blic pre 18 sati
Marko Miljković izveo je danas suprugu Lunu Đogani i ćerkicu Miu iz porodilišta. Novopečenu mamu, pored ostalih, dočekao je kod kuće i njen pas Loli. Đoganijeva se definitivno uželela svog ljubimca, pa se i poigrala sa njim, te video okačila na… »

Beba mia pomirila tatu i baku! Anabela u stanu kod Lune i zeta Marka Miljkovića (foto)

Mondo pre 18 sati
Ponosna baka Anabela došla da vidi unuku. Ponosna baka Anabela došla da vidi unuku. Luna Đogani porodila se 15. juna i na svet donela malenu devojčicu Miu, a danas 19. juna izašla je iz porodilišta. Po nju je došao suprug Marko Miljković, a majka… »

Anabela UPOZNALA unuku Miu! Ponosna baka poručila samo JEDNO!

Svet & Skandal pre 19 sati
Anabela upoznala unuku Miu! Luna Đogani danas je izašla iz porodilišta pa se sa mužem Markom i ćerkom Miom uputila u porodični dom gde su ih sa uzbuđenjem čekali ostali članovi porodice među kojima je bila i Lunina majka, Anabela Atijas. Anabela… »

Vesti dana »