MacBook Air

Pored novih iPhone telefona, Apple sprema još mnogo novih uređaja za jesen

Benchmark pre 3 dana
WWDC je došao i prošao je početkom juna, videli smo novi M2 procesor i novu generaciju MacBook Air računara, ali je veliki broj hardverskih noviteta izostao. Međutim, Apple itekako ima šta da predstavi publici ove godine, makar prema detaljima… »

Za sledeću godinu Apple planira 15-inčni MacBook Air

B92 pre 22 dana
Izvori Bloomberga tvrde da Apple planira da tokom proleća 2023. godine objavi 15-inčni MacBook Air. Kompanija bi takođe mogla da se vrati i na laptopove manjeg formata. Prema navodima, kompanija iz Kupertina sprema i 12-inčni laptop, koji bi mogao da… »

Da li je Epl zapravo izmislio konektor koji svi obožavamo? Malo ko zna da je tehnologija stara čak 40 godina!

Srbija danas pre 23 dana
Iako Apple drži patent na svoj MagSafe konektor, kompanija nije tvorac tehnologije. WWDC 2022 događaj je, za razliku od prethodnih godina, doneo novine koje su jednako zadovoljile i ljubitelje softvera, kao i ljubitelje hardvera. Utisak je da nas Apple… »

Apple predstavio M2 procesor i novi MacBook Air

Benchmark pre 25 dana
WWDC konferencija kompanije Apple prvenstveno je posvećena softveru, ali se tu tradicionalno provuku i neki veoma bitni i zanimljivi hardverski noviteti. To je bio slučaj i ovoga puta, a Apple je publici predstavio novi MacBook Air, kao i M2 procesorski… »

Apple najavio redizajnirani MacBook Air sa M2 čipom

PC Press pre 25 dana
Iako Apple-ov WWDC nije događaj na kom se tradicionalno najavljuje nekoliko hardverskih novina, ipak novi MacBook Air pojavio se na sceni tokom uvodnog izlaganja. Novi model za 2022. dizajniran je oko snažnijeg M2 procesora, a njegov dizajn je bliži… »

5 stvari koje ste možda propustili sa Appleove sinoćne konferencije

Nova pre 25 dana
Nije uobičajeno za Apple da predstavlja hardver na WWDC konferenciji za programere, međutim, ova godina je izuzetak. Apple je na sinoćnoj konferenciji pored osveženih iOS, iPad OS i macOS operativnih sistema, predstavio i novi M2 čip zajedno sa dva… »

Kompanija Apple predstavila unapređenu verziju MacBook Air laptopa

Biznis.rs pre 25 dana
Novi dizajn dobro poznatog računara. Kompanija Apple predstavila je izmenjenu verziju MacBook Air laptopa sa novim dizajnom, u drugačijim bojama i bržim M2 procesorom. Kada su u pitanju proizvodi tehnološkog giganta, ovo je jedna od najznačajnijih… »

iOS 16 ne donosi Always-On ekran, ali ubacuje UNDO opciju za poruke

Benchmark pre 25 dana
Pored MacBook Air prenosivih računara i M2 čipseta, Apple je publici predstavio i detalje vezane za novu verziju svog operativnog sistema. iOS 16 će doneti sijaset manjih i većih unapređenja i izmena, što kozmetičkih, što sistemskih, ali i… »

Apple predstavio novi čip, tvrde da je dva puta brži od konkurencije

Blic pre 25 dana
Septembar je mesec kada Apple predtsavlja svoj novi iPhone dok sredinom godine organizuju WWDC, konferenciju na kojoj objavljuju najveće softverske promene. Tako su upravo predstavili novi operativni sistem odnosn iOS16, novi i do sada najjači čip M2… »

Prvi renderi dizajna novog Apple MacBook Air laptopa

Benchmark 18.04.2022
MacBook Air je jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih prenosnih računara kompanije Apple, a već neko vreme se govori o dolazećoj liniji ovih uređaja. Uskoro nas očekuje i zvanična objava za ovu liniju prenosnih računara, ali do sada nismo… »

Vesti dana »