Maja Gojković

Druga runda međustranačkog dijaloga uz posredstvo evropskih parlamentaraca

N1 Info pre 2 dana
U Skupštini Srbije održava se druga runda međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredstvo evropskih parlamentaraca i nevladinih organizacija. Izvor: N1 Na sastanak, koji je počeo oko 9 sati, nisu došli predstavnici Saveza za Srbiju… »

Gojković: Nema razloga za odlaganje izbora

Danas pre 2 dana
U Skupštini Srbije danas je počela druga runda međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, uz posredstvo evropskih parlamentaraca i nevladinih organizacija. Na sastanak, koji je počeo oko 9 sati, nisu došli predstavnici Saveza za Srbiju… »

Dijalog vlasti i dela opozicije – druga runda

RTS pre 1 dan
U Skupštini Srbije održava se druga runda međustranačkog dijaloga vlasti i dela opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta. Međustranački dijalog, čija se prva runda završila u oktobru, održava se u zgradi parlamenta u Ulici kralja Milana. Na… »

Počela druga runda dijaloga predstavnika vlasti i dela opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta

Insajder pre 2 dana
U Skupštini Srbije počela je druga runda dijaloga predstavnika vlasti i dela opozicije uz posredstvo evropskih parlamentaraca o unapređenju izbornih uslova u Srbiji. Predsednica Skupštine Maja Gojković rekla je da je zadovoljna odzivom stranaka na… »

Poslednja šansa za Srbiju

Vesti online pre 3 dana
Srbija planira da u borbu za potomstvo uloži 200 miliona evra, najavila je nedavno predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković. Ona je obradovala je i buduće roditelje da se planira da za prvo dete dobiju od 300.000 do 350.000 dinara, umesto sadašnjih… »

Gojković: Parlament 20. novembra o budžetu za 2020.

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Republički budžet biće pred poslanicima Skupštine Srbije na sednici 20. novembra, saopšteno je iz parlamenta. Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je šestu sednicu drugog redovnog zasedanja, a jedina tačka dnevnog reda… »

Predsednik Severne Makedonije stiže u Beograd: Vučić dočekuje Pendarovskog 22. novembra

Kurir pre 4 dana
Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski 22. novembra će boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji. Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, a prenela agencija MIA, makedonskog predsednika će uz najviše državne i vojne počasti dočekati predsednik… »

Važna poseta Srbiji! Vučić 22. novembra dočekuje ovog predsednika!

Alo pre 4 dana
Biće dočekan uz najviše državne počasti! Makedonski predsednik Stevo Pendarovski 22. novembra dolazi u zvaničnu posetu Srbiji. Ovo javlja makedonski portal Republika. Istovremeno, prema pisanju ovog portala, Pendarovski će u Beogradu biti dočekan… »

“Uz najviše državne i vojne počasti…”: Pendarovski u zvaničnoj poseti Srbiji 22. novembra

Nedeljnik pre 4 dana
Foto: Profimedia Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski će 22. novembra boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji, preneo je N1. Kako je najavio Kabinet predsednika Severne Makedonije, Pendarovskog će u Beogradu, uz najveće državne i vojne… »

Država planira da se za prvo dete daje od 300.000 do 350.000 dinara

Top press pre 6 dana
U borbi protiv bele kuge, države moraju da podstiču rađanje više dece, da stimulišu mlade parove da stupaju u brak i da pomognu roditeljima da usklade porodične obaveze i posao, poručuju učesnici foruma. Predsednica Skupštine Srbije Maja… »

Vesti dana »