Maja Gojković

Ko je za promenu Poslovnika Skupštine i šta menjati?

B92 pre 10 sati
Beograd -- Poslanici vlasti i dela opozicije spremni su da učestvuju u izradi novog Poslovnika Narodne skupštine. Jedni podržavaju ideju da taj dokument reguliše "prazne sale", utvrdi vreme za raspravu tražeći ravnotežu između vlasti i opozicije… »

Ko je za promenu Poslovnika Skupštine i šta menjati?

IndeksOnline pre 12 sati
BEOGRAD – Poslanici vlasti i dela opozicije spremni su da učestvuju u izradi novog Poslovnika narodne skupštine i podržavaju ideju da taj dokument reguliše”prazne sale”, utvrdi vreme za raspravu tražeći ravnotežu između vlasti i opozicije… »

Gojković sa predsednicom parlamenta Ugande

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sastala se danas sa predsednicom Parlamenta Republike Ugande Rebekom Kadaga, koja se nalazi u zvaničnoj poseti Srbiji, a na sastanku je istaknuto da dva parlamenta otvaraju novo poglavlje u istoriji… »

Gojković: Potrebna saradnja da poslanici ne bi bili žrtve lažnih vesti

Radio 021 pre 3 dana
Predsednica Skupštine Maja Gojković, rekla je u Beogradu da je glavna poruka 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije, kojem je bila domaćin, potreba za regionalnom saradnjom da poslanici ne bi bili žrtve lažnih vesti. Gojković je rekla da… »

Gojković: Srbija pokazala da je otvorena zemlja za sve

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Srbija je pokazala da je otvorena zemlja za sve, rekla je danas na konferenciji povodom završetka 141. zasedanja Interparlamentarne unije (IPU) u Beogradu, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, navodeći da je bilo više od 2.000… »

Beogradska deklaracija

Studio B pre 3 dana
Srbija je pokazala da je otvorena za sve, što potvrđuje impozantan broj delegacija koje su učestvovale na 141. zasedanju Interparlamentarne unije, kaže predsednica Skupštine Maja Gojković. Srbija je pokazala da je otvorena za sve, što potvrđuje… »

Usvojena rezolucija 141. Skupštine Interparlamentarne unije

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Jednoglasno, uz aplauz, danas je u Beogradu usvojena rezolucija 141. Skupštine Interparlamentarne unije (IPU), a sednici je predsedavala predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković. Gojković je navela da joj posebno zadovoljstvo čini… »

Gojković sa predsednikom Parlamenta Indije

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sastala se danas sa delegacijom Parlamenta Republike Indije na čelu sa predsednikom Doma naroda Om Birlom, koji učestvuje na 141. zasedanju IPU. Na sastanku je istaknuto da dve… »

Jovanov: Zašto sada ćute novinarska udruženja i dušebrižnici iz nevladinog sektora i nezavisne institucije

Studio B pre 4 dana
Potpredsednik SNS,Milenko Jovanov, kaže da se sada našla na udaru novinarka RTS-a, Olivera Jovićević nakon uvreda koje su „Ðilasovi satrapi“ uputili Ani Brnabić, Maji Gojković, Biljani Popović – Ivković i drugim ženama iz sveta politike… »

Gojković razgovarala sa Tseretelijem o procesu dijaloga u Srbiji pred predstojeće izbore

Blic pre 5 dana
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sastala se danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine OEBS Džordžom Tseretelijem, sa kojim je razgovarala i o procesu dijaloga u Srbiji pred predstojeće izbore. Gojković i Tsereteli, koji učestvuje na… »

Vesti dana »

Otvoren 64. sajam knjiga u Beogradu

Beta pre 3 satajoš 18 povezanih

Tomić: Imamo mnogo problema, moramo doneti neke odluke

N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Memorijalnim defileom obeleženo oslobađanje Beograda

Dnevnik pre 8 satijoš 15 povezanih

I sledeće nedelje nastavak Miholjskog leta u Srbiji

N1 Info pre 8 satijoš 15 povezanih