Majkrosoft

Ako primite ovakav mail, ne, nije vam stigao paket i nije od Pošte

Luftika pre 3 dana
U toku je prevara (phishing email) koja je vrlo sofisticirano urađena, jedna od najbolje ikada urađenih na našim prostorima. Prevara je namenjena ljudima koji žive i rade u Srbiji. Majkrosoft u Srbiji traži nove ljude za rad u Razvojnom centru Šofer… »

Lav, Jarac i Vodolija će do kraja 2021. imati ludu sreću, a posao i ljubav će im procvetati

Luftika pre 4 dana
Još dugo nećemo moći da zaboravimo 2021. godinu, iako bi ogromna većina to žarko želela. U tekuću godinu ušli smo sa puno optimizma i nade da će biti mnogo milosrdnija prema nama od prethodne. Zvezde su nam veće dale izvesne znake da će zaista… »

Samoubistvo momka iz Bačke Palanke je zvono koje nas upozorava da mladi sve ćešće biraju putovanje na nebo

Luftika pre 4 dana
Od juče mi je fejsbuk preplavljen fotografijom 27- godišnjeg Bačkopalančanina, nasmejanog, lepog momka, sportiste, čiji prijatelji i poznanici ne mogu da veruju da ga više nema. Opraštaju se od njega, tužni što je odabrao smrt kao izlaz. Iz… »

Minin pakao na porođaju ne sme da se dogodi ni jednoj ženi, nikada i nigde

Luftika pre 4 dana
Srpska novinarka i blogerka Mina Smiljanić porodila se pre tri meseca i na svet donela devojčicu. Ipak, ono što bi trebalo da se pamti kao najsrećniji događaj života, za Minu će ostati izuzetno ružno iskustvo. Mina je na Instagramu podelila priču… »

Kako je afrički vetar oduvao 10 milijardi dolara u Sueckom kanalu

Luftika pre 6 dana
Suecki kanal je danas ponovo blokiran, na pola sata ali dovoljno da prestraši sve one čiji posao zavisi od slobodnog prolaska robe kroz ovaj pomorski put. Današnji incident se dogodio u južnom delu kanala, kada se tanker kompanije “Minerva Nike”… »

Bil Gejts vlasnik najvećeg poljoprivrednog zemljišta u SAD-u

Nova pre 5 dana
Bil Gejts, suosnivač kompanije Majkrosoft i jedan od najbogatijih ljudi na svetu, je vlasnik najvećeg poljoprivrednog zemljišta u Sjedinjenim Američkim Državama. Prema pisanju medija Gejts nije jedini milijarder koji poseduje poljoprivredna… »

Bajatović: Primam preko 30.000 € mesečno, al’ meni ne trebaju pare (VIDEO)

Luftika pre 5 dana
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović gostovao je u jutarnjem programu TV Prva i priznao da zarađuje i više od 30.000 evra mesečno. Voditelj Filip Čukanović upitao je Bajatovića o čemu želi prvo da priča, da li je ruski čovek ili o svojim… »

Sultan Sulejman Veličanstveni je imao samo 3 posmrtne želje, a na drugi svet je otišao praznih ruku

Luftika pre 8 dana
Sulejman Veličanstveni poznat i kao Kanuni (Zakonodavac) bio je obrazovan vladar. Govorio je četiri jezika: arapski, persijski, srpski i čagatajski (stari oblik turskog jezika). Ubio Karađorđa, bio je nepismeni, bogati seljački sin, autokrata, a… »

Ovih 5 horoskopskih znakova mogu da se zaljube dok čekaju autobus

Luftika pre 7 dana
Sasvim je prirodno da se tek nakon određenog vremena provedenog sa nekom osobom predate i zaljubite. Nasuprot ovome, neki horoskopski znaci ne gube vreme i mogu da se zaljube čak i na prvi pogled. Na početku veze, osobe često mešaju ljubav i… »

A od Vučića ‘mali znak pažnje’ za penzionere (VIDEO)

Luftika pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas, na svom Instagram profilu, uzorak kese sa sadržajem onoga što treba penzioneri da dobiju u narednom periodu kao poklon od svoje države. “Dragi penzioneri ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem… »

Vesti dana »