Maldivi

Severina u crvenom kupaćem sela na bicikl, a ko još pored ovakve pozadine vidi njenu duhovitu poruku

Telegraf 02.06.2021
- Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom - napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u crvenom kupaćem kostimu. Hrvatska pevačica Severina je ljubiteljka dizajnerskih odevnih komada koje redovno pokazuje na svom Instagramu. Tako je sada… »

Severinin vatreno crveni kupaći kostim koji zadivljuje

Nova 02.06.2021
Nakon što je sa svojim mnogobrojnim fanovima podelila da je primila drugu dozu vakcine protiv koronavirusa, Severina im se ovoga puta obratila fotografijom s bajkovitih Maldiva. Uz opis „Ne znam ja ništa, ja sam ovde s biciklom“, Severina je… »

Seve se u crvenom kupaćem popela na bicikl i zapalila društvene mreže

IndeksOnline 02.06.2021
MALDIVI – Severina je nedavno otputovala na daleke Maldive, pa je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila kako se tamo provodi. Pevačica je rešila da ode na zasluženi odmor, pa je spakovala kofere. Severina je na svojoj… »

Sanja Papić sa majkom i ćerkom uživa na Maldivima (FOTO)

Vesti online 02.06.2021
Nekadašnja manekenka Sanja Papić već godinama organizuje putovanja domaćih turista na Maldive. Najuspešnija srpska misica zbog poslovnih obaveza često boravi na ovoj egzotičnoj destinaciji, gde su joj se pre nekoliko dana pridružile majka i ćerka… »

Popela se na biciklu u kupaćem i okrenula zadnjicu: Severina se baškari na Maldivima i prava je vatra u 5. deceniji! (foto)

Kurir 02.06.2021
Severina je nedavno otputovala na daleke Maldive, pa je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila kako se tamo provodi. Pevačica je rešila da ode na zasluženi odmor, pa je spakovala kofere. Severina je na svojoj poslednjoj objavi na… »

Severina biciklom krenula na maldive! Muškarcima neće biti dobro! Da li ovako izgleda žena u petoj deceniji?

Alo 01.06.2021
Seve je pozirala u crvenom kupaćem na biciklu okrenuta leđima, gledajući pravo u Indijski okean i tako pokazala savršenu pozadinu. Pevačica Severina Kojić (49) ne spada u tzv. kampanjce kada su zdravlje i fizički izgled u pitanju. Ona o sebi vodi… »

Srpska misica pokazala majku Sad je jasno na koga je Sanja Papić povukla lepotu, evo kako uživaju na Maldivima (foto)

Alo 01.06.2021
U prvi mah svi su pomislili da je pored nje njena starija sestra, budući da Sanjina majka izgleda neverovatno za svoje godine. Model i bivša misica Sanja Papić uživa na Maldivima sa ćerkom Larom i svojom majkom. Sanja je iznenadila sve kada je na… »

Sanja Papić uživa sa majkom na Maldivima: Sad će vam biti jasno od koga je nasledila top izgled, njih 2 su kao sestre…

Kurir 01.06.2021
Model i bivša misica Sanja Papić uživa na Maldivima sa ćerkom Larom i svojom majkom. Sanja je iznenadila sve kada je na storiju na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj su njih tri u neonskim kupaćim kostimima. U prvi mah svi su… »

Neću da misle da sam na maldivima, a ja se praćakam u moravi: Rada Manojlović o društvenim mrežama - "Svi lažu"!

Mondo 31.05.2021
Rada Manojlović koristi sve društvene mreže, ali ne daje lažnu sliku o sebi. Rada Manojlović koristi sve društvene mreže, ali ne daje lažnu sliku o sebi. Pevačica Rada Manojlović svoju publiku, osim pesmom i glasom, oduševljava i iskrenim… »

Rada Manojlović o lažnim životima na mrežama: "Ne treba da misle da sam na Maldivima, a ja se praćakam u Moravi"

Blic 31.05.2021
Pevačica Rada Manojlović kaže da ona svoj život ne predstavlja lažno na društvenim mrežama, a onda je prokomentarisala i naše ovogodišnje predstavnice na Evroviziji. Manojlovićeva misli da je narod voli baš zbog toga što je prirodna i… »

Vesti dana »