Mali Zvornik

Dva Zvornika na kraljevskoj ruti: Promotivna šetnja „Stopama kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića“ (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
ZVORNIČKA Turistička organizacija priredila je promotivnu šetnju tematskom stazom „Stopama kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića“ od zvorničkog hrama Rođenja Svetog Jovana Preteče, pored kuće Stanka Nikolića, nedavno oslikanog murala koji… »

Teška nesreća kod Loznice: Sudar voza i automobila, železnički saobraćaj u prekidu

Telegraf pre 4 dana
Kako saznajemo, vozač automobila je zadobio povrede. Jedna osoba povređena je u teškoj nesreći koja se večeras dogodila na pružnom prelazu Trbušnica kod Loznice, kada je došlo do sudara voza i putničkog vozila. Kako saznajemo, do nesreće je… »

Bujice poplavile Na stotine domaćinstva u srpskoj u teslićkim kućama voda metar visine

Večernje novosti pre 5 dana
VELIKE količine padavina i bujične vode dovele su do poplava u opštinama Teslić, Ugljevik, Lopare, Zvornik, Bijeljina i Prnjavor. Foto: Srna Na stotine domaćinstava je poplavljeno, a u pojedinim kućama u Tesliću voda je metar visine. Voda je… »

Majdanpek dobija toplanu na biomasu

Bloomberg Adria pre 7 dana
Posle Malog Zvornika, Priboja i Novog Pazara, Majdanpek je četvrta lokalna samouprava koja će dobiti novu toplanu na biomasu u okviru projekta "Podsticanje razvoja obnovljive energije - razvoj tržišta biomase u Srbiji". Ovaj projekat vredan je 26,75… »

Majdanpek dobija toplanu na biomasu

BizLife pre 7 dana
Ona je na potpisivanju ugovora za izgradnju nove toplane na biomasu u Majdanpeku, u koju će biti uloženo četiri milona evra, rekla da je procena da će troškovi rada toplane biti manji za 15 odsto. Zajedno sa rekonstrukcijom dela toplovodne mreže i… »

Policija otkrila 145 migranata na području Šapca

Telegraf pre 12 dana
Najavljene dalje redovne kontrole kretanja i boravka migranata. U akciji pojačane kontrole migranata, pripadnici policije pronašli su na više lokacija na teritoriji Policijske uprave u Šapcu 145 iregularnih migranata. Kako je saopšteno iz policije… »

Policija na teritoriji Šapca pronašla 145 migranata

Sandžak haber pre 12 dana
Foto:Eldin Ćorović ŠABAC – Pripadnici MUP-a u akciji pojačane kontrole migranata, pronašli su na više lokacija na teritoriji Policijske uprave u Šapcu 145 iregularnih migranata. Ova akcija sprovedena je na području Loznice, Malog Zvornika i… »

Policija na teritoriji Šapca pronašla 145 migranata

RTV pre 12 dana
ŠABAC - Pripadnici MUP-a u akciji pojačane kontrole migranata, pronašli su na više lokacija na teritoriji Policijske uprave u Šapcu 145 iregularnih migranata. Ova akcija sprovedena je na području Loznice, Malog Zvornika i Ljubovije, a migranti su… »

Policija na teritoriji Šapca pronašla 145 migranata

IndeksOnline pre 12 dana
ŠABAC – Pripadnici MUP-a u akciji pojačane kontrole migranata, pronašli su na više lokacija na teritoriji Policijske uprave u Šapcu 145 iregularnih migranata. Ova akcija sprovedena je na području Loznice, Malog Zvornika i Ljubovije, a migranti su… »

Akcija MUP-a u Šapcu Pronađeno 145 iregularnih migranata

Alo pre 12 dana
Pripadnici MUP-a u akciji pojačane kontrole migranata, pronašli su na više lokacija na teritoriji Policijske uprave u Šapcu 145 iregularnih migranata. Ova akcija sprovedena je na području Loznice, Malog Zvornika i Ljubovije, a migranti su prevezeni u… »

Vesti dana »