Manjeti Mareli

Sindikat: Ne očekujemo ništa od vlasti i rukovodatva „Stelantisa“

Glas Šumadije 27.04.2022
Povodom spekulacija da će 28. april biti dan odluke o daljoj sudbini kragujevačke fabrike FIAT Krajsler automobili Srbija, saopštenjem za javnost oglasio se Samostalni sindikata „Manjeti Mareli“. Saopštenje sindikata, koji ističe da je jedini… »

Sindikat: Ne očekujemo ništa od vlasti i rukovodatva "Stelantisa"

Kragujevačke 27.04.2022
Povodom spekulacija da će 28. april biti dan odluke o daljoj sudbini kragujevačke fabrike FIAT Krajsler automobili Srbija, saopštenjem za javnost oglasio se Samostalni sindikata "Manjeti Mareli". Saopštenje sindikata, koji ističe da je jedini… »

Pridružili se i šefovi

Kragujevačke 15.01.2021
U kragujevačkoj fabrici „Fijat Plastik” od utorka je na snazi štrajk upozorenja, a kako saznajemo, u međuvremenu su se u Sindikat „Manjeti Mareli” učlanili i mnogi šefovi u preduzeću, odnosno tim-lideri i supervizori, kako bi podržali svoje… »

Štrajk upozorenja u kompaniji Fijat plastik se nastavlja

Danas 11.02.2019
Radnici kompanije Fijat plastik (nekadašnji Manjeti Mareli) nastavili su danas štrajk upozorenja koji su započeli 7. februara, i koji će trajati do sredine nedelje, nakon čega će, ukoliko im zahtevi vezani sa sindikalno organizovanje i uslove rada… »

Štrajk upozorenja u Fijatu: "Poslodavac ozbiljno krši zakon"

B92 11.02.2019
Kragujevac -- Sindikat fabrike FCA Plastik, nekadašnje Manjeti Mareli, najavio je da će ove sedmice održati drugi štrajk upozorenja za nedelju dana. Štrajk će se održati jer, kako kažu, poslodavac ne poštuje dogovor sa sindikatom, zbog… »

O rešenju tek po Božiću

Kragujevačke 10.12.2018
Samostalni sindikat preduzeća „Fijat plastik“ (bivše firme „Manjeti Mareli“) upozorava na ucene kojima su izloženi radnici zbog neslaganja sa nekim odlukama menadžmenta i na štetnost angažovanja radnika „na lizing“, ali nema informacija… »

Prodali FIAT U SRBIJI i evo šta su kupili

Moj auto 24.10.2018
Japanska kompanija koja je kupila Fijatovu podružnicu Manjeti Mareli deo je američkog investicionog fonda KKR, koja je nedavno prodala svoj biznis u Srbiji. Naime, automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) objavila je da prodaje svoju… »

Fijatov Manjeti Mareli u rukama Japanaca za 7 milijardi dolara

iKragujevac 23.10.2018
Automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) objavila je da prodaje svoju filijalu za proizvodnju autodelova, Manjeti Mareli japanskom dobavljaču autodelova Kalsoni Kanseji korporejšen za sedam milijardi dolara. "Manjeti Mareli" se prodaje… »

Fijat prodaje svoju filijalu Japancima za 7 mlrd. USD

Vesti online 23.10.2018
Automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) objavila je da prodaje svoju filijalu za proizvodnju auto-delova, Manjeti Mareli. Manjeti Mareli se prodaje japanskom dobavljaču auto-delova Kalsoni Kanseji korporejšen za sedam milijardi dolara… »

Fijat prodaje svoju filijalu za auto-delove Japancima za sedam milijardi dolara

Nova ekonomija 22.10.2018
Automobilska kompanija Fijat Krajsler Automobili (FCA) objavila je da prodaje svoju filijalu za proizvodnju auto-delova, Manjeti Mareli. Manjeti Mareli se prodaje japanskom dobavljaču auto-delova Kalsoni Kanseji korporejšen za sedam milijardi dolara… »

Vesti dana »