Marija Šerifović

AVANTURA U PARIZU! Marija Šerifović odvela svoje finaliste na nezaboravno putovanje! (FOTO)

Svet pre 24 sata
Marija Šerifović u superfinalu Zvezda Granda koje će se održati sledećeg vikenda ima četiri kandidata – Džejlu Ramović, Armina Jusufovića, Ahmeda Orahovčića i Ognjena Zdravkovskog. Kako bi ih opustila pred najbitniju noć u ovoj godini koja… »

Veliki okršaj u žiriju zg! Đorđe David osuo paljbu, Bosanac jedva izvukao živu glavu: Ja ne mogu da verujem, kad nekog…

Kurir pre 1 sat
Bosančev Alem Kadić prošao je u finale "Zvezda Granda" i na taj način silno je obradovao svog mentora. Muzičar je tom prilikom svima pokazao u kakvoj je sada formi, posle bolovanja, pa je trčao po sceni i mahao kako publici, tako i milionskom… »

Marija Šerifović odvela svoje finaliste na nezaboravno putovanje! (foto)

Alo pre 6 sati
Uživaju! Marija Šerifović u superfinalu Zvezda Granda koje će se održati sledećeg vikenda ima četiri kandidata - Džejlu Ramović, Armina Jusufovića, Ahmeda Orahovčića i Ognjena Zdravkovskog. Kako bi ih opustila pred najbitniju noć u ovoj… »

Avantura u Parizu! Marija Šerifović odvela svoje finaliste na nezaboravno putovanje! (foto)

Telegraf pre 5 sati
Pop zvezda trudi se da im pokaže sve znamenitosti Grada svetlosti i da im ovo putovanje zauvek ostane u sećanju. Marija Šerifović u superfinalu Zvezda Granda koje će se održati sledećeg vikenda ima četiri kandidata - Džejlu Ramović, Armina… »

Fanovi u šoku! Marija Šerifović odustaje od Zvezda Granda, prekršila ono što nije smela?! (foto)

Alo pre 6 dana
Njeni fanovi nisu očekivali ovako nešto! Marija Šerifović imala je poruku koja je zabrinula njene fanove. Pevačica je poručila svojim fanovima da neće gledati emisiju "Zvezde Granda" gde je član žirija, ali je otkrila i koje pravilo je… »

Napravili su spektakl i tek će! Ovo su polufinalisti "Zvezda Granda"

Prva pre 6 dana
Mentori i kandidati pokazali su u četvrtfinalnoj emisiji "Zvezda Granda" da za njih granice ne postoje i da znaju kako da naprave šou. Jedna takmičarka iznenadila je sve kad se na motoru provozala na sceni, a njeno izvođenje pesme "Motori" dovelo je… »

Na scenu došla motorom: Ovo do sada nije viđeno u "Zvezdama Granda", publika i žiri u šoku

Blic pre 7 dana
Takmičarke u "Zvezdama Granda" i ovog puta potrudile su se da imaju upečatljive nastupe, a ono što je sve iznenadilo jeste kandidatkinja koja se pojavila na sceni na motoru. Milica Atanacković iznenadila je ceo studio i napravila pravi bum, a ono što… »

ZG neću ni da gledam, baš me briga za sve: Marija Šerifović jednom porukom zaintrigirala fanove, a evo šta je prekršila…

Kurir pre 7 dana
Marija Šerifović imala je poruku koja je zaintrigirala sve njene pratioce na društvenim mrežama. Pevačica je poručila svojim fanovima da neće gledati emisiju "Zvezde Granda" gde je član žirija, ali je otkrila i koje pravilo je prekršila. " Album… »

Dosad se nije desilo u zvezdama Granda: Takmičarka na scenu došla motorom, obukla izazovni kostim, a Karleušin komentar ju…

Kurir pre 7 dana
Milica Atanacković iznenadila je ceo studio kada se na bini pojavila na motoru. Ova takmičarka " Zvezda Granda" napravila je pravi "bum", posebno što je obukla mrežaste čarape, bodi, a ima i neobičnu frizuru. Svima je bilo jasno da je njen mentor… »

Ovo niko nije očekivao: Učesnica Pinkovih zvezdica u polufinalu oduševila žiri, Damir Handanović joj odmah ponudio…

Telegraf pre 7 dana
Takmičarka je raskošnim glasom i fantastičnim nastupom očarala žiri. Teodora Marković prošle noći predstavila se u polufinalnoj emisiji "Pinkovih zvezdica - All stars" i svojim nastupom oduševila žiri. Ona je otpevala pesmu "Svoja i tvoja" koju… »

Vesti dana »

Održana prva misa u Notr Damu posle požara

Večernje novosti pre 3 satajoš 2 povezane

Ministar uručio plakete zahvalnosti zaposlenima

Večernje novosti pre 3 satajoš 3 povezane