Marija Šerifović

Estrada u problemu: Situacija nije sjajna, pevači na gubitku 500.000 evra!

Kurir pre 15 sati
Otkako je proglašeno vanredno stanje, ništa više nije isto, pa ni prilike na estradnoj sceni. Život je stao da bismo se izborili za zdravlje, pa samim tim otkazani su svi koncerti i nastupi naših muzičkih zvezda. Aca Lukas, Dara Bubamara, Rada… »

"Dođe mi da skačem sa terase!" Marija Šerifović u šoku, ne može da veruje da se ovo događa!

Alo pre 1 dan
Nije joj lako! Pevačica veoma je aktivna na Instgramu od kako je u našoj državi proglašeno vanredno stanje zbog epidemije koronavirusa. Ona vreme provodi u svom stanu, a društvene mreže su joj glavna veza sa svetom. Tako je sinoć odgovarala na… »

Napravila je skandal na snimanju zg! Nije htela da trpi uvrede Marije Šerifović, a sad joj on unakazio lice! Hit

Kurir pre 2 dana
Pevačica Dunja Popović objavila je video iz izolacije, koju provodi u kući sa porodicom, a sve vreme je posvetila sinu Viktoru. Koliko je posvećena majka i želi da svom sinu vreme izolacije prođe što zabavnije pa mu je tako dozvolila da je… »

Marija Šerifović menja mesto karantina, a konstanto je sa njim! (foto)

Alo pre 2 dana
Pevačicu nikako ne drži mesto! Marija Šerifović na Instagramu mnoge savetuje da ostanu kod kuće u vreme vanredne situacije, a ona sa svojim psom Hakom isplanirala je jedno putovanje. Pevačica se nalazi na Kopaoniku, a kako je priznala, tu se neće… »

Šerifovićeva sa Kopaonika ide pravo ovde: Tu će 3 dana biti u izolaciji, a evo ko joj pravi društvo! (video)

Kurir pre 2 dana
Marija Šerifović na Instagramu mnoge savetuje da ostanu kod kuće, a ona sa svojim psom Hakom isplanirala je jedno putovanje. Pevačica se nalazi na Kopaoniku, a kako je priznala, tu se neće zadržati. Ona i njen kućni ljubimac odlaze na Jahorinu na… »

Prvo Kopaonik, sada tri dana na Jahorini: Marija Šerifović baš ume da uživa u karantinu! (video)

Srbija danas pre 2 dana
Svaka čast za ideju... Marija Šerifović je jedna od estradnih ličnosti koja je rešila da se maksimalno izoluje, kako bi ispoštovala mere zaštite preporučene zbog situacije oko korona virusa. Ipak, to nimalo ne znači da joj je dosadno, naprotiv… »

Marija Šerifović POSTAJE MAJKA! Verica plače od sreće, tata Rajko jedva čeka unuče!

Svet pre 3 dana
Životna želja Marije Šerifović jeste da se ostvari u ulozi majke, o čemu godinama unazad razmišlja. Odlučila je da je spremna za dete i da će se to desiti ove godine, baš kao što su joj i astrolozi predvideli. HAOS u najavi! Maja Berović… »

Karleuša i Marija Šerifović poručile Đorđu Davidu: Da ova noćna mora bude daleko iza nas

Večernje novosti pre 5 dana
Poslale rok pevaču poruke podrške i ohrabrenja. MNOGE kolege i prijatelji, čim je Đorđe David prekjuče obelodanio da je oboleo od virusa korona, poslali su javno rok pevaču poruke podrške i ohrabrenja. Među njima su i njegove koleginice po… »

"Danas mi je najgori dan": Marija Šerifović poslala Đorđu Davidu snažnu poruku: "Plaši me šta sledi..."

Blic pre 6 dana
Marija Šerifović pozdravila je svoje fanove u uživo uključenju putem društvene mreže Instagram, pa otkrila kako joj danas nikako nije do pevanja. Ovom prilikom poželela je kolegi Đorđu Davidu, koji je oboleo od korone, brz oporavak, ističući da… »

Marija Šerifović poslala Đorđu Davidu moćnu poruku! A nije joj ni do čega: Plaši me sve što ide iza ovoga!

Kurir pre 6 dana
Marija Šerifović pozdravila je svoje fanove u uživo uključenju putem društvene mreže Instagram, pa otkrila kako joj danas nikako nije do pevanja. Ovom prilikom poželela je kolegi Đorđu Davidu, koji je oboleo od korone, brz oporavak, ističući da… »

Vesti dana »

U Izraelu obavezne maske na javnom mestu

Politika pre 4 minutajoš 64 povezane

Novinarka iz Novog Sada puštena iz pritvora

Politika pre 4 minutajoš 43 povezane

AFP: Broj žrtava koronavirusa u svetu blizu 50.000

N1 Info pre 11 minutajoš 53 povezane