Marija Šerifović

Humanitarni koncert Marije Šerifović za malu Minju: ''Pevaću dok ne skupimo dovoljno novca''

iKragujevac pre 7 sati
Pevačica Marija Šerofović održaće onlajn koncert za malu Minju, kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna distrofija. Svi koji žele da prate koncert, moraće da pošalju sms sa brojem 845 na 3030. Pevačica Marija Šerifović odlučila je da… »

Đorđe David: Vraćam se u pozorište posle 17 godina

Nova pre 20 sati
Đorđe David, koji se nakon 17 godina vraća u pozorište, bio je gost voditeljke Maje Nikolić u emisiji "Među nama". Naime, očekuje nas jedan scenski spektakl s obzirom da će Đorđe David sa svojom grupom zasvirati za publiku u omladinskom… »

Marija Šerifović: "Pomoć jednogodišnjem detetu je više nego dovoljan razlog za koncert" VIDEO

B92 pre 21 sat
Pevačica Marija Šerifović najavila je svoj dobrotvorni onlajn koncert za petak 4. decembar na aplikaciji "Youbox", a cilj je skupljanje novca za pomoć u lečenju jednogodišnje devojčice Minje. "Najmanje što mogu da uradim za bilo koga u ovom… »

"Pevaću dok ne skupimo pare, dok me grlo bude služilo": Marija održava poseban koncert, a razlog će oduševiti sve

Blic pre 1 dan
Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović po ko zna koji put našla je snage da svojim apelom i glasnom porukom pozove sve da se ujedine u borbi za život malene Minje Matić. - Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas. Pevaću dokle svi… »

Marija spremna za maratonski koncert za pomoć maloj Minji: "Pevaću dok me grlo bude služilo”

Telegraf pre 2 dana
- Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas u petak, 04. decembra u 19 časova na YouBox-u. Pevaću dokle svi zajedno ne skupimo novac - rekla je Marija. Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović po ko zna koji put našla je snage da svojim… »

Marija Šerifović održava onlajn koncert za Minju, "ulaznica" je SMS

N1 Info pre 1 dan
Pevačica Marija Šerifović održaće onlajn koncert za malu Minju, kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna distrofija. Svi koji žele da prate koncert, moraće da pošalju sms sa brojem 845 na 3030. Pevačica Marija Šerifović odlučila je da… »

Marija Šerifović održaće onlajn koncert za malu Minju

Nova pre 1 dan
Pevačica Marija Šerofović održaće onlajn koncert za malu Minju, kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna distrofija. Svi koji žele da prate koncert, moraće da pošalju sms sa brojem 845 na 3030. Pevačica Marija Šerifović odlučila je da… »

Marija Šerifović spremna za maratonski koncert, a razlog će vas oduševiti! (video)

Alo pre 1 dan
Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović po ko zna koji put našla je snage da svojim apelom i glasnom porukom pozove sve da se ujedine u borbi za život malene Minje Matić. “Stvar je ozbiljna i vremena je malo. Čekam vas u petak, 04. decembra u… »

Šerifovićeva u zvezdama granda otkrila Šta je davidov kandidat učinio u bekstejdžu: Videla sam ga, lik je to stvarno…

Kurir pre 3 dana
Učesnik muzičkog šoua Nenad Necone Dmitrović privukao je pažnju žirija ne samo glasom, već i svojim stajlingom. Naime, on je u kratkim pantalonama kročio na scenu, a Marija Šerifović otkrila je zanimljiv detalj iz bekstejdža. "Videla sam ga… »

Marija Šerifović o crnom petku: Kupite koju krpu više i da eventualno umrete za dve nedelje

Večernje novosti pre 4 dana
PEVAČICA Marija Šerifović kritikovala je na Instagramu velike gužve koje su danas bile u tržnim centrima usred pandemije virusom korona. – Apelujem da u velikom broju, desetine hiljada ljudi danas poseti sve tržne centre, koji rade do 21 sat. Da… »

Vesti dana »