Marija Vučenović

Pokazala izvajano telo! Ostala je samo u tangama: Skinula se naša olimpijka, sve puca! (foto)

Alo 18.08.2021
Posle Igara u Tokiju Marija Vučenović rešila je da se opusti... Predstavljala je Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju u bacanju koplja, a posle velikog napora, rešila je da odmori. Na društvenim mrežama "okačila" je seksi fotografije u… »

Skinula se naša olimpijka! Marija okačila fotku sa mora bez brusa u tanga kupaćem i zapalila društvene mreže! Foto

Kurir 17.08.2021
Marija Vučenović predstavljala je Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju u bacanju koplja, a pažnju javnosti privukla je svojim seksi izgledom i fotkama na Instagramu. Nakon okončane Olimpijde Marija je odlučila da se malo odmori i vremenom provedenim… »

Skinula se srpska olimpijka! Zapalila instagram fotkama: Marija u tangama, bez brusa, pokazala seksi telo! (foto)

Mondo 17.08.2021
Srpska olimpijka Marija Vučenović je "zapalila" mreže fotografijama sa plaže. Srpska olimpijka Marija Vučenović je "zapalila" mreže fotografijama sa plaže. Marija Vučenović predstavljala je Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju u bacanju koplja… »

Rezime 11. dana OI: Sinančević u finalu kugle, Kolašinac ispao, Tompson zlatna na 200 metara

Telegraf 03.08.2021
Armin Sinančević je jedini predstavnik Srbije koji može da bude zadovoljan urađenim ovog 11. dana takmičenja. * Milica Novaković završila kao šesta u svojoj polufinalnoj trci, nije se izborila za plasman u finalnu trku * Bojan Zdelar polufinalnu… »

Vučenović bez finala u bacanju koplja, završila kao deveta u svojoj kvalifikacionoj grupi

Telegraf 03.08.2021
Nije Marija uspela da nađe pravi hitac i prebaci 60 metara. Šteta, Marija Vučenović nije uspela da izbori plasman u finale u bacanju koplja na Olimpijskim igrama. Naša atletičarka imala je najbolji hitac od 58,93 metara, što je bilo dovoljno za… »

Olimpijski dan (utorak, 3. avgust): Sinančević u finalu, Ivana Španović bez medalje

Mozzart sport 03.08.2021
Ponovo ste na portalu Mozzart Sport mogli iz minuta u minut da pratite dešavanja iz Tokija... *** JEDANAESTI DAN OLIMPIJSKIH IGARA *** - Deseti dan Olimpijskih igara doneo je Srbiji novu medalju - Milenko Sebić je upucao bronzu. O svemu što se… »

Kraj XI dana: Sinančević u finalu, Kolašinac podbacio; Srbija ima priliku za novu medalju

B92 03.08.2021
Jedanaesti dan na Olimpijskim igrama je za nama, a sva dešavanja pratili smo u LIVE BLOGU B92.net. Nadali smo se novoj medalji, ali je nismo dočekali. Uprkos najboljem skoku u kvalifikacijama, Ivana Španović nije opet "dobacila" sedam metara, pa je… »

Tokio, 11. dan: Armin nas obradovao posle noćnog debakla

Nova 03.08.2021
Ni 11. dan Olimpijskih igara nije doneo mnogo radosti srpskim olimpijcima, a sva dešavanja iz Tokija mogli ste da pratite uživo uz Nova.rs. NAJVAŽNIJE IZ TOKIJA Novi udarac za Srbiju, Ivana bez medalje Ivana Španović utučena: Ne znam šta da… »

Marija Vučenović daleko od finala u Tokiju

Sportski žurnal 03.08.2021
Srpska atletičarka Marija Vučenovic nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju u disciplini bacanje koplja. Vučenović je zauzela deveto mesto u prvoj kvalifikacionoj grupi sa hicem od 58,93 metra. Ona je na kraju zauzela 20… »

Ne znate kroz šta sve prolazimo! Naša Marija se javila iz Tokija i poručila – Moje vreme tek dolazi, a sad odoh na picu!

Mondo 03.08.2021
Marija Vučenović se oglasila posle nastupa na Olimpijskim igrama! Marija Vučenović se oglasila posle nastupa na Olimpijskim igrama! Srpska atletičarka Marija Vučenović nije uspela da se plasira u finale na svom prvom nastupu na Olimpijskim igrama… »

Vesti dana »