Marina Tucaković

Nataša Bekvalac za “Vesti”: Ne smatram sebe jakom ženom

Vesti online pre 12 sati
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu. U razgovoru za “Vesti” otkrila je sve o svojim planovima za budućnost, svom nastupu koji priprema za Novu godinu, kao i kad publika može da očekuje njene nove pesme i zbog… »

Karleuša i Ceca se ponovo srele: Potresne scene na sahrani Milutina Mrkonjića

Nova pre 4 dana
Iako se ljute rivalke, pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović, uglavnom sreću po sudovima zbog međusobnih optužbi, danas su se ponovo srele u drugačijem okruženju, svega drugi put posle više od deset godina. Karleuša i Ceca… »

Laća se oprostio od milutina mrkonjića: Za mene, preminuo je čika Mrka, Čuburac, stari laf (foto)

Večernje novosti pre 6 dana
Foto ATA Images Među njima je i sin preminule Marine Tucaković, Milan Laća Radulović koji se oglasio na društvenoj mreži Tviter i izjavio saučešće. - Preminuo je Milutin Mrkonjić. Za mnoge, preminuo je još jedan političar. Za mene, preminuo je… »

Za mnoge je bio političar, za mene čika mrka: Laća se oprostio od Milutina i izjavio saučešće Ani Bekuti bolnim rečima

Mondo pre 7 dana
Sin Marine Tucaković oglasio se povodom smrti Milutina Mrkonjića. Sin Marine Tucaković oglasio se povodom smrti Milutina Mrkonjića. Od Milutina Mrkonjića koji je preminuo 27. novembra u 80. godini oprostile su se brojne javne i estradne ličnosti… »

Sećanja na vremena kojih nema više: Druženje Milorada Vučelića, Bate Živojinovića i Milutina Mrkonjića

Večernje novosti pre 7 dana
Foto: Privatna arhiva Teške bolesti i korona virus odneli su nam mnoge, od Ivana Tasovca, Zorana Stankovića, ostali smo bez Nenada Nenadovića, Feđe Stojanovića, Tike Arsića, Marka Živića. Otišli su i Miroslav Lazanski, Vlasta Velisavljević… »

Pored svoje borbe Ana je bila uz nas i marinu Laća se oglasio i otkrio koliko je bio vezan za Bekutu i Mrku!

Alo pre 7 dana
Političar Milutin Mrkonjić Mrka preminuo je 27. novembra na Institutu za kardiovaskularne bolesti, a od njega su se oprostile i brojne poznate ličnosti koje su ga veoma cenile. Među njima je i sin preminule Marine Tucaković, Milan Laća Radulović… »

Milan Laća nastavio dalje! Sin pokojne Marine Tucaković okrenuo je Ceci leđa, a evo šta radi za karleušu (foto)

Srbija danas pre 7 dana
Pokazao koga poštuje. Pop pevačica Jelena Karleuša već godinama unazad najavljuje novi album. Termin izlaska "Alfe", kako se zove njen novi projekat, pomerao se nekoliko puta, a Karli je sada podelila fotografiju na Instagramu i pokazala da vredno… »

Saučešće Ani koja je pored svoje borbe bila uz nas i marinu: Laća se oprostio od Mrke rečima koje gađaju u dušu (foto)

Kurir pre 7 dana
Političar Milutin Mrkonjić Mrka preminuo je 27. novembra na Institutu za kardiovaskularne bolesti, a od njega su se oprostile i brojne poznate ličnosti koje su ga veoma cenile. Među njima je i sin preminule Marine Tucaković, Milan Laća Radulović… »

Parapsiholog OTKRIVA! Zbog prokletstva su umrli! Svima ime počinje na M: Marina, Merima, Marinko, Milutin!

Svet & Skandal pre 7 dana
Parapsiholog otkriva da su ljudi čije ime počinje slovom M podložniji prokletstvima, i da često iako to ne osećaju na sebe privlače negativnu energiju. Upravo kada se negativna energija nakupi, nastupaju teške bolesti, od kojih se teško oporave… »

Jelena Trivan o Marini Tucaković: Ona je naša najveća pesnikinja, stvorila je Olivera Dragojevića! Pisala i za film Balkan…

Kurir pre 7 dana
Nedavno je na komemoraciji Marini Tucaković, između ostalih, govorila i predsednica upravnog odbora Filmskog centra Srbije Jelena Trivan. Trivan se za kameru Kurir televizije prisetila svog poznanstva sa Marinom. - Marina je jedna od velikih srpskih… »

Vesti dana »