Marinika Tepić

Poruka dečaka sa šajkačom: Nikakva kinta od Rio Tinta

Nova pre 1 dan
U požeškom selu Gornja Dobrinja održan je protesni skup povodom najave da će se na teritoriji te mesne zajednice i oklonih sela sprovesti geološka istraživanja kompanije "Jadar Litijum" d.o.o. Današnjem skupu prisustvovalo je više od hiljadu… »

Jurić: Sve što Tepić i Lukić govore o seksualnom ucenjivanju apsolutna je istina

N1 Info pre 2 dana
Sve što su objavile Marinika Tepić i Marija Lukić o ucenjivanju žena i seksualnom zlostavljanju apsolutno je istina kaže za N1 osnivač Fondacije Tijana Jurić, Igor Jurić. Po njegovim rečima, takve ucene žena nerešiv su problem u malim sredinama… »

Tepić: Tužilaštvo bilo zatečeno kada je saznalo da je državni vrh zataškavao “Savamalu”

Nedeljnik pre 3 dana
Foto: Printscreen N1 (Beta) – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za današnje izdanje lista “Danas” da je tužilaštvo bilo zatečeno kada je bivši šef smene dežurne službe beogradske policije Goran… »

Ko je Selaković: Vučićev čovek za crkvu i sudove u aferi Savamala

Pravda pre 3 dana
Nikola Selaković, aktuelni ministar spoljnih poslova u Vladi Ane Brnabić, ponovo je u fokusu javnosti. "Specijalac" predsednika Vučića (koji je bio i njegov sekretar) za pitanja crkve ali i pravosuđa, sada šlajfuje u blatu Savamale, pod teretom… »

Tepić: Tužilaštvo bilo zatečeno iskazom da je Selaković zataškavao Savamalu

N1 Info pre 3 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za list "Danas" da je tužilaštvo bilo zatečeno kada je bivši šef smene dežurne službe beogradske policije Goran Stamenković tokom saslušanja kazao da mu je nekadašnji… »

Tepić: Najviši državni funkcioneri zataškavali „Savamalu“

Danas pre 3 dana
Potpredsednica SSP za Danas nakon što je iznela tvrdnje da je Nikola Selaković terao policajca Stamenkovića da prizna krivicu zbog rušenja objekata u poznatom beogradskom kvartu Nelegalno rušenje objekata u Savamali, u izbornoj noći između 24. i… »

Tepić o Selakoviću i Savamali: Tužilaštvo je bilo zatečeno

Nova pre 3 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za današnje izdanje lista "Danas" da je tužilaštvo bilo zatečeno kada je bivši šef smene dežurne službe beogradske policije Goran Stamenković tokom saslušanja kazao da mu… »

Vučićev čovek za crkvu i sudove u aferi Savamala

Nova pre 4 dana
Nikola Selaković, aktuelni ministar spoljnih poslova u Vladi Ane Brnabić, ponovo je u fokusu javnosti. "Specijalac" predsednika Vučića (koji je bio i njegov sekretar) za pitanja crkve ali i pravosuđa, sada šlajfuje u blatu Savamale, pod teretom… »

Režimski muškarci protiv žena

Danas pre 4 dana
Nakon što je Marinika Tepić na kraju emisije „Utisak nedelje“ emitovane u nedelju, 11. aprila, rekla kako poseduje informacije o tome da žene u Jagodini pre zaposlenja u javnom sektoru dobijaju „telefon za druženje“…. … a da se druženja… »

EKSKLUZIVNO Kako je došlo do priznanja krivice za Savamalu

Nova pre 4 dana
Policajac Goran Stamenković, jedini osuđeni u slučaju nelegalnog rušenja objekata u Savamali, prošle godine je saslušan zbog gradnje nelegalnоg objekta na Zvezdari. Kako saznaje portal Nova.rs, on je tada u Tužilaštvu rekao da mu je obećana… »

Vesti dana »