Marinika Tepić

„Utisak nedelje“ o falsifikovanim potpisima: Radi se o organizovanom kriminalu koji niko neće da istražuje

Danas pre 7 sati
Falsifikovani potpisi na izbornim listama jako su opasna stvar, koja je na nivou organizovanog kriminala, navela je u emisiji „Utisak nedelje“ potpredsednica Stranke slobode i pravde, nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ Marinika Tepić. Da se… »

Marinika ZAKUKALA U UTISKU NEDELJE: Trebalo je da uvedemo sankcije Putinu (video)

Večernje novosti pre 8 sati
NAKON što ju je Saša Radulović podsetio da je Dragan Đilas pre izbora 2022. bio protiv sankcija Rusiji a posle izbora za sankcije Rusiji, Marinika Tepić je dala svoj komentar. Foto: Printskrin/Detektor laži - Mi smo smatrali da bar delimične… »

Utisak nedelje: Falsifikovanje potpisa na izbornim listama na nivou organizovanog kriminala

N1 Info pre 8 sati
Falsifikovani potpisi na izbornim listama jako su opasna stvar, koja je na nivou organizovanog kriminala, navela je u emisiji "Utisak nedelje" potpredsednica Stranke slobode i pravde i nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić. Da se radi o… »

Marinika napala koaliciju "Dobro jutro Srbijo" Radulović joj žestoko odgovorio (video)

Alo pre 8 sati
Sada je potpuno jasno da Đilasu smetaju Tadić i Radulović i sad se još jednom videlo ko zaista stoji iza svega. Marinika Tepić podmuklo provlači da je koalicija "Dobro jutro Srbijo" satelit režima koji neće cenzus, a posle toga provlači Sašu… »

Marinika Tepić ponovila: Želimo da napravimo vladu sa Dverima, Zavetnicima, Milošem Jovanovićem! (video)

Alo pre 7 sati
Potpredsednica SSP Marinika Tepić ne bira s kim bi ušla u vladu. Ona je, gostujući u večerašnjem Utisku nedelje, potvrdila da je spremna da uđe u vladu sa Dverima, Zavetnicima, DSS-om, Narodnom strankom i praktično svim opozicionim strankama. -… »

Tepić i Zorić u „Utisku nedelje“ o falsifikovanim potpisima na izbornim listama: Ovo je jako ozbiljna i opasna stvar…

Nova pre 9 sati
Falsifikovani potpisi na izbornim listama jako su opasna stvar, koja je na nivou organizovanog kriminala, navela je u emisiji "Utisak nedelje" potpredsednica Stranke slobode i pravde, nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić. Da se radi o… »

Izborna lista „Živeti slobodno-Marinika Tepić-Zdravko Ponoš (Demokratska stranka-SRCE-Stranka slobode i pravde)“ neće…

Jug press pre 12 sati
LESKOVAC Odlukom Gradske izborne komisije grada Leskovca odbačen je predlog za imenovanje članova i zamenika članova biračkih odbora u proširenom sastavu za sprovođenje izbora za odbornike Skupštine grada Leskovca, raspisanih za 17. decembar 2023… »

Ukupno 6.500.165 birača na predstojećim izborima

Politika pre 14 sati
Republička izborna komisija (RIK) na današnjoj sednici usvojila je odluku kojom je utvrdila da će ukupan broj birača na predstojećim izborima iznositi 6.500.165. Komisija je jednoglasno donela odluku o objavljivanju ukupnog broja birača u Srbiji za… »

RIK: Na predstojećim izborima pravo glasa ima 6.500.165 građana

RTS pre 14 sati
Republička izborna komisija (RIK) je na današnjoj sednici usvojila odluku kojom je utvrdila da će ukupan broj birača na predstojećim izborima biti 6.500.165. Komisija je jednoglasno donela odluku o objavljivanju ukupnog broja birača u Srbiji za… »

Konvencija liste Srbija protiv nasilja u nedelju u Kragujevcu

Pressek pre 20 sati
Konvencija liste Srbija protiv nasilja biće održana u Kragujevcu u nedelju, 3. decebra, na Trgu kod Krsta, u 18 sati. Na skupu će govoriti Miroslav Miki Aleksić lider Narodnog pokreta Srbije i Borko Stefanović iz Stranke slobode i pravde. Već od 17… »

Vesti dana »